< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 1 Ağustos 2017; 19:51:59 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 1 Ağustos 2017; 19:51:59 > |
Burası Türkiye, çektiğin yerde heran kapını polis çalar sebepsiz yere . Hakkınızda şikayet var diyerek. İçeri girer bakinir. Ne yapıyorsunuz burada diye.
Bak başımdan geçen bir olayı anlatayım. İstanbul pendikte askerlik yaptığım bir dönemde memlekete gidiyordum izinde. Yolda uykum geldi bi otoparka çektim tam uyurken polis arabası geldi, ne yapıyorsun burada diye arabanın dışından sesleniyor. Bende uyuyorum uykum geldi dedim. Böyle cam aralığından mi konuşacağız dedi ukala bir sesle. El elde pençe durmayisim zoruna gitti sanırım. Cami iyice aralayıp uyuyacağım onun için durdum dedim. Kafayı camdan içeri sokup arabaya bakmaya başladı. Subay uniformamda vardı arabada onu gördü. Ne iş yapıyorsun dedi. Askeri görevimi yaptığımı subay olduğumu söyledim. Yemin ederim ben hayatımda 33 yaşındayım böyle geri vites görmedim. Komutanım önce söyleseydin keşke demeler tokalasmalar. Çay ismarlayim demeler. Bi selfie çekmediği kaldı. Gönül isterki bunu normal vatandaşa da yapsa...... |
karavanı çalarlar evi çalamazlar
|
İş,para,çocuk,misafir v.b. dertlerin yoksa rahat tabi
|
Burası Türkiye olduğu için yapamazsın
|
bizim ülkede yaşamak lüks zaten ya köle ol ya terk et |
Sürekli karavanda yaşasam; bir yere ait değilmişim gibi hissettirirdi beni ve bana göre hoş bir his değil.
|
O değil de karavan diyince aklıma hep Walter White reyiz geliyor.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|