Şimdi Ara

EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ (893. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.357
Cevap
32
Favori
243.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 891892893894895
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 19 da macaristan portekiz diger 2 mac 22 de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLL_yEAHH!

quote:

Orijinalden alıntı: Matrixx7

santralarda neden hep tek kişi var ? 2 kişi zorunlumuydu hep yoksa kalktımı öyle bir kural ?

asıl olan şu bu artık bundan sonra her maçta zorunlu mu olacak acaba yada sadece büyük turnuvalarda mı olacak muamma

onu bilmiyorum fakat hoş durmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

Müslüman olmayan birisi TÜRK milletini temsil eden bir takımı destekleyemez.Açık ve net.İlla bir milli takımı desteklemek istiyorsan Ermenistan,Yunanistan, İngiltere,Rusya,İsrail tam sana göre

Blok

• beyler defansımız berbat bence galleri belki bir ihtimal çıkarsak eleriz ama belçika falan karşısında bizim defansın dayanacağını hiç sanmıyorum,bu arada dün 2 maça çıktığımız kadro çıksaydı yenemezdik bence emre mor olmasaydıda yenemezdik,umarım hep 11de oynatır
  •  EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ
  • HAYDİ MACARİSTAN !
    KAZAN MACARİSTAN !

EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ
  • Blgrçoban kullanıcısına yanıt
    Lan keko bana çomar diyene bak Sen git koyun kuzu otlat barzo ya bir de bana çomar diyor Allah'ın köylü çobanı. Bu arada hocam konunuzu ilgiyle takip ediyorum.Son durumlae durumlar nasıl en son peynir satıyorum falan yazmışsınız kazancınız nasıl?

• quote:

Müslüman olmayan birisi TÜRK milletini temsil eden bir takımı destekleyemez.Açık ve net.İlla bir milli takımı desteklemek istiyorsan Ermenistan,Yunanistan, İngiltere,Rusya,İsrail tam sana göre

Sen kimsin birader?İsteyen istediği takımı destekler.İlla Türk olacak diye de birşey de yok TÜRKİYE adı üstünde.Bence sen git arap takımlarından birini tut suudi arabistan tam sana göre çomar seni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blgrçoban kullanıcısına yanıt
    İyi ki çomar lafını da öğrenmişsiniz her yerde aynı kelime anlaşarak mı kullanıyorsunuz anlamadım ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: spid

Maçlar ne Zaman ? Hangi kanalda

TRT'den baktım gece diyor oysaki konuda 19:00da diyor

19:00'da macaristan-portekiz ve izlanda-avusturya maçları var

diğer iki maç 22:00'da başlayacak ve bizi asıl ilgilendiren maçlar bunlar. çünkü macarlar portekizi kolay kolay yenemez berabere bitebilir o maç
  • Açtım portekiz maçını. Ronaldo içinde önemli bir maç . ronaldo gol atsın ama yenilsinler istiyorum
  • murazorofangmar M kullanıcısına yanıt
    Ahahahahha burda komik olan şu: Adamın kendisi çobanlık yapıyor çomarın hası bu yani ahahsjfkglfkkckd

• quote:

Orijinalden alıntı: murazorofangmar

İyi ki çomar lafını da öğrenmişsiniz her yerde aynı kelime anlaşarak mı kullanıyorsunuz anlamadım ki.

Siyaha siyah beyaza beyaz çomara da çomar denir.Ne diyelim mahmut mu diyelim?

• Pijama reis sahnede yine.

• quote:

Ahahahahha burda komik olan şu: Adamın kendisi çobanlık yapıyor çomarın hası bu yani ahahsjfkglfkkckd

Çok komikmiş cahil yobaz çomar..

• quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

beyler defansımız berbat bence galleri belki bir ihtimal çıkarsak eleriz ama belçika falan karşısında bizim defansın dayanacağını hiç sanmıyorum,bu arada dün 2 maça çıktığımız kadro çıksaydı yenemezdik bence emre mor olmasaydıda yenemezdik,umarım hep 11de oynatır

galler takım oyunu oynuyor
  • https://twitter.com/AmazingSprtsPic/status/745636708356661248

Bu ney la

• Şimdi macarlar portekizi yense akşamki maçları beklemeye gerek yok herhalde inşallah macaristan yenerde garantileriz

• *** HAYDİ MACARİSTAN ***
    *** YEN MACARİSTAN ***
    *** KAZAN MACARİSTAN ***

EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ
  • Penaldo reis. Penaltıdan atar kahraman ilan edilir.

• 
Sayfa: önceki 891892893894895
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.