Şimdi Ara

Ev almak yerine karavan almak çok mantıklı değil mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
10.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ev fiyatılar 200-300bin olduğu dönemde 100 bin liraya çok güzel ve kaliteli bir karavan alınabiliyor sizce karavan almak daha da mantıklı değil mi istediğin gibi tatilini yaparsın ister şehir dışına ister yurtdışına otel bulmak zorunda olmazsın geceleyin otoparka çekersin yatarsın. Hem de gezmiş olursun.

Edit: en iyisi çekme karavan almak hem motokaravan gibi çok uçuk vergisi yok.

böyle

ya da böyle bir şey

almayı düşünüyorum ek olarak az yakan bir araçda alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 1 Ağustos 2017; 19:51:59 >

• Burası Türkiye, çektiğin yerde heran kapını polis çalar sebepsiz yere . Hakkınızda şikayet var diyerek. İçeri girer bakinir. Ne yapıyorsunuz burada diye.

Bak başımdan geçen bir olayı anlatayım. İstanbul pendikte askerlik yaptığım bir dönemde memlekete gidiyordum izinde. Yolda uykum geldi bi otoparka çektim tam uyurken polis arabası geldi, ne yapıyorsun burada diye arabanın dışından sesleniyor.

Bende uyuyorum uykum geldi dedim. Böyle cam aralığından mi konuşacağız dedi ukala bir sesle. El elde pençe durmayisim zoruna gitti sanırım.

Cami iyice aralayıp uyuyacağım onun için durdum dedim. Kafayı camdan içeri sokup arabaya bakmaya başladı. Subay uniformamda vardı arabada onu gördü. Ne iş yapıyorsun dedi. Askeri görevimi yaptığımı subay olduğumu söyledim. Yemin ederim ben hayatımda 33 yaşındayım böyle geri vites görmedim. Komutanım önce söyleseydin keşke demeler tokalasmalar. Çay ismarlayim demeler. Bi selfie çekmediği kaldı. Gönül isterki bunu normal vatandaşa da yapsa......
    quote:

Orijinalden alıntı: fuat6678

benimde hayalim bi karavan alabilmek ama bizim ülkede iyi bir karavan 350 bin tl amerikada karavan icin mortage kredisi veriyorlar ayrıca bizdeki karavan vergileri yakıt falan malum yani bizim ülkede karavan lüks yat gemi ihtiyaç diye bakılıyor

bizim ülkede yaşamak lüks zaten ya köle ol ya terk et
  • Burası Türkiye olduğu için yapamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karavanı çalarlar evi çalamazlar

• Sürekli karavanda yaşasam; bir yere ait değilmişim gibi hissettirirdi beni ve bana göre hoş bir his değil.

• Para kazanma işini de ona göre çözerseniz eğer, karavan elbette çok daha güzel olur. Hayata geldik ve ot gibi de gidiyoruz.

Benim hiç sevgilim olmadı anne

Ne bir yuva kurdum

Ne bir gün şansım güldü

Öpemeden bir bebeğin gıdısını,

Tükendi gitti çağım

Kimi yürekten sevdiysem

Yüreğini başkasına böldü

Bir muhabbet kuşum vardı

O da yalnızlıktan öldü.

• İş,para,çocuk,misafir v.b. dertlerin yoksa rahat tabi

• benimde hayalim bi karavan alabilmek ama bizim ülkede iyi bir karavan 350 bin tl amerikada karavan icin mortage kredisi veriyorlar ayrıca bizdeki karavan vergileri yakıt falan malum yani bizim ülkede karavan lüks yat gemi ihtiyaç diye bakılıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

benimde hayalim bi karavan alabilmek ama bizim ülkede iyi bir karavan 350 bin tl amerikada karavan icin mortage kredisi veriyorlar ayrıca bizdeki karavan vergileri yakıt falan malum yani bizim ülkede karavan lüks yat gemi ihtiyaç diye bakılıyor

bizim ülkede yaşamak lüks zaten ya köle ol ya terk et
  • Kizi da karavana atarsin tabi keyfe gel

• quote:

350 bin biraz ucuk ben baktım da en pahalası 200 bin hatta 40 bine arabayı götürüyosun adamlar yapıyor.Tabii sizin dediğiniz sonradan değilde direk fabrika çıkışı karavan olabilir.
    Benim de hayalim hep karavan almak amaülkedeki her şey gibi oda pahalı
  • quote:

350bin ne hocam siz şu tırların arkasına bağlananlardan almayı planlıyorsunuz galiba ama o bile max 100k tutar. Hem de gerçek evlerin çoğundan daha büyük olur.
  • Arabaya takılanlar değil de büyük otobüs şeklinde olanları çok beğeniyorum. Araba gibi değil de ev gibi onlar.

• Burası Türkiye, çektiğin yerde heran kapını polis çalar sebepsiz yere . Hakkınızda şikayet var diyerek. İçeri girer bakinir. Ne yapıyorsunuz burada diye.

Bak başımdan geçen bir olayı anlatayım. İstanbul pendikte askerlik yaptığım bir dönemde memlekete gidiyordum izinde. Yolda uykum geldi bi otoparka çektim tam uyurken polis arabası geldi, ne yapıyorsun burada diye arabanın dışından sesleniyor.

Bende uyuyorum uykum geldi dedim. Böyle cam aralığından mi konuşacağız dedi ukala bir sesle. El elde pençe durmayisim zoruna gitti sanırım.

Cami iyice aralayıp uyuyacağım onun için durdum dedim. Kafayı camdan içeri sokup arabaya bakmaya başladı. Subay uniformamda vardı arabada onu gördü. Ne iş yapıyorsun dedi. Askeri görevimi yaptığımı subay olduğumu söyledim. Yemin ederim ben hayatımda 33 yaşındayım böyle geri vites görmedim. Komutanım önce söyleseydin keşke demeler tokalasmalar. Çay ismarlayim demeler. Bi selfie çekmediği kaldı. Gönül isterki bunu normal vatandaşa da yapsa......

• hobi olarak belirli aralıklarda yaşanılcak bi yerdir bence karavan,yazlık gibi.Sabit bi adres yok bişey yok ve sürekli dışardan tacize açıksın bana zor gelir doğrusu.

bide üstte arkadaş demiş bi yere ait değilmişsin hissi banada ağır basardı orda yaşasaydım.
  • Onların vergisi ve yakıtına yetişemezsin. Elektrik ve havalandırma için ayrı bir jeneratör kullanıyorsun ona yetmez alacağın yakıt. Benim hayalimde bir otobüs alıp dönüştürmek vardı ama ona da bir sürü izin filan gerekiyormuş. Yahu parasını verip aldığım şeye sen ne karışıyorsun ki ister testereyle keser üstünü açarım ister boyarım ister donatırım nedir yani

• quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

quote:

350bin ne hocam siz şu tırların arkasına bağlananlardan almayı planlıyorsunuz galiba ama o bile max 100k tutar. Hem de gerçek evlerin çoğundan daha büyük olur.

Abd fiyatı 100 bin dolar.ithal etmeye çalıştığınızda ötv kdv ve bilimum son harfi v olan üç harflilerle 1 milyon tl ye yaklaşıyor

• O değil de karavan diyince aklıma hep Walter White reyiz geliyor.

• kışın ne olcak? klimayla olmaz zannımca.
  • Ev almak yerine karavan almak çok mantıklı değil mi
    Hayaller paris
  • 4697 kullanıcısına yanıt
    kışın neredeyse hiç kar yağmayan İzmire gidip orada kalırım hocam. Ayrıca soğutmaya göre ısıtma daha kolay bir iş.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.