Şimdi Ara

konu silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 31 Temmuz 2025; 2:19:39 >

• konu silinebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna bakınca kıskanmam mı gerekiyordu? konu silinebilir 

• Rakı, viski nerde?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • At hepsini hocam ya. Evde bilimum miningten kalma anakart, işlemci, ram ne varsa attım rahatladım. Emin ol hiç bir işe yaramayacak. PC'yi güncelleyince eski komponentleri de atmak istemedim. Yeni kasa aldım ona koydum. O da duruyor öyle kenarda. Yakında eski monitörleri de atacağım. Bunun sonu istifçiliğe doğru gidiyor artık. Attıkça bana bir rahatlama geliyor.

• trkgncr kullanıcısına yanıt

Hocam XP çalıştıran 1 GB ramli makine bile var evde konu silinebilir 

Deneme tahtası diye tutuyorum projelerim için. Zavallıyı birgün işkence ile mefta edecem diye korkuyorumda. Çöpe atmak istemiyorum hepsinin bakımlarını yapıyorum. İşkenceden kastım yazılımsal işkenceler... konu silinebilir 

Çalışıyorsa niye atayım gayet güzel durumdalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 22 Temmuz 2025; 23:30:36 >
  • Peace

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam şöyle Dota oynatacak bir pc var mı? Varsa kaça bırakırsın

• TheSilentGhost-T kullanıcısına yanıt

Makine varda satılık değil sorun orada.

Hepsinin belli bir görevi var benim için :)

Bu görevleri daha da artacak yakında. Ufak bir filo yaptım diyebilirim bunları ileride kapıştıracam. konu silinebilir 

• Hocam emin ol bir tane yetiyor gayet de. Vga bağlantılı eski 18" monitör duruyor evde. Gerektikçe ikinci monitör olarak kullanıyordum. Geçen sene monitörü de yeniledim. 24" olan kenarda duruyor şimdi. 18" olanın çöpe gitmesi gerekiyor artık. Satsam da alan olmaz zaten. Ama nedense kuytu bir köşede duruyor öylece. Yatak odasındaki 32" TV'nin ledleri bozulmuştu. 43" ile değiştirdim, eskisini de kendim tamir ederim dedim. Hala o da kuytu bir yerlerde duruyor. Tamir etsem de koyacak bir yer yok açıkçası. Bence atmamak gerçekten çok anlamsız. Ben de çok zor atıyorum. Ama dönem dönem bir ev temizleme seansına girişip ne var ne yok kullanılmayan şeyleri atıyoruz artık. Ben oğlanın odada takıldığım için güncel sistem onun odada zaten. O da sürekli konsolda zaten. Bir önceki sistemi de kızın odaya koyarım diyordum. O da monitör çok yer kaplıyor, ben sadece laptop istiyorum diyor. Aslında biraz kızlar gibi minimalist olmak lazım. Erkek kafası elektronik konusunda çok fena.

Hocam 1 tanesi bana yetmiyor işte asıl sorun orada kafamda deli projeler var. Benim derdim basit kod yazmak falan değil. Mining falan değil. Üstüne fiziksel çok fazla makineye ihtiyacım var.

Sırf yedek olsun diye birkaç makineyi benzer şartlara çektim, evde tüm makinelerde neredeyse sık kullandıklarımda 32 GB ram var. Çoğunda sanal makineler çalıştırıyorum. Üstüne fiziksel makinelerde de testler yapacağım.

Evin ağını bile normal ev kullanıcısından farklı şekilde dizayn ettim daha da edecem. Deli gibi raspberry pi4 bakıyorum 8GB veya uyguna bulursam RP5 alacağım. Nevada test sahası burası. konu silinebilir 

Daha JTAG donanımları almam lazım, EEPROM programlayıcılar alacağım. Bunların hepsini bir tekniker olarak araştırıp kafamda planlıyorum. Yapabilirsem bir yerden NPU getirtecem PCIE slotlu veya USB takılı olan en kötü RP tabanlı olanlardan alacağım ama onunda windows desteği yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 22 Temmuz 2025; 23:50:23 >

• Generals oynayalim

• Hocam bunlardan maddi gelir elde edeceksen hiç çekinme. Ama hobi olarak yapıyorsan da bütçeni zorlamamaya dikkat etmen lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam derdim gelişmek. Zaten geliştiğimde kafamda olan yere geldiğimde çoğu kişinin dönüp vazgeçtiği yerde olacağım. Bu işin sonunda güzel kazançlar var elbet. Ben hem hobi, hem mesleki gelişim hem de bir uğraş olarak görüyorum.

Kariyerimi zaten bu alana verdim. Çok yönlü olarak ilerliyorum.

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Korsan kullanıyorsan missmatch verir gameranger :/ Ben de orijinal var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.