Şimdi Ara

Ev babamın üzerine nasıl satabilirim?(ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ev babamın üzerine nasıl satabilirim? lütfen ciddi yorumlar gelsin rica ediyorum

• Babanin uzerine olan evi nasil satcan zeki insan?
  • yani yapabilceğim şeyleri söyle bana
  • onu silah zoruyla tehdit edebilirsin.
    veya çocugunu kaçır diyecegimde tek kardeş misin ? anneni kaçırıp babandan fidye isteyebilirsin,kardeşin varsa önceliğin çocuklardan yana olsun ki annende feryatlarda bulunsun. tabi tek başına yapmam bunu çok zor. bir veya iki ortak bulmalısın,kaçırdığınla onlar ilgilenirken sende evde ağlayacaksın. Fidye içinde ev değerinde bir ücret talep edip,babanı bu konuda ikna et.

daha çok ayrıntı ekleyin,neden satmak istiyorsunuz ? karşılığında ne yapacaksınız ? nakit para mı lazım ? devir işlemi mi gerekli ? Üzerinize mi almak istiyorsunuz ne yapmak istiyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektronikmühendisi -- 12 Ekim 2010; 16:33:13 >
  • Sokakta gördüğün herhangi bir arabayı satabilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutbaba05

Ev babamın üzerine nasıl satabilirim? lütfen ciddi yorumlar gelsin rica ediyorum

Ev babamın üzerine nasıl satabilirim?(ciddi)

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=9925&productid=kyakamoz24

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çikinoy -- 12 Ekim 2010; 16:38:14 >

• Noterden vekalet almak zorundasın, tabi ki babanın imzasiyla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tşk ederim ......
  • Bir önceki konundan yola çıkarak (Bu ülkeden kurtulmak istiyorum bu ülkenin hiçbirşeyini sevmiyorum!) evin parasıylada yurtdışına gideceğini varsayıyorum?
  • hayır onunla alakası yok
  • Çok basit zamanında bi arkadaşım yapmışdı

Bigün babanla içeceksin kafası baya güzel olacak tabi sen önceden noterden hazırlanmış ev in kagıdını alacaksın o kagıdı alıp eve getir babanın iyice uçdugu zaman bi imza alırsın oraya tamamdır yada boş kagıda attır taklit et
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Çok basit zamanında bi arkadaşım yapmışdı

Bigün babanla içeceksin kafası baya güzel olacak tabi sen önceden noterden hazırlanmış ev in kagıdını alacaksın o kagıdı alıp eve getir babanın iyice uçdugu zaman bi imza alırsın oraya tamamdır yada boş kagıda attır taklit et

Açığa imzanın kötüye kullanılması

MADDE 209. - (1) Belirli bir tarzda doldurulup kullanılmak üzere kendisine teslim olunan imzalı ve kısmen veya tamamen boş bir kâğıdı, verilme nedeninden farklı bir şekilde dolduran kişi, şikâyet üzerine, üç aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) İmzalı ve kısmen veya tamamen boş bir kâğıdı hukuka aykırı olarak ele geçirip veya elde bulundurup da hukukî sonuç doğuracak şekilde dolduran kişi, belgede sahtecilik hükümlerine göre cezalandırılır.

türk ceza kanunu açığa imzanın kötüye kullanılmasının sonuçlarını bu şekilde tanımlamıştır..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.