Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (1038. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
73.220
Cevap
385
Favori
3.682.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10361037103810391040
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Amin hocam çok saol.

Ne mutlu bana hocam bugun yarın inş daha çok video gelicek. Hatta bundan sonraki videolarda sıra ile nostalji yapıcam süpriz şarkılar olucak. Duyunca valla müziğe kapıldım nası kullandın bakmadım demeniz muhtemel

Öle demeyin hocam başkasını bilmem benim için öle . Aynen hocam keyifle izledim 2 sinide hastalıktan geciktirdim bu sefer de video çekiminide aksattım. İnş yenileri bomba gibi gelicek.

Pack bekleme hocam yap arada 1 tane bişey özlemimizi gider.

@ johnny_bravo_

Yapma be hocam özleticen kendini ama vatani görev boynumuz kıldan ince

İstediğin konvoy olsun hocam 2 katı buyuk olur bizim konvoy.

*********************************************************************************************************************************************

Gelelim videolara ....

@ Rock_Rage

Hocam videonu yeni izleme imkanım oldu rahatsızlığım nedeniyle. Daha beter hasta oldum üzüntüden yaw o nası güzel bişey ya şaka bi yana hocam Allah'a şükür G27 yim var herkese nasip olur inş. Darısı böle bir sistemin başına diyelim. Videolarının devamını beklerim.

@ ferevon

Hocam videonuzu izleme fırsatım yeni oldu kusurabakmayın. Elinize sağlık güzel ve keyifliydi aracı kullnışınız çok güzel yalnız biraz aceleci geldi bana ama bana öle gelmişte olabilir 2-3 gündür kaç kez ağrı kesici içtim kafam güzel oldu ama tespitime katılıyorsanız nacizhane fikrim daha sakin kullanırsanız daha da iyi olucak. Devamını beklerim videolarınızın.

ve açılışı üstadla yaptık kapanışta üstadla oluyor yine ...

@ ottomania

Çok saol hocam o gece seni beklettim kusurbakma hocam, uyuya kalmışım ateş düşsün diye ağrı kesici alıyorum uyutuyor melet Dünde kontrole gittim felan bakamadım pek buraya, ateş felan dünden beri olmuyor daha iyi olunca bugun dedim sözlerimi yerine getireyim.

Ahh hocam olurmu öle şey senins eferlerin olmadan tamam hepsini almam %99 da bırakıcam söz

Saol hocam en azından bu kadar çoşmam

Öle deme hocam öğrenmek ne kadar kabiliyetse öğretmekte öle

Evet gelelim videolara büyük an cezalar geliyor

Hocam bi kere 2 videoda her zamanki gibi şahaneydi. Güzel bir dizinin yeni bölümleri gibiydi. Keyifle izledim. Ellerine sağlık ... Devamını bekliyorum hocam ...

İlk videoda gözüme takılanlar;

İlki fabrikaya girişlerde yine sinyal yok hatta ilk girişte bende dururmuyum kovboy edası ile ceza makbuz defterimi ve tükenmez kalemimi cebimden çıkarttım bastım 72 lira 80 kuruşluk cezayı makbuzuda arka sol tekerin jantına yapıştırdım. Yalnız hocam o ilk dönüşte biraz fazla soldan almışsın benim gibi işi zora sokmuşsun bi yandanda uğraşmak hoş oluyor

Tabi bide Videoya asıl damga vuran olay şu gaza basmaya gönlü olmayan AI araç, onun önündekide aynıydı takip mesafesi maşallah 2 aaraç arası 1km coştu bu yapay zekasızlar

İkinci videoda gözüme takılanlara gelirsek ;

İlk olarak hiç hata yoktu bu sefer napsam napsam dedim kaşının altında göz var dedim bastım cezayı 102 lira 65 kuruş hocam Makbuz ön sağ sinyal lambası üstüne yapıştırdım.

Şu sonlara doğru Mersoya selam vermeler felan baya iyidi kafayı çıkartmayı en aktif kullanan oyuncu sensin hocam tartışmasız.

Bide şu yol verme olayı sonlardaki ilkte ford transit selektör bile yaptı ama yanındaki zekasız önce durdu sonra bastı gaza gitti. Diğer desen yol verip vermem arasında gidip geldi tak yolun ortasında durdu Yol mu verdi daha beter geçmene engel mi koydu tartışılır ama iğne deliğinden geçirdin hocam centilmenlik gereğide sonradan selektörle teşekkürde gözümden kaçmadı. İnip dövsende suçlamazdık biliyonmu

Parklar ise 2 videoda yine şahaneydi. İkincide biraz yer kötüydü hocam en sevmediğim garajlardan biri o dar garajlar hele şu kapısıda dar olan yokmu ecel terleri döküyorum

Yazıcaklarım bu kadar. Herkes Allah'a emanet iyi oyunlar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenah2007 -- 31 Ocak 2013; 21:50:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HerhangiBiriyim

Navigasyonda karyola benzeri bi işaret olur, mavi renkli. O işretin bulunduğu bölgeye girersin. Uygun yerlerde sana "motorur durdurmak için E'ye basın" der. ve motoru stop ettikten sonra Enter'a basarsın ve uyursun. Tekrar oyuna döndüğünde 10 saat boyunca yoluna devam edebilirsin.
  • @ fenah2007

Bekleriz hocam keyfle seyrederiz. Kafana göre takıl şarkılarda begendiklerimiz çıkar içinden elbet

Geçmiş olsun tekrardan toparlarsın inş. kısa zamanda.

Yahu izlemesi daha keyfli geliyor çekmesi uplaması çok ugraştıyor vallahi izleyip yorum yapma daha çekici geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofyariz93

quote:

Navigasyonda karyola benzeri bi işaret olur, mavi renkli. O işretin bulunduğu bölgeye girersin. Uygun yerlerde sana "motorur durdurmak için E'ye basın" der. ve motoru stop ettikten sonra Enter'a basarsın ve uyursun. Tekrar oyuna döndüğünde 10 saat boyunca yoluna devam edebilirsin.

Çok teşekkür ederim. Siz de olmasanız pek kimsenin cevap vereceği yok.

Yalnız benim şirket iflasa sürükleniyor. Sanırım hız sabitleyici yalnızca manuel kumanda ederken işe yarıyor. Ben hep otomatik kullanıyorum. Sırf bu yüzden çok fazla kaza oluyor. Çünkü aracın gitmesi için ileri tuşuna basmam gerekiyor. Bu aynı zamanda hızı da sürekli arttırıyor. Böyle olunca da birçok defa çabuk yavaşlamak mümkün olmadığı için kaza üzerine kaza yapıyorum. Manuel de zor olacak ama ayarları yapıp bir deneyeyim bakalım. Yoksa sürekli eksi bakiyede kaldığım gibi bir de rakam artacak.

EDIT: BASİT OTOMATİKTE ŞU AN AMA, GERÇEK OTOMATİK, SIRALI FİLAN SEÇENEKLERİ VAR YA, HANGİSİNİ SEÇMELİYİM ACABA?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerhangiBiriyim -- 31 Ocak 2013; 22:12:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metal_my666

Blogdan

ETS2 Eastern European Expansion

We are happy to announce that we are working on the first official add-on for Euro Truck Simulator 2. This map expansion is centering on Eastern Europe with special focus on Poland, so we took the opportunity of a press-day taking place at our Polish publishing partner CDP to let the word know about it yesterday.

We have been working on the expansion for some time already, we have bits and pieces to show already, but there is still a lot of work left to complete the new part of the map.

Why go East for the first map expansion? With all respect to our truck sim games' fans across the globe, Polish fan community is one of the most active and most supportive. Cooperation between CDP and SCS in Poland is also exemplary. So we felt that this region is a great candidate for testing out if creating map expansions is going to become a viable business for SCS Software. It would be great if the market can prove that growing the world of Euro Truck Simulator 2 is not lost time for us.

Once ETS2 EEE is completed, we'll have to decide where to go next... Scandinavia? Rest of France with an option to go toward Spain? Italy? Balkans? Continue East towards Russia? We will have to try to come up with a method to understand the highest potential and set the priorities right...

Final note: This map add-on/DLC will not be free (we are pondering ~EUR 10 price point), but it's an optional expansion. Throughout the year 2013, we are going to keep improving the core game with free updates for everybody with fixes and many improvements, including for example all new trucks models, or new AI code. So while the 1.3.x patch is very near, stay tuned for further patches coming down the road. And some surprises on top of it all ;-).

Önce şu metini bir çevirelim;

EST2 Doğu Avrupa Genişlemesi

ETS2 için ilk resmi eklentimizin üzerinde çalıştığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu harita genişlemesi doğu avrupa merkezli ve özellikle Polonya odaklı, bu yüzden dün basın duyurusunu yapması için Polonyalı iş ortağımız CDP'ye fırsat verdik.

Genişleme paketi üzerinde zaten bir süredir çalışıyorduk, elimizde gösterebileceğimiz ufak tefek şeyler de var bu yüzden, fakat hala haritanın bu yeni parçasını tamamlamak için çok iş var.

İlk harita genişlemesi neden doğuya oldu? Dünya çapındaki bütün tır simülasyonu hayranlarına saygılarımızla, Polonyalı hayran topluluğu en destekçi ve en aktif topluluklardan biri. CDP ile işbirliğimiz de etkili oldu tabi. Bu yüzden bu bölge, harita genişlemelerinin SCS için değerli bir iş olup olmayacağını görmek için harika bir aday. Pazar bunun bizim için zaman kaybı olmadığını gösterirse harika olacak.

ETS2 DAG tamamlandığında, daha sonra nereye gideceğimize karar vermemiz gerekecek... İskandinavya? İspanya'ya geçebilme seçeneğiyle Fransa'nın kalanı? İtalya? Balkanlar? Rusya'ya doğru doğuya devam? Bir planla ortaya çıkmamız gerekecek çünkü en yüksek potansiyeli anlamamız ve önceliklerimizi iyi ayarlamamız lazım.

Bitiriş notu; Bu harita eklentisi/İndirilebilir İçerik ücretsiz olmayacak ( Aşağı yukarı 10 Euro düşünüyoruz), fakat isteğe bağlı bir genişleme olacak. 2013 yılı boyunca, çekirdek oyunumuzu, hataları düzelten, birçok geliştirme(örneğin yeni çekici modelleri ya da yeni AI kodları) barındıran ve ücretsiz güncellemelerle geliştirmeye devam edeceğiz. Böylece 1.3.x yaması çok yakınken, gelecek yeni güncellemeler için takipte kalın. Ve hepsinde biraz süpriz olacak.

Çeviri geç oldu kusura bakmayın

@ fenah2007

Öncelikle hiç merak etme hocam, tahmin ettim hastalıktan olduğunu, sen sağlığına kavuş gerisi önemsiz hocam

Hocam iyi güldürdün yine, ama o videoyu niye araya serpiştirdin anlamadım, inşallah benim selam tavrım falan benzetilmemiştir

Yine okurken çok güldürdün beni hocam Eksik olma cidden

@ metal_my666

Üstadım kolaya alıştın ama olmuyor böyle

Tamam BF3'ü bende çok seviyorum ama geç direksiyonuna artık, SCS'de şu yamayı çıkarsa da bizim de hasretimiz sona erse senin videolara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monsterfare -- 31 Ocak 2013; 22:41:09 >

• quote:

quote:

quote:

:D Diğer arkadaşlar da gayet yardımseverdir :) Denk gelmediler sanırım :)

Ben sıralı kullanıyorum ve tavsiye de ederim. İlk zamanlarda biraz zor olabilir, sürekli vites değiştirme yükümlülüğünüz var çünki, özellikle şehiriçi trafikte. Ama en çok performans alacağınız vites türü de budur bence.

@fenah2007

Hocam öncelikle geçmiş olsun, dikkaet edelim lütfen kendimize :) Yoldayken, yanınızdaki camı açmayın, cereyan yapar :)
    Yukardaki videoyu da izledim :) o şöför nedir öyle? partiden çıkıp koltuğa oturmuş gibi duruyo :) Yalnız arkadaki uyuyan adam garip değil mi? O kadar sesli müziğin altında bile uyuyor. Sanırım direksiyon sallamaktan baya yorulmuş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

quote:

Orijinalden alıntı: ElvanDalton

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@pxcnsry : hocam sadece çekicinin skinini atabilirim pc'ye geçince , dorseyi şimdilik paylaşmayı düşünmüyorum

Yapma yav hocam , Naci Amcanın tırlarının hastasıyız oysaki :)

Big Boss Naci Keskin

Kafama eserse paylaşırım hocam

Naci Amca kraldır

Armor King'i satmayaydı iyiydi :)

Sercan Abiyi tanırmısın ? Sercan Gavaz , nonstop almanyaya gitmişler sanırsam :D

Secoyu kim tanımaz aga

O da keskinden ayrıldı Kazakistan çalışıyor şu an V8 Actrosuyla

O nonstop almanya olayı şöyle : bunlar ayda 4 sefer Mersin - Almanya servis yapıyorlar , o yüzden Non-Stop olmak zorunda

Keskinden konu açılmışken çizimimi de koyayım

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

Sözkesen .

Dipnot: Keskin'de 5 yaşına gelen araç satılır , Emsalsiz de o yüzden satıldı zaten

Biliyorum sercan abi fenadır yaa , o zaman Ali Samangül'Ü falan tanırsın ? Modelci forumu falan var.

Poftim var , oda polonyayamı ne çalışıyor , kafasına göre o.

Çizim süper olmuş bendemi çizsem şöyle :P

Emsalsiz çok kral araba 5 yaş prosedürü gerçekten çok iyi.Çünkü arabalar 5ten sonra kendini yiyor,Hele transport çalışanlar :D

Poftim'i tanımıyorum da Ali Samangülü tanıyorum model hastası adam

bunu da koyduktan sonra yollara devam

Ali abi beni tanır Seco ile öyle muhabbetimiz yok bendede var 2-3 model , 1/25 Scania R620 V8 gelecek.

Şu skin ile imzayı versen artık

İmzanada göz koydum

Az daha bekle verecem skini , ama imzayı vermem

Skin VOLVO imza SCANİA eheuehuehu

aslen vabisciyiz hocam

Kimse F12 400 POWER İNTERCOOLER Yapmıyorki volvoya dönelim şöyle paşşaa paşşa sürelim.

yakın zamanda gelir hocam merak etme

yav hocam elinde kamyon varmı ? şu scania tandem hariç bir kamyon olsa , söyle açsak jeti yaksak % 38 yokuş aşşağı dorse ile yardıramıyorum ya :S

yok hocam kamyon sevmiyorum ben , yani yükleme işi olsa severim biz de façacıyız aslında ama yük alınmadığı için kullanmıyorum kamyon falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şu yeni patch mi yayınlayacaklarsa önce yayınlasınlar artık şunu bir an önce ... ayrıca dlc çıkarıcaklarsada çıkarsınlar 10 euro bişey değil alırızz ... ulan hadi 1 ay içinde bişeyler yapın edin askere gidecem ben gitmeden önce çıkmazsa varyaa şu patch ve dlc ler kıyamet i koparırım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@pxcnsry : hocam sadece çekicinin skinini atabilirim pc'ye geçince , dorseyi şimdilik paylaşmayı düşünmüyorum

Big Boss Naci Keskin

Naci Amca kraldır

Sercan Abiyi tanırmısın ? Sercan Gavaz , nonstop almanyaya gitmişler sanırsam :D

Secoyu kim tanımaz aga

O nonstop almanya olayı şöyle : bunlar ayda 4 sefer Mersin - Almanya servis yapıyorlar , o yüzden Non-Stop olmak zorunda

Sözkesen .

Dipnot: Keskin'de 5 yaşına gelen araç satılır , Emsalsiz de o yüzden satıldı zaten

Biliyorum sercan abi fenadır yaa , o zaman Ali Samangül'Ü falan tanırsın ? Modelci forumu falan var.

Emsalsiz çok kral araba 5 yaş prosedürü gerçekten çok iyi.Çünkü arabalar 5ten sonra kendini yiyor,Hele transport çalışanlar :D

Ali abi beni tanır Seco ile öyle muhabbetimiz yok bendede var 2-3 model , 1/25 Scania R620 V8 gelecek.

İmzanada göz koydum

aslen vabisciyiz hocam

Kimse F12 400 POWER İNTERCOOLER Yapmıyorki volvoya dönelim şöyle paşşaa paşşa sürelim.

yav hocam elinde kamyon varmı ? şu scania tandem hariç bir kamyon olsa , söyle açsak jeti yaksak % 38 yokuş aşşağı dorse ile yardıramıyorum ya :S

yok hocam kamyon sevmiyorum ben , yani yükleme işi olsa severim biz de façacıyız aslında ama yük alınmadığı için kullanmıyorum kamyon falan

mp gelsin yükleme işi olabilir , tırdan / kamyondan inip kapağı açmak birinin gelip doldurması onada para verme falan.

<< [(90)] DH ETS2 JETÇİ TEAM [(-)] >>

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Big Boss Naci Keskin

Naci Amca kraldır

Secoyu kim tanımaz aga

Sözkesen .

İmzanada göz koydum

aslen vabisciyiz hocam

mp gelsin yükleme işi olabilir , tırdan / kamyondan inip kapağı açmak birinin gelip doldurması onada para verme falan.

<< [(90)] DH ETS2 JETÇİ TEAM [(-)] >>

Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

• quote:

Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElvanDalton -- 31 Ocak 2013; 23:16:18 >
  • @otomania

Ceviri icin minnettariz ustad. Tesekkurler. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: radicaldeyyus

@otomania

Estafurullah hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUKES

Arkadaşlar bu oyunu nasıl oynayabiliyorsunuz? Oyun sizde hiç mi hata vermiyor hiç mi oyun donmuyor kilitlenmiyor.Bendeki sistemle oynayamıyorum adam laptop da oynuyor kafayı yiyecem.Sürekli kernelbase.dll hata veriyor ve masaüstüne atıyor.O da olmazsa siyah ekran çıkıyor oyun donuyor reset atıyorum.Defalarca format attım denemediğim şey kalmadı yine sorun yine sorun.Yoksa çoğu kişi bu sorunları yaşıyorda görmezden mi geliyor anlamıyorum

OYUNUM STEAMDEN ALINDI ORJİNAL

Oynadığım diğer oyunlarda bir sorun yok kimse böyle hatalar almıyor mu?Kimsenin pc masaüstüne dönmüyor mu?APPCRASH hatası alan yok mu?Düşük sistemle oynayanlar oynayabiliyor ben oynayamıyorum

• quote:

Alıntıları Göster
  • quote:

@otomania

Aynen otomania hocam Çeviri için çok teşekkürler :) Peki ben internetten oyunu indirip, bi yerden serial bulan biri olarak bu DLC'den faydalanabilecek miyim? :)
  • quote:

quote:

@otomania

Aynen otomania hocam Çeviri için çok teşekkürler :) Peki ben internetten oyunu indirip, bi yerden serial bulan biri olarak bu DLC'den faydalanabilecek miyim? :)

dlc muhabbeti başladığından beri ben de bunu düşünüyorum

pxcnsRy: hocam sen eski kasacısın

• Arkadaşlar şimdi oyunu indireceğim kısa süre de olsa oynayabileceğim ilk defa çok heyecanlıyım. Sitesinden indireceğim değil mi?
  • quote:

Teşekküre gerek yok hocam konuda ne zaman çeviri yapsam bunu belirtiyorum, İngilizce bilmemek ayıp birşey değil, bilmeyen arkadaşların da aklında soru işareti kalmasın diye yaptığım birşey bu ya da bilip okumaya üşenenlerin diye de ekleyim (bu tarz bir arkadaşım var sosyal hayatımdan). Yani gerçekten teşekkür bekleyerek yaptığım birşey değil

Ancak serial bulup oynayanlar için gelecek Patchlerden birinde "online log-in" sistemi diyorlardı, öyle birşey olursa bilmiyorum(gerçi bir yolunu bulurlar) ama diğer türlü de imkansız olmaz bence.

Tabi durumu olanların almasını dileyen biriyim her zaman, daha çok destek olayım ayrıca beklemeyim diye çıktığı gün sitesinden edinmiş biri olarak verdiğim paranın bir kuruşuna bile acımadım

• 
Sayfa: önceki 10361037103810391040
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.