Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (1247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
73.227
Cevap
385
Favori
3.683.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12451246124712481249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çekimler çok güzel, elinize emeğinize sağlık. Devamını da bekliyoruz

@fenah2007

Hocam ben oyuna başladığımda 1.1.3 sürümü vardı sanırım. O günden bu güne hiç profil değiştirmeme gerek kalmadı Şu son güncelleme işi bozdu ama bi nevi de iyi oldu. Çok bi önemi yok ama eski profil ile ilgili bilgilerimi vereyim 17 milyon küsür Euro, 50 level, 40 civarı şöför, kendime ayırdığım Actros MP4, Scania R620, Volvo ve Man araçları vardı. Dediğim gibi bunların aslında bi önemi yok, mazotunu alıp, aracına istediğin parçayı taktıktan sonra diğer gelirin pek de bir anlamı olmuyor oyunda
    Yeni pofilimde de düşücem benden başka şöför almamaktı ama para sesinin gitmesi 1-2 garaj da olsa katkıda bulunsun diye şöför almak oldu.

İstediğiniz zaman videolara bakınız hocam, gerçi ben de sizinkilere bakıcağım ama yeni kanalınız listemde görünmüyor, onun adresini bana şey ettrirseniz süper olur
    Yorumları nereye atıcağınıza dair kararı en güzel vericek kişi sizsiniz bence Forumda benden daha profesyonelsiniz

Hocam köyde ETS2 nin eksikliğiniz yaşamdım şükür :D bizim evden aşağı bakınca köyün bahçelerinin bi kısmı görünüyo. Bakıyonuz aşağı Axor'lar dolanıyo kendi kendine

Actros ile ilgili de, aslında bana da biraz garip geliyo, düşünseniz şuan türkiye de bir veya iki tane var. Çok garip... Ama size de bu yönü mü garip gelmekte anlayamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: kizilaslan1

quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

edit: yeni sürüm steam'a ne zaman düşer arkadaşlar

Steam'de ETS2'nin özelliklerinden şu ayarlamayı yaparsanız 1.4.1 sürümünü indirmeye başlıyor.

cd key i bulamıyorum ki diğer oyunlarda sağ tıkladığımda anahtar kodu göster seçeneği bunda çıkmıyor.

Kod olmadan da indirmesi gerekiyor, kodu onaylata tıkladığınızda "Beta erişim kodu geçersiz." diyor ancak güncellemeyi indirmeye başlamıştı bende.

• Beyler konuyu uzun süre takip edemedim. Bu oyuna adam akıllı bir otobüs modu çıktımı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

edit: yeni sürüm steam'a ne zaman düşer arkadaşlar

Steam'de ETS2'nin özelliklerinden şu ayarlamayı yaparsanız 1.4.1 sürümünü indirmeye başlıyor.

cd key i bulamıyorum ki diğer oyunlarda sağ tıkladığımda anahtar kodu göster seçeneği bunda çıkmıyor.

Kod olmadan da indirmesi gerekiyor, kodu onaylata tıkladığınızda "Beta erişim kodu geçersiz." diyor ancak güncellemeyi indirmeye başlamıştı bende.

teşekkür ederim iniyor:) oto güncelleme bekleyecektim yoksa

• Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

Bu Türkiye`deki tek çekici değilmiş. ETS 2 çıkmadan önce gerçek bir volvo çekici kullanmıştım fotoğraflarını burada paylaşmıştım sonra kaldırmıştım hatırlayanlar vardır. O tırı kullanan arkadaşım şirket değiştirdi, şuanki şirketinin adını bilmiyorum şuan kullandığı tır buymuş. Fakat hala volvo tır işinde en iyisi diyor. İki tırı kullanmış bir şöförden bunu duydum. Görsel olarak her ne kadar harika olsa da konfor, kullanışlılık açısından volvo daha iyiymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzart -- 12 Temmuz 2013; 0:12:48 >
  • @suleymankahveci

Eline sağlık hocam resimler şahane yine. Özellikle 3-4-6 favorilerim.

@bkaakco

Aynen hocam. Bende Scania denedim hocam ilk görüşte interioru şaşırdım kalitede bariz bir artış var. Lakin bu kaliteyi keşke Hı-Way'de de görebilseydik.

Hocam bende çoğu hız modçularını suçladım ama orantılı olanları asla bende kullanıyorum mesela ama sınır 120 ibrenin sonu fazlası değil. Oda boş yol ve acil teslimatlarda genelde 120 görüyorum onun dışında 60-100km arası yol durumuna göre giderim. Lakin 250 kmye çıkmaya çalışanlar vardı forumda açıkçası gerçek dışı geliyor bana Tırlar ile yarış yaptığımız bir oyun değil sonuçta. Açıkçası sınır kalktı ama SCS ayarlamış gibi geldi hi-way de 12 ci viteste anca 105 yapabildim.

@ofyariz93

Benim değiştirdiğim profiller kaç oldu sayamıyorum artık hocam.

Şöför seste olsa ben seviyordum şöförün olması güzel bişeydi seste gidince şahane oldu.

Buyur hocam yeni kanalımın linki;

http://www.youtube.com/user/TirilyaTv

Saol hocam bu aralar ETS 2 yide fazla oynayamıyorum videoda bakamıyorum gündüz çabuk geçiyor sanki. Bişeyler çıkıyor dışarı çıkıyorum, arada tv ye takılıyorum. Bir kitaba sardım onu okuyorum baya heyecanlı 3 gunde bitmesin diye yavaş gitmeme rağmen 200 sayfa devirdim

Estağfurullah hocam bende yeni sayılırım aslında lakin hem çok geride kaldı 2mizinde videoları hemde artık yeni patch yepyeni umutlar Olmadı biz yine pmleşiriz seninle daha iyi olur.

Evlerinde şöförler, bilgisayar karşısına oturmuşlar. Karşılarında ofyariz93 gördüğü tırlardan kullandıgı traktörden bahsediyor. Şöförler diyor benimde traktörüm olsa bende tır görsem anne beni niye köye götürmüyorsun diyor.

Şaka bi yana hocam valla ben oturdugum muhitte tır görünce şaşırıyorum. Çevremde tırların istikameti oluncak yol olmadığından hasretiz arada fırın var burada oraya un geliyor ozman bi axor geliyor bi onu görebiliyorum

Aynen hocam doğru anlamışssın bana garip gelende o oldu. Türkiye de gerçekten Mercedes'in yaygın bir marka olmasını ve bu aracı alabilecek güçte ve kapasitede olan bir çok nakliye firmasının oldugunu varsayarsak banada baya garip geldi bu kadar az bulunması.

• 1.4.1'de oyun artık kasmıyor en yüksek ayarda oynanıyor fakat TSM Map 3.0 olmuyor. Yeni TSM Map mi bekleyeceğiz. Tamda içimden oynamak gelmişken
  • quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

1.4.1'de oyun artık kasmıyor en yüksek ayarda oynanıyor fakat TSM Map 3.0 olmuyor. Yeni TSM Map mi bekleyeceğiz. Tamda içimden oynamak gelmişken

evet dostum bende yeni iveco ile birkaç sefer attım tsm map fix bekliyorum...trucksim grubu scs ile anlaşıp geliştirme yapsalar bence çok güzel olur.
  • @Jazzart

Doğrudur hocam, tek olan bu olmayabilir ama ilk gelen bu eminim. Ama ilk geldiğinde de tekti diyebilriz Şu an varsa varsa Türkiye'de en fazla 3-4 tanedir diye düşünüyorum. Çekiciler arasında ise IVECO dışında bence hepsi birbirinde güzel, aralarından birini alınca diğerinden çok çok geride kalmak diye bişi yok bana göre. Tabi aralarında bazı farklar var ama, hepsi kaliteli bence.
    Öte yandan, bi Mercedes'ci olduğumdan bana daha yakın geliyor olabilir Actros...

@fenah2007

Hocam öncelikle kanalınızın kapak fotosu çok hoşmuş, on üzerinden on aldı benden

Ben de, tam tersi hocam. Köyden yeni geldim sanki hiç internet görmemiş gibi bütün gün nete giriyorum iki gündür Hatta yeni profilimde de baya ilerledim gibi

Video konusunda PM atarsak daha iyi olur hocam.... Dediğiniz gibi çok geride kaldık

Hocam sizin bu tarz çıkışlarınıza bayılıyorum. :D Anne bana da köy bana da Şaka bi yana traktör şahaneydi ama

Normalde bizim köye de tır gelmezdi hocam.Hatta tırın gelebileceği doğru düzgün bir yol olmadığından, kendilerine buldukları yolda en fazla 10 - 15 hızla geliyolardı. Ama bu seneki durumu yazdım, bir iki gün ben de baya garipsedim ama sonra alıştım hatta zevke ve bazen de fantaziye dönüştü diyebilirim

Hocam aslında size o durumdan bahsetmiştim. Mercedes her zaman olduğu gibi 10 yıl öncesinin teknolojisini bize satıyor. Bakınız Actros MP3, Türk Edition aslı tasarım adı altında geçen seneden itibaren üretimi Türkiye'ye verildi ve başta Türkye olmak üzere diğer doğu ülkelerine satıyor. Üretim Türkiye'ye verilince Almanya'daki fabrikada Actors MP4 için üretime yer açtılar. Aynı örneği size otobüs ve otomobil için de verebilirim.
    Dediğiniz gibi Mercedes yaygın bi marka, hatta Volvo ve Scania'nın getirdiği son teknoloji tırlara rağmen yaygın bir marka. Ancak MP4 bu tarafa gönderilmiyo ki satılsın... Ki göndermesi de biraz saçmalık olmaz değil yani, daha MP3 bu bölgeye yeni gönderilmiş, MP4 dü de gönderip MP3'e yaptığı yatırımı öldürmüş olur. Arada bi kaç firma böyle ithal eder, biraz tuzlu fiyata satar işte...

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimscare

quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

1.4.1'de oyun artık kasmıyor en yüksek ayarda oynanıyor fakat TSM Map 3.0 olmuyor. Yeni TSM Map mi bekleyeceğiz. Tamda içimden oynamak gelmişken

evet dostum bende yeni iveco ile birkaç sefer attım tsm map fix bekliyorum...trucksim grubu scs ile anlaşıp geliştirme yapsalar bence çok güzel olur.

bende sanki daha çok kasmaya başladı anlamdım

• veee bir kez daha yolun sonu.. o 4 gözle beklediğim dağıtım iznide bitti artık :( sabah 6 da yola çıkıyorum bu sefer çok daha uzun sürecek koskocaman bir 13 ay var önümde...

Kıbrıs dayım bundan sonra çoğu kişi güzel şeyler söylüyor ama yinede uzaklar içime pek sinmiyor ya :(

Hepinize bir kez daha dostluğunuz arkadaşlığınız güzel anlarınız için sonsuz kere teşekkürler..Hepiniz hakkınızı helal edin benden yana herkese helal olsunn hepinizle güldük eğlendik doyumsuz mükemmel günler geçirdik her şey gönlünüzce olsun yolunuz açık olsun daima...

Güncellemeyi gider ayak çıkarttılar oynamaya doyamadım maalesef ama yapacak bir şey yok...bundan sonra oyun size emanet :) :) kademe ye düştüğüm için umarım gitttiğim yerde biraz askeri kamyonlar tırlar olurda keyfim yerine gelir :) :)

Bir daha ne zaman girerim yazarım belli olmaz umarım mümkün olan en kısa zamanda görüşürüz tekrar...Bir işe başlamak bitirmenin yarısıymış bu işe adım attık artık bitmek zorunda....

ofyariz---metal_my --- fenah-- süleyman kahveci --cadillaccts ---kacak35---banzai--- ve adı aklıma gelmeyen bu forumdaki 10 larca arkadaşım hepinizi çok seviyorum...

Allah'a emanet olun...Hoşçakalın

• Güncellemeyle bende oyuna geri döndüm.Şu anda volvo kullanıyorum ama her yerde hi-wayi arıyorum bir türlü bulamadım .Oyunu driving force gt ile oynuyorum, direksiyon tepkilerinde bariz bi şekilde iyileşme var ancak gişelerdeki su kapaklarınıda hissettirmiyor belkide ayardan kaynaklı . Sis farlarınıda artık kullanabiliyoruz oda güzel bir ayrıntı . Herkese iyi oyunlar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

veee bir kez daha yolun sonu.. o 4 gözle beklediğim dağıtım iznide bitti artık :( sabah 6 da yola çıkıyorum bu sefer çok daha uzun sürecek koskocaman bir 13 ay var önümde...

Kıbrıs dayım bundan sonra çoğu kişi güzel şeyler söylüyor ama yinede uzaklar içime pek sinmiyor ya :(

Hepinize bir kez daha dostluğunuz arkadaşlığınız güzel anlarınız için sonsuz kere teşekkürler..Hepiniz hakkınızı helal edin benden yana herkese helal olsunn hepinizle güldük eğlendik doyumsuz mükemmel günler geçirdik her şey gönlünüzce olsun yolunuz açık olsun daima...

Güncellemeyi gider ayak çıkarttılar oynamaya doyamadım maalesef ama yapacak bir şey yok...bundan sonra oyun size emanet :) :) kademe ye düştüğüm için umarım gitttiğim yerde biraz askeri kamyonlar tırlar olurda keyfim yerine gelir :) :)

Bir daha ne zaman girerim yazarım belli olmaz umarım mümkün olan en kısa zamanda görüşürüz tekrar...Bir işe başlamak bitirmenin yarısıymış bu işe adım attık artık bitmek zorunda....

ofyariz---metal_my --- fenah-- süleyman kahveci --cadillaccts ---kacak35---banzai--- ve adı aklıma gelmeyen bu forumdaki 10 larca arkadaşım hepinizi çok seviyorum...

Ne kadar samimi olmasakta helal olsun hocam .Hayırlısıyla git hayırlısıyla gel.Yolun açık olsun.

• burda gerçek tır şöförlerimi var ben rüyamı görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: akt02

Ne kadar samimi olmasakta helal olsun hocam .Hayırlısıyla git hayırlısıyla gel.Yolun açık olsun.

olsun buradaki herkes samimidir birbiriyle :) :) çok çok sağol iyi dileklerin için
  • quote:

Güncellemeyle bende oyuna geri döndüm.Şu anda volvo kullanıyorum ama her yerde hi-wayi arıyorum bir türlü bulamadım .Oyunu driving force gt ile oynuyorum, direksiyon tepkilerinde bariz bi şekilde iyileşme var ancak gişelerdeki su kapaklarınıda hissettirmiyor belkide ayardan kaynaklı . Sis farlarınıda artık kullanabiliyoruz oda güzel bir ayrıntı . Herkese iyi oyunlar dilerim.

Frankfurt`ta büyük iveco galerisi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

burda gerçek tır şöförlerimi var ben rüyamı görüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzart

quote:

Güncellemeyle bende oyuna geri döndüm.Şu anda volvo kullanıyorum ama her yerde hi-wayi arıyorum bir türlü bulamadım .Oyunu driving force gt ile oynuyorum, direksiyon tepkilerinde bariz bi şekilde iyileşme var ancak gişelerdeki su kapaklarınıda hissettirmiyor belkide ayardan kaynaklı . Sis farlarınıda artık kullanabiliyoruz oda güzel bir ayrıntı . Herkese iyi oyunlar dilerim.

Frankfurt`ta büyük iveco galerisi var

Teşekkür ederim hocam

• Şu sis farları nerden yanıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

veee bir kez daha yolun sonu.. o 4 gözle beklediğim dağıtım iznide bitti artık :( sabah 6 da yola çıkıyorum bu sefer çok daha uzun sürecek koskocaman bir 13 ay var önümde...

güle güle git güle güle gel. hayırlı tezkereler. ilk başta zor geliyor ama alışınca çabuk geçer. bahtın, yolun açık olsun, sevgiler selamlar.

• 
Sayfa: önceki 12451246124712481249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.