Şimdi Ara

Eurovision Şarkı Yarışması Norveç-Oslo 2010(Seneye Kim Katılsın?)(Ana Konu) (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.928
Cevap
1
Favori
108.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Bittürk 1080i olarak paylaşacakmış akşama. Arşiv için dvd9 boyutunda olacakmış.

Bulgaria - 12 points
    Azerbaijan - 12 points
    Sweden - 10 points
    Ukraine - 10 points
    Denmark - 10 points
    Croatia - 8 points
    Ireland - 8 points
    Lithuania - 8 points
    Switzerland - 8 points
    UK - 8 points
    The Netherlands - 7 points
    Romania - 7 points
    Georgia - 6 points
    Slovenia - 3 points
    Norway - 1 point
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || MSI 321UP X24 32'' 4K 240Hz OLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attila-HUN

quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

geçen sene de çok güzeldi azeri kızı

Aysel bir numara. Safurada güzel ama Ayselin eline su dökemez.

Zevkler ve Renkler tartışılmaz..

Semifinal 2

12 points: Denmark
    10 points: Armenia
    8 points: Ireland
    7 points: Cyprus
    6 points: Turkey
    5 points: Israel
    4 points: Azerbaijan
    3 points: Georgia
    2 points: Croatia
    1 point: Ukraine
    Final

10 points: Belgium
    8 points: Ukraine
    7 points: Turkey
    6 points: Armenia
    5 points: Albania
    4 points: Portugal
    3 points: Israel
    2 points: Iceland
    1 point: Azerbaijan
    The final outcome of the Romanian vote (jury+televote):

10 points: Moldova
    8 points: Turkey
    7 points: Greece
    5 points: Ukraine
    4 points: Belgium
    3 points: Germany
    2 points: Spain
    1 point: Albania
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || MSI 321UP X24 32'' 4K 240Hz OLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • This is how australia voted:

1. Turkey 44,163
    2. Greece 43,480
    3. Germany 16,138
    4. Serbia 14,246
    5. Armenia 8,217
    6. Romania 7,238
    7. Ukraine 6,710
    8. Iceland 6,578
    9. Belgium 6,550
    10. Bosnia & Herzegovina 6,373
    11. Albania 5,755
    12. Israel 5,549
    13. Spain 4,191
    14. Ireland 4,182
    15. Cyprus 3,544
    16. Norway 3,398
    17. Moldova 3,347
    18. Azerbaijan 3,067
    19. Denmark 2,739
    20. France 2,219
    21. Russia 2,154
    22. United Kingdom 2,084
    23. Portugal 2,005
    24. Georgia 1,949
    25. Belarus 750
  • @
    GoldPunch

neden 3 aşama?

Orijinalden alıntı: missed approach

@
    GoldPunch

neden 3 aşama?

En sondaki juri ile halk oylamasının ortalaması.yani bu;

The final outcome of the Romanian vote (jury+televote):

10 points: Moldova
    8 points: Turkey
    7 points: Greece
    5 points: Ukraine
    4 points: Belgium
    3 points: Germany
    2 points: Spain
    1 point: Albania
  • Australian lar resmi olmayan 1.sini seçti !Bilin bakalım kimi seçmişler

Eurovision resmi sitesi;

http://www.eurovision.tv/page/news?id=18453&_t=Australian+televoters+choose+their+winner

En ilgimi çeken yorum ise;

I'm from Germany but Allah'ı var maNga was better than Lena. Aynen Lil Waynen. maNga was the best !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 31 Mayıs 2010; 18:22:04 >
  • İşte yılın olayı geliyor.

Yarışmadan önce;

Özdemir Erdoğan: Parçaları çok vasat

VasatIn üstünde bir şarkı ve vasatın üstünde bir performans. İlk üçe giremez ama ilk ona girebilir gibi geliyor. Yani çok böyle süper şarkı, beni yüreğimi yerinden oynattı falan diyemem. Benim kendi ölçütlerim içerisinde iyiye yakın bir parça ama süper değil. Manga’nın performansı eserden daha iyi, özellikle bunu belirtmek gerekiyor. Şarkı kötü değil ancak sıradanlık var. Azerbaycan’dan çok iyi müzikler çıkıyor. Bu seneki şarkıların çoğu sıradan şarkılar ama bunların içerisinde Azerbaycan öne çıkıyor. Diğerleri sıradanlık içerisinde. Bunlar arasında sıradanlığı aşan Azerbaycan oluyor.

Metin Özülkü: İlk üçe giremez

Manga grubunu normal şartlarda başarılı buluyorum. Kendi işlerinde daha özgünler, fakat Eurovision için her sanatçı gibi onlar da bir standartın içine sokuldular. Halbuki kendi albümleriyle ilgili yaptıkları konserleri, albümleri çok daha özgür ve daha performansı yüksek. Burada belli standartların içine sokularak benim istediğim Manga görüntüsü ortaya çıkmıyor. İlk üçe girebileceğini zannetmiyorum. Kim birinciliği alır bilemem ama Manga’nın parçası ilk üçe giremez. Çok acayip bir parça değil, Manga grup olarak çok daha iyi işler yapabilir.

Ali Rıza Binboğa: Şarkı çok sıkışık

ŞarkIyI İngilizce söylüyorlar ama ilk bölümde sözler çok sıkışık. Bir şarkının girişi ilk bölümde bu kadar sıkışırsa kötü olur. Buna hemen çare bulmaları gerekiyor. Normal bir şarkı sürprizlerle dolu değil. Şarkının girişi her şeydir. Seyirciyi kapamazsanız bu iş olmaz.

Yarışmadan sonra;

Özdemir Erdoğan: Birinci olmalıydı

YarIŞma içerisinde kusursuzlardı. Özgüvenleri çok yüksekti. Aldıkları derece analarının ak sütü gibi helaldir. Hatta Almanya’nın performansından kat ve kat daha güzeldi. Performanslarıyla birinciliği hakediyorlardı. Birincinin neden Almanya olduğunu anlamış değilim. Ama bu yarışmalarda siyasal, ekonomik, ahbap çavuş faktörleri işin içine giriyor. Performansları şarkıdan da güzeldi, o kadar çok şey katmışlardı. Hakları yenildi gibi geliyor. Sonuçta Almanya’dan çok daha güzel Azerbaycan, Ermenistan ve Arnavutluk ve Belçika vardı. Almanya’nın birinciliğini kabul etmiyor, tamamen politik buluyorum ve ekonomik krize bağlıyorum.

Metin Özülkü: Manga süperdi

İlk başlarda diğer şarkıları da tam olarak dinleyemediğim için ilk üç için şans bile veremiyordum. Fakat diğer performansları gördükten ve Manga’yı izledikten sonra benim birincilik adayım oldular. Bu parça birinci olur diye düşünmeye başladım. Politik duruşları olan ülkeler de olmasa idi zaten Manga birinci olurdu. Almanya’nın birinci olması üzerinde durup düşünülmesi gereken bir durum. Ama Manga’nın başarısı da oldukça yüksek. İkinci olmaları önemli değil, birinci gibiler. 3-4 gün söylediklerimle, düşündüklerimle tam tersi duruma düştüm. Tam Manga gibilerdi. Eurovision’un kalıplarından sıyrılmış gibilerdi. Daha önceki performanslarından çok daha başkaydılar.

Ali Rıza Binboğa: Sözler tane taneydi

Manga birinci olabilecek bir performans sergiledi. Koreografide hiçbir şey aksamadı. Ama sonuçlarda kazanan ülke kimsenin aklına kazınmayan Almanya oldu. Benim gözümde birinciliği hakeden Manga’ydı. Almanya’nın her an bitecekmiş gibi durgun bir performansı vardı. Sonuç ne olursa olsun arada 76 puan fark olamazdı. Gerçek yarışma Türkiye’den itibaren ilk beş sıraya girenler arasında oldu. Şarkıyı ilk dinlediğim zamanki aksiliklerin yok olduğunu hissettim. Sıkışan sözlerde bir rahatlama yapmışlar.

Bunlarda diğer yorumlar;

Hadise: Çok sevindim. Arayıp tebrik edeceğim. Zaten Manga'nın şarkısını çok beğenmiştim. İlk üçte yer alacağını biliyordum.

Sertab Erener: Sahne üzerindeki enerjileri, performansları çok iyiydi. Kendilerine güvenleri tam olduğu için milyonlarca insanı etkilediler.

Sinan Akçıl: Almanya'nın değil Türkiye'nin birinci olması gerekiyordu. Ama, politika Eurovision'da devam ediyor.

Sezen Cumhur Önal: TÜRK rock müziği kendini kanıtlamıştır. Manga'ya birincilik az gelir. Bu 4 adam ( manga 5 kişi halbuki ) müziğin silahşörleridir. Müthiş bir efsane yarattılar. Eurovision sarhoşluğuna kapılmazlarsa, dünyada büyük ses getirirler. Celin Dion da Eurovision sayesinde kendini göstermişti. Bu çok önemli bir sonuçtur.

Garo Mafyan: Performansları muhteşemdi. Zaten birinci ya da ikinci olurlar diye tahmin ediyordum ve ikinci oldular. İşlerini çok iyi yapıyorlar.

Özdemir Erdoğan: Müzikal nitelikleriyle şarkıya çok şey kattılar. Birçok yarışmacı Amerikalı şarkıcıları taklit etti. Ancak Manga çok özgündü.

Mazhar Alanson : Manga ile iftihar ettim. Onlara müzik yolculuklarında Avrupa'da da başarılar diliyor, hepsini tebrik ediyorum. İddialı ülkeler arasından sıyrılıp 2'nci olmak süper bir başarı.

Burcu Güneş :MANGA'NIN performansı mükemmeldi hatta uzun yıllar Türkiye adına katılan yarışmacıların en iyisiydi. Buna rağmen yarışmada başka iyi performans gösteren ülkeler de vardı. Bunların arasında en iyisi Danimarka ve İrlanda'ydı. Almanya'nın birinci olmasını beklemiyordum. Şarkı şirin ve güzeldi ama birincilik sürprizdi.

Pamela: MANGA beklenen bir sonuç aldı. İlk 3'e kesin girer gözüyle bakıyordum. Kalitesi çok yüksek bir iş çıkardılar. Çok çok tebrikler. İyi şarkı ve kalite açısından Manga'yla çekişebilecek bir tek Almanya ve Belçika vardı. Helal olsun çocuklara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 31 Mayıs 2010; 18:30:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: @DaLgakiran

www.mynet.com

Mynet anasayfasındaki Lena'nın frikik resmini "lena got" diye kaydetmişler. :D

http://img5.mynet.com/ha5/l/lena-got1_52.jpg

Dostum bu frikikden öte birşey bence kaldır bu linki çok erotiğe kaçmış

• SON DAKİKA

ALMANYA, 2011 İÇİN TEKRAR LENAYI SEÇTİ

Türkiye hava yollarından MaNga ya jest;

Eurovision Şarkı Yarışması Norveç-Oslo 2010(Seneye Kim Katılsın?)(Ana Konu)

Manga'nın basın toplantısı;

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1431002169074

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 31 Mayıs 2010; 23:52:12 >

• ben levent yuksel veya sezen aksu nun katilmasini istiyorum kendilerini ispatlamis insanlar bunlar

Orijinalden alıntı: GoldPunch

SON DAKİKA

yinemi lena..tekrar 1. olcağını hiç sanmıorm..

• Hangi ülkenin hangi ülkeye ne kadar (sayı olarak, atıyorum 3.500-15.000 gibi) oy verdiğine ulaşmamız mümkünmü?

SON DAKİKA

Türk hava yollarına helal olsun.

Bu arada sevgili GoldPunch yarışma bitti hala neyi kanıtlmaya çalışıyorsun, Almanya 1. biz 2. olduk
    2. olduğumuza değil senin bu çabalarına üzülmeye başladım, seneye bülent özveren'in yanında senide yollayalım bari.

Yalanı çabuk söylersin, gerçeği çabuk hatırlarsın...

• Zqten sıkı bir manga fanıyım.Haberlerini takip ediyorum.Yeni bilgiler edinince burayada yazıyorum.
  • bu arada romanya'yı yalnızca ben farketmemişim;

Paula Seling

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Birde azerbaycan 2003den sonra ilk kez 2008 de iki tane erkek vokalle yarışmaya katılıyor, öncesinde neler yaptılar bilmiyorum, hatırlayamıyorum.Sonrası malumunuz; Aysel teymurzade & Safura Elizade.(zade ne demek ki, belli bir soy mu acaba)

• quote:

Zqten sıkı bir manga fanıyım.Haberlerini takip ediyorum.Yeni bilgiler edinince burayada yazıyorum.

seneye yeniden lena geliyorsa bizde yeniden sertab yollasak ne olur, bi dk. biz yolluyoruz da sertab gidecek mi bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: mct2002

Bittürk 1080i olarak paylaşacakmış akşama. Arşiv için dvd9 boyutunda olacakmış.

720p'sini indirdim.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.