Şimdi Ara

EuWest için bir takım istiyorum. Şimdilik Normal game geliştirmek için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EuWest için bir takım istiyorum. Şimdilik Normal game geliştirmek için lazım. Ben bir kaç aydır oynuyorum oyunu 30 levelim. Win Lose oranım Bir birine çok yakın . Arkadaşlarla ve tek giriyorum ama genelde beraber girdiğim kişiler işi hiç ciddiye almıyorlar ve onlar yüzünden yeniliyoruz. Benim'de feedlediğim oyunlar elbette oluyor ama genellikle ortalamanın biraz üstündeyim. Oynadığım champları aşağıda yazacağım. Başkaları yüzünden kaybetmekten sıkıldım ve 3. sezona kadar pek ranked denemeyi düşünmüyorum. Bu süre içinde kendimi ve takımımı geliştirmek ve 3. sezona hazırlanmak istiyorum. Ayrıca 25 yaşındayım ve 20 yaş üstü bir ekip olursa iyi olur. Hem laubali bir oyun olmaz hemde saygı ve mantık çerçevesinde hareket edilir. Skype kullanabilirim. Oyuna genelde akşam veya gece giriyorum.

Adam peşinde boşa koşmayacak
    Pvp deneyimi olan ve mümkünse 30 level
    Kendisi yerine takımın menfaatini düşünecek ve öldürmekten çok ölmemek için mücadele edecek
    Team için daha faydalı oynamaya çalışan ve TF mantığını az çok kavramış olan
    Gerektiğinde Skype kullanabilecek ve bu konuda sıkıntısı olmayan
    Kendini ön plana çıkarmak yerine, takımı taşıyıp oyunu bitirmeye odaklanacak arkadaşlar var ise bana forumdan Pm atıp EuWest'te ZeraZenga nickini eklesinler lütfen.
    En önemlisi bu : Kanka annem geldi afk olacam diyecek ergenlerde gelmesin.

oynadığım
    Amumu
    Kog'maw
    Varus
    Teemo
    Mr. Mundo

Amacım oyun kazanmaktan ziyade oyundan zevk almak ve aptalca kaybetmemek. Biraz da hoş muhabbet.

Dip Not : Trolleyen olursa veya boşa mesaj kasmak için yorum yapanlar; şikayet edeceğim. Herkese sevgiler. Hem bilgi hem trol bir arada olursa respect.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeShah -- 21 Temmuz 2012; 21:13:59 >

• master yi ile çok iyi oynuyosan gel kardeşim ranked giriyoruz lazımsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BFTürk Cayatai

master yi ile çok iyi oynuyosan gel kardeşim ranked giriyoruz lazımsın.

Dostum sanırım yanlış aktardım, Ranked henüz girmedim normal game'de daha çok kendimi geliştirmek istiyorum. Birde iyi oynadıklarım üstte olanlar.

Oynadığım Champ ve mevkiler

Amumu = AP carry, Tank , Jungler - Top
    Kog'maw = Ad Carry Mid
    Varus = Ad Carry Bot
    Teemo = Ad Carry bot
  • Ben oyunu 2 saattir oynuyorum. Bana öğretecekseniz gelebilirim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göktürk.

Ben oyunu 2 saattir oynuyorum. Bana öğretecekseniz gelebilirim hocam

Diğer konunuza yorum yaptım. Oradan devam edebiliriz. :)
  • Twisted fate en çok kullandığım hero olmakla birlikte, sion,urgot,veigar ve yeni başlasam da kayle oynuyorum, 19 level olucam, her gün birkaç oyun oynuyorum.nickim imzada yazılı,istersen oynayabiliriz
  • Normalde West'de çok oynamam ama geçeceğim yakın zamanda 21 levelim fakat 30 level hesabım var East'de.Nick rockername eklersen ordayken oynarız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockername

Normalde West'de çok oynamam ama geçeceğim yakın zamanda 21 levelim fakat 30 level hesabım var East'de.Nick rockername eklersen ordayken oynarız.

Ekledim

quote:

Orijinalden alıntı: WOTN.*

Twisted fate en çok kullandığım hero olmakla birlikte, sion,urgot,veigar ve yeni başlasam da kayle oynuyorum, 19 level olucam, her gün birkaç oyun oynuyorum.nickim imzada yazılı,istersen oynayabiliriz

Hocam seni'de ekledim ama ben daha çok Pvp oynamayı düşünüyorum ve bu konuda az çok deneyimi olan kişiler olsun istiyorum. Yine'de birbirimizi bilelim iletişim halinde olalım.
  • Yaz abi, beni de yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: favians

Yaz abi, beni de yaz.

haha olum bugün deli ettiler beni ya, yazdım senide. :D
  • Yanımda mantıklı oynayabilecek biri olduğu sürece gayet iyi oynarım eklemek istersen Seurse yanlız 15 yaşındayım saygılı olabildiğim kadar olmaya çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeShah

quote:

Dostum sanırım yanlış aktardım, Ranked henüz girmedim normal game'de daha çok kendimi geliştirmek istiyorum. Birde iyi oynadıklarım üstte olanlar.

Kog'maw = Ad Carry Mid
    Varus = Ad Carry Bot
    Teemo = Ad Carry bot

Kog maw ad carry mid... Daha birşey diyemiycem..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePsych0

quote:

quote:

Kog'maw = Ad Carry Mid
    Varus = Ad Carry Bot
    Teemo = Ad Carry bot

Bu konuda tek bir şey söyleyeceğim ve çok basit bir mantık, aklı olanın düşünebileceği bir şey.

" Ohaaa, Ocelotto şununla Jungle yaptı"
    " Ulan Theooden bilmem ne yaptı bu champla izleyin izleyin"
    " Vay arkadaş ya Saint teemo jungle yaptı" vs vs vs.

Bizden biri yapınca saçma geliyor değil mi? Belki bunuda ben yapar yaygınlaştırırım. Zorunluluktan mid gitmiştim başarılı olunca denedim ve geliştirdim bu kadar basit. Bir daha bu tarz yorumlar istemiyorum. Oynayacaksanız buyrun yazın oynamayacaksanız başka konulara bakın. Tavsiye verecek kişileri bunun dışında tutuyorum.

• benide ekle istersen hep ranked girerdim ama bu aralar bırakmak istiyorum en son ranked 108-105di artık normal game devam edicem ama skype giremem..
  • İsteresen beni ekle İD: WhitePanter
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga226

İsteresen beni ekle İD: WhitePanter

quote:

Orijinalden alıntı: musty616155

benide ekle istersen hep ranked girerdim ama bu aralar bırakmak istiyorum en son ranked 108-105di artık normal game devam edicem ama skype giremem..

İkinizide ekledim.
  • ekle hocam oynarız birlikte
  • eu west de ww ihtiyaç olursa TheDegisIk ekleyin çoğu zaman onlineyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canman34 -- 15 Temmuz 2012; 22:11:59 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThePsych0

quote:

quote:

Kog'maw = Ad Carry Mid
    Varus = Ad Carry Bot
    Teemo = Ad Carry bot

Bu konuda tek bir şey söyleyeceğim ve çok basit bir mantık, aklı olanın düşünebileceği bir şey.

" Ohaaa, Ocelotto şununla Jungle yaptı"
    " Ulan Theooden bilmem ne yaptı bu champla izleyin izleyin"
    " Vay arkadaş ya Saint teemo jungle yaptı" vs vs vs.

Bizden biri yapınca saçma geliyor değil mi? Belki bunuda ben yapar yaygınlaştırırım. Zorunluluktan mid gitmiştim başarılı olunca denedim ve geliştirdim bu kadar basit. Bir daha bu tarz yorumlar istemiyorum. Oynayacaksanız buyrun yazın oynamayacaksanız başka konulara bakın. Tavsiye verecek kişileri bunun dışında tutuyorum.

E o zaman adam gibi olayın acı tarafından girmenin vakti geldi.
    1-LoL de theoden diye bir oyuncu yok o lord of the ringsdeki sakallı bir arkadaş.
    2- O ocelote diye yazılır Ökelöt diye okunur ve arkadaş mid gider jungle değil.
    3- Madem mesaj istemiyorsun yorumlara kapalısın o zaman neden konu açıyorsun ?
    4- Şimdi gelelim ad kog maw mideeee.... Sen mide gittin diyelim. Takımdaki veigar, lb, ahri falan nereye gitcek ? Supportla bottanmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Kog'maw = Ad Carry Mid
    Varus = Ad Carry Bot
    Teemo = Ad Carry bot

Evet saint Teemo'yla jungle yapar. Ezreal'la da yaparsın misal. Ama yukarıda bu oyunu geliştirmek için oynuyorum dediğine göre champion.ları da kendi pozisyonlarında oynayıp geliştirmen lazım. Oyunu kaptıktan sonra fantazi yaparsın kafana göre.

Amumu= Solo top oynarsan öperler. Ap carry.i hangi lane.de kasıyorsun bilmiyorum ama onu da öperler. Amumu jungle tanktır.
    Kog = İlla mid oynayacaksan ap carry olarak kasarsın. İstisnalar dışında farklı lane.de farklı bir görevle oynayamazsın meta gereği.
    Teemo = Olsa olsa solo top olur ad carry olmaz. Focus yediğin an qq

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.