Şimdi Ara

Eurovision Şarkı Yarışması Norveç-Oslo 2010(Seneye Kim Katılsın?)(Ana Konu) (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.928
Cevap
1
Favori
108.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • bu sarki nasil 2. oldu hala anliyabilmis degilim bence yunanistan in sarkisi bizimkinden cok daha guzel
  • Manga nın ne çok sevmeyeni varmış Türkiye de. Haber 7 deki yorumlar ise tamamen komedi. Bu zihniyetle 1 asır geri gideriz. Amerikan gençliği çakması özenti gençler maNgaya linkin park çakması der. Dinci gençliğimiz satanist der.

Sahne kıyafetleri doğal değilmiş. Söyleyin Trakya yöresinin kıyafetiyle çıksınlar. Rock grubu var sahnede ve anormal birşey görmedim ben. Türkiyede bu şarkının beğenilmesini pek beklemiyordum. :) Gittiğin yarışma artık örf ve adetlerini sergilediğin bir yarışma değil. Böyle bişey söz konusu olsa türkü veya türk sanat müziğiyle çıkardık her sene.

Mangaya tebrikler.

Orijinalden alıntı: mct2002

Manganın performansını 1080i olarak upload ettim indirmek isteyen arkadaş olursa :)

http://rapidshare.com/files/393109477/Eurovision.2010.Final.-.Manga.-.We.Could.Be.The_Same._Turkey_._29.05.2010_.HD.1080p.rar
    Detaylı Samsung GALAXY NOTE inceleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK

Manga nın ne çok sevmeyeni varmış Türkiye de. Haber 7 deki yorumlar ise tamamen komedi. Bu zihniyetle 1 asır geri gideriz. Amerikan gençliği çakması özenti gençler maNgaya linkin park çakması der. Dinci gençliğimiz satanist der.

Sahne kıyafetleri doğal değilmiş. Söyleyin Trakya yöresinin kıyafetiyle çıksınlar. Rock grubu var sahnede ve anormal birşey görmedim ben. Türkiyede bu şarkının beğenilmesini pek beklemiyordum. :) Gittiğin yarışma artık örf ve adetlerini sergilediğin bir yarışma değil. Böyle bişey söz konusu olsa türkü veya türk sanat müziğiyle çıkardık her sene.

Mangaya tebrikler.

selam arkadaşım özenti gençler maNga ya linkin park çakması demelerinin nedeni aynı tür müzik yapmaları ve onların izinden gitmeleri... evet bizim ülkemizde herşeye özentilik var rap olsun metal olsun her şeyde özentilik fazlasıyla var yalan degil...ama Haber7 deki yazılarda yenilir yutulur cinsten degil...

• Ya bilemiyorum, İspanya'nın şarkısına haksızlık mı ettim ne, neredeyse Manga'nın dahil tüm şarkıları unuttum İspanya'nın şarkısı hala kafamda yankılanıyor.

benim beğendim ülkeler,
    yunanistan, fransa, ermenistan, sirbistan,

birde bu sene yarışma puanlarının almanya merkezli bir firmada toplanmasıda kafamı karışdırdı,
    zaten almanya geçen seneden sızlanmaya başlamışdı, herkes kendi komşularına oy veriyor diye, bu sene
    bana göre sitripriz bar şarkısına benzer bir şarkıyla 1.oldular
    sahne şovlarıda yoktu.

birde fransadan 12 puan almamızda çok ilginçdi sanki 2016 uefa şampıyonusuna kaybetdik, ona karşılık jest yaptılar .

Sun Blade 150; 64 Bit'lik Sparc işlemci 550 MHz or 650 MHz UltraSPARC ; 8 GB. RAM ; 350 GB disk ; 2-D/3-D graphics options for multi-display support Unix-Solaris 8 (5/03)
    SGI® Origin® 350 ;32 CPUs in single operating system; 4 64-bit PCI-X slots 73GB system drives; IRIX
  • Türkiye'ye hiç şans vermeyen ruhsuzlar ve EZİKLER vardı aramızda......ne oldu şimdi???

EN BÜYÜK TÜRKİYE

ezikler başka topraklara

• Bizim robot güzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 2 Haziran 2010; 23:05:11 >
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || MSI 321UP X24 32'' 4K 240Hz OLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||

• Suriye iran ırak niye katılmıyor israilin avrupayla ne alakası varki katılıyor

Kelime hatası yapabilirm harf harf boşuna uğraşmayın.
  • Gözünde piercing olan birini ilk defa görüyorum.

Orijinalden alıntı: winchester

Suriye iran ırak niye katılmıyor israilin avrupayla ne alakası varki katılıyor

cidden?

Yalanı çabuk söylersin, gerçeği çabuk hatırlarsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: winchester

Suriye iran ırak niye katılmıyor israilin avrupayla ne alakası varki katılıyor

tamamen duygusal

• bence seneye badem ve özlem tekin beraber katılsın

Orijinalden alıntı: teknikkonular

Ya bilemiyorum, İspanya'nın şarkısına haksızlık mı ettim ne, neredeyse Manga'nın dahil tüm şarkıları unuttum İspanya'nın şarkısı hala kafamda yankılanıyor.

Aynen ya bir süre sonra beyini uyuşturuyor

Millete efendilik yoktur; hizmet etme vardır. Bu millete hizmet eden, onun efendisi olur.
  • Azerbaycanın şarkısını çok tuttum ya.. Kaç gündür dinliyorum bıkmadan.
  • Dima Bilan - Believe.

I'm awesome..
  • Yunanistan bizim şarkıyla dalga geçmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 3 Haziran 2010; 21:03:40 >
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || MSI 321UP X24 32'' 4K 240Hz OLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

Azerbaycanın şarkısını çok tuttum ya.. Kaç gündür dinliyorum bıkmadan.

<
    Aynen bağımlısı oldum

Drip Drop

• Romaniada çok güzel yapmış
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.