Şimdi Ara

Euro 4 tl oldu BRC sequent32 kaça takıyorlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakin zamanda brc sequent32 taktirdim arkadaslar o zaman euro artışta diye yukseldi demislerdi. Şimdi fiyatlar nasıl soran araştırma aşamasında olan var mi? Merak ettim

• 2400-2500 civarında şuan 2 ay önce sorduğumda 2200 diyorlardı kur çok etkiledi pişman oldum keşke 2 ay önce taktırsaydım
  • eksamin kullanıcısına yanıt
    2100 e 12 taksit taktirmistim kasim ayinda farka bak hocam durum cok kotu. Allah yardımcımız olsun. Simdi taksam atiker takardim. O yerli diye zam gelmemistir umarim
  • Aynen öyle bakalım i20 var bende araç sıfır atiker değilde brc düşünüyorum yine bakalım artık
    Aktif kullanmiyorsaniz bekleyin derim hocam kuru dusurmeleri lazim. Zaten dusmezse kriz geliyor demektir o halde de fazladan harcama yapmak mantıklı degil. Bence brc ama fiyat ucmus. Benden once de 1800-2000 arasiymis hep artiyor kura bagli olaram
  • Öyle yapacaz artık biraz daha bekleyeceğim
  • Kimisi 2200 diyor kimisi 2400-2500 hatta 2600 diyende var hiç bişey anlamadım en iyisi lovato veya atikere yönelmek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiorino 1.4 lpg'li alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotlevel

Aktif kullanmiyorsaniz bekleyin derim hocam kuru dusurmeleri lazim. Zaten dusmezse kriz geliyor demektir o halde de fazladan harcama yapmak mantıklı degil. Bence brc ama fiyat ucmus. Benden once de 1800-2000 arasiymis hep artiyor kura bagli olaram

faiz artarsa düşer, sence artar mı
  • Dolarda 4 tl bekleyenlerdenim ama belli olmaz. Hakkımızda hayırlısı
  • Dün taktırdım i20'ye. 2500tl12 taksit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne taktirirsaniz takririn ama enjektörler valtek gibi aç kapa olmasın gerçek enjektör kullanin örneğin Brc.

• Brc enjektoru ne yapiyor? Farklı birşey mi

Oda aç kapa yapıyor en nihayetinde..

• fiyatlar uçmuş
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Ne kadar şuan?

• hotlevel kullanıcısına yanıt
    2400 civarında
  • Dün 2500 den aşağıya dusmediler bende 1800 e Gfi taktıracam arabayı bıraktım bugün alcam regülatörü ve enjektör ler hariç aynı kit dedi usta VSR özelliği de var inşallah sorunsuz kullanırız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuStafA.A

Dün 2500 den aşağıya dusmediler bende 1800 e Gfi taktıracam arabayı bıraktım bugün alcam regülatörü ve enjektör ler hariç aynı kit dedi usta VSR özelliği de var inşallah sorunsuz kullanırız

Hayırlı olsun mustafa abi. Bende çorum özençlerde taktırdım :) gayet memnunum

Teşekkür ederim sana da hayırlı olsun ben dün akşam aldım aracımı masallahi var benzin gibi fark hissetmedim VSR yi 3500 devire ayarlamış lar senin kaç devire ayarlamış lar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maslakta 2400 e taktrdim, 12 taksit yapiyorlar

Enjektorler plastik mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.