Şimdi Ara

Eurovision'da 7'nci olduk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakü'de düzenlenen 57. Eurovision Şarkı Yarışması'nda 'Euphoria' şarkısıyla İsveç'i temsil eden Loreen birinci olurken, Can Bonomo'lu Türkiye 7'ncilikle yetindi

Azerbaycan'ın başkenti Bakü’de bu yıl 57'ncisi gerçekleştirilen Eurovision Şarkı Yarışması’nın büyük finali saat 22.00'da başladı. Ülkemizi temsil eden Can Bonomo ise 18'inci sırada sahneye çıktı. Müthiş bir performans sergileyen Can Bonomo, salonu adeta coşturdu. Yarışmaya katılan tüm ülke sanatçılarının şarkılarını seslendirmesinin ardından SMS oylamasına geçildi.

Oylama bitiminde yarışmaya katılan her ülkeye canlı bağlantı yapılarak ülkelerin puanlamaları alındı. Puanlama sonucunda 57'nci Eurovision Şarkı Yarışması'nda 372 puan alan İsveç’i temsil eden sanatçı Loreen birinci olurken ikinci Rusya, üçüncü ise Sırbistan oldu. Türkiye yarışmayı 7’nci olarak tamamladı. İsveç Eurovision tarihinin rekorunu kırarak 372 puan aldı.

Finalde ülkeler şu sırayla sahne aldı: 1.İngiltere, 2.Macaristan, 3.Arnavutluk, 4.Litvanya, 5.Bosna-Hersek, 6.Rusya, 7.İzlanda, 8.Kıbrıs Rum Kesimi, 9.Fransa, 10.İtalya, 11.Estonya, 12.Norveç, 13.Azerbaycan, 14.Romanya, 15.Danimarka, 16.Yunanistan, 17.İsveç, 18.Türkiye, 19.İspanya, 20.Almanya, 21.Malta, 22.Makedonya Cumhuriyeti, 23.İrlanda, 24.Sırbistan, 25.Ukrayna, 26.Moldova.

Kaynak

Üzüldüm beyler şarkı iyiydi ilk 5 kesindi diyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yellow Claw -- 11 Haziran 2012; 22:51:19 >

• Prim vermeyin.
  • Dekoder eski tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

Prim vermeyin.

• Hmmm enteresan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nickinin hakkını veriyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bloklanması gereken adamlar bir bir çıktı ortaya iyi.
  • Arkadaş zaman makinesi icat etmiş ama geriye gelememiş.

•  Eurovision'da 7'nci olduk

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

Prim vermeyin.

Baktım 17 tane cevap var bunu yazmak için girmiştim teşşekkürler
  • Alinti ozelligi yukaridaki gibi oyun icin degil. Kurallara aykiri bu, ban yiyebilirsiniz haberiniz olsun.

•  Eurovision'da 7'nci olduk
  • Hepsi sazan gibi atlamış. Hepinizi şikayet ettim.
  • Havada yönetici kokusu var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.