Şimdi Ara

EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ (892. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.357
Cevap
32
Favori
243.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 890891892893894
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Küçük ama gururlu ülke İzlanda'lıyız bu akşam En azından beraberlik alarak üst tura atacaklardır kendilerini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

Rui Patricio
    3 Pepe
    6 Ricardo Carvalho
    19 Eliseu
    8 Joao Moutinho
    10 Joao Mario
    11 Vieirinha
    14 William Carvalho
    15 Andre Gomes
    17 Nani
    7 Cristiano Ronaldo

q7 yok. Macaristan saplayacak buraya yazıyorum.
  • q7 her zamanki gibi yedek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starbucks Müdavimi

quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

Rui Patricio
    3 Pepe
    6 Ricardo Carvalho
    19 Eliseu
    8 Joao Moutinho
    10 Joao Mario
    11 Vieirinha
    14 William Carvalho
    15 Andre Gomes
    17 Nani
    7 Cristiano Ronaldo

q7 yok. Macaristan saplayacak buraya yazıyorum.

macarlar portekize saplasın gelsin bide terime saplasın
  • Fatih Terim'in ne başarısı varda milli takım teknik direktörü olmasında diretiliyor. Bilen biri açıklasın lütfen.

• İyi ayak dışı fetişi q7 yok iyi olmuş. Rafa silva da oynayabilir kanata hareket getiren biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: osiosborn

Fatih Terim'in ne başarısı varda milli takım teknik direktörü olmasında diretiliyor. Bilen biri açıklasın lütfen.

2008 yarı final.

Ben Aykut Kocamanı istiyorum bu turnuvadan sonra hadi hayırlısı
  • HAYDİ MACARİSTAN !
    YEN MACARİSTAN !
    KAZAN MACARİSTAN !

EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ
  • Macarlar alabilir diğer gruba bakmaya gerek kalmayacak muhtemelen

• quote:

Orijinalden alıntı: Starbucks Müdavimi

quote:

Orijinalden alıntı: YoK

quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

Tekbirden rahatsız olan haysiyetsiz din düşmanları sizin bu milli takımı desteklemeye hakkınız yok.Cahilin biri tekbir videoları paylaştığım için IŞİD yazmış.İşte bu zihniyetteki adamlar bunlar.Tekbirle IŞİD(DAEŞ demek daha doğru olur.Böyle rezil bir oluşum içinde İslâmiyet'in adı geçmemeli) arasında bağlantı kurmuş.Utanmasalar tüm Müslümanlar teröristtir falan diyecekler.
    Bu mesaja eklenen görseller:

EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ

Her şeyin yeri ve zamanı var. Orası ibadet yeri mi? Madem o kadar müslümansın o zaman tribüne gitmeyeceksin. Çünkü tribünde geçirdiğin zaman boşa geçmiş zamandır ve mekruhtur. Orada Allah Allah diye bağıracağına git camiye 2 rekat namaz kıl.

Adamlar hallelujah diye bağırsalar tribünde senin hoşuna gider mi? Onlar hallelujah Sen Allah-U ekber. Hey yavrum hey. Kafaya gel.

Yeri ve zamanını sana mı soracak? Adamlar kendince şükrediyor inandığı yaratıcısına. İsterse geçer sahanın kenarına 32 rekat namaz kılar sen görmek istemiyorsan kanalı değiştir ya da gözünü kapat. Ayrıca insanlar Tribünde Allahu ekber diye de bağırabilir. Arapça Allah büyüktür demektir. İsteyen bağırır isteyen bağırmaz. Buna kimse karışamaz. İsteyen yabancılarda aleyula diye bağırsın ona da kimsenin bir şey demeye hakkı yok. Orada çoğunluk o olayı yapıyorsa ve bundan zevk alıyorsa ayrıca yasal olarak da bir suç teşkil etmiyorsa sen ancak dil uzattığınla kalırsın. İnsanlar gönlünce coşup eğlenir sen de oturduğun yerden komplekse girersin

Bu nasıl bir cevaptır. İlkokul çocuğu gibi. Sana mı soracaklar ne demek? Evet bana soracaklar. Her şeyin yeri ve zamanı var. Şükür etmenin de.

Allah'a tezahürat yapıyorsunuz farkında mısınız? Bunun adı tezahürattır şükür değil. Kabe'de yapıldığında adı şükürdür veya duadır ve bu gayet normaldir ama tribünde yapıldığında bunun adı tezahüratır.

İslam'ı öyle abuk bir şekle soktunuz gidin başka müslüman ülkelere de görün. Şu yaptığınız şekilciliğin onda biri yok. Sizin gibi düşünmeyen herkes gavur sizin gözünüzde. Girdiğiniz günahın haddi hesabı yok. Elhamdülillah müslümanım ve tribünde Allah'a tezahürat yapılması saçma.

• macaristandan beraberliği neysede bir galibiyet beklemek koca bir ahmaklıktır bi halt yok izledik ondan diyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Belçikalı taraftarlar: "Sadece İsveçli kızlar için buradayız."

Böylesi de var

Özenti bunlar

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Müslüman olmayan birisi TÜRK milletini temsil eden bir takımı destekleyemez.Açık ve net.İlla bir milli takımı desteklemek istiyorsan Ermenistan,Yunanistan, İngiltere,Rusya,İsrail tam sana göre

İşte cahilliğin portresi.

Yav sen kimsin ki insanların dinine göre milli takımı destekleyip desteklemeyeceğine karar veriyorsun?Ne boş adamlarsınız.

Birde açık ve net yazmış..Açık ve net olan tek şey senin kara cahil olduğundur.Yazdıklarında bunun bilimsel kanıtıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLL_yEAHH!

quote:

Orijinalden alıntı: Sneoldi

quote:

Orijinalden alıntı: spid

Şimdi gruptan çıktıkmı noldu ? Veya çıkamadıkmı n'oluyor anlatırmısınız ?

Ve 2.tur maçları ne zaman başlar bu gruplar çıkım olduğunda

Biz yendik şu durumda İtalya irlandaya, belçika isveçe yenilmezse çıkıyoruz. Veya Macaristan ın protekizi yenmesi gerek.

insan olarak utanılmıyor değil mi o kadar küçük ölçekli takımlar dahi canla başla oynuyo bak senin ülkende genç insanlar şehit oluyo ülkeni,n bi köşesinde ne çatışmalar oluyo ki sen bunun üstüne bi de yokm prim yok para olmazsa olmaz yok trip yok ben kendi mi kanıtladım ona buna tavır yapıyosun ben hiç istemiyom arkadaş beter olsun lar umrumdada değil fark yesinler çünkü onlar sizi beni temsil etmiyo onlar başka bir güruhu temsil ediyo 80 milyon 80 milyon diyon şu turnuvaya zor bela gidiyon üstüne üstlük pişkin davranıyon bi gram utanmıyom o kadar para alıp birde ne kupa ne bişi o kadar bütçe ayrılıyo ne yeterli tesis ne kaliteli futbol liginde bok gibi ne bekliyon bu senenin özeti hatta son yılların türkiyesi siyasi ve spor odaklı bir belgeseli milli takım anlayana

Yanlış alıntı yaptın herhalde

• quote:

Müslüman olmayan birisi TÜRK milletini temsil eden bir takımı destekleyemez.Açık ve net.İlla bir milli takımı desteklemek istiyorsan Ermenistan,Yunanistan, İngiltere,Rusya,İsrail tam sana göre

Din, bir vicdan meselesidir. Herkes vicdanın emrine uymakta serbesttir. Biz dine saygı gösteririz. Düşünce ve tefekküre karşı değiliz. Biz sadece din işlerini, millet ve devlet işleriyle karıştırmamaya çalışıyoruz, kasde ve fiile dayanan bağnaz hareketlerden sakınıyoruz. Gericilere fırsat vermeyeceğiz.

-M.Kemal Atatürk

bence türk milli takımını filan destekleme sen suudi milli takımları tam sana göre mesela.gerçi siz arap seviciler onları türklerden daha çok seversiniz

• Tamam onlarıda koyması lazım ama ben Umar Aminu ve Tazemeta nın secde fotolarını beklerdim. Yıldız oyunculardan zira. Aklınız fikriniz yıldızlarda yazık ki ne yazık. Tüh size diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: osiosborn

Fatih Terim'in ne başarısı varda milli takım teknik direktörü olmasında diretiliyor. Bilen biri açıklasın lütfen.

Futbolcu olarak

Galatasaray (5)

Süper Lig İkincilik (4): 1975, 1978, 1979, 1984
    Üçüncülük (3): 1976, 1981, 1983

Türkiye Kupası (2): 1976, 1982 Final (1): 1980

Süper Kupa (1) 1982 Final (1): 1976

Başbakanlık Kupası (2): 1975, 1979 Final (1): 1980

Adana Demirspor
    1. Lig (Beyaz Grup) Üçüncülük (3): 1972

//////////////////////////////////

Teknik direktör olarak

Türkiye

Avrupa Futbol Şampiyonası Katılım (3): 1996 - 2008 - 2016

Avrupa Futbol Şampiyonası Yarı Final (1): 2008

Türkiye U-21 (1 Kupa)

Akdeniz Oyunları Şampiyonluğu (1): 1993 Final (1): 1991

- - - - -

Galatasaray (13 Kupa)

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek final (1): 2012-13

UEFA Kupası (1): 2000

Süper Lig (6): 1997, 1998, 1999, 2000, 2012, 2013

İkincilik (1): 2003

Türkiye Kupası (2): 1999, 2000 Final (1): 1998

Süper Kupa (4): 1996, 1997, 2012, 2013 Final (1): 1998

Bireysel Ödülleri

İtalya'da, Devlet Nişanı (italyanca: Ordine della Stella della Solidarieta İtaliana) ile Commendatore unvanı alan ilk Türk teknik direktör.

•  EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ EURO 2016 | Şampiyon PORTEKİZ

• Maçlar ne Zaman ? Hangi kanalda

TRT'den baktım gece diyor oysaki konuda 19:00da diyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Allah yok din külliyen yalan dolan saçmalık.

Türküm hemde senden çok daha fazla türküm. Kimi destekleyip desteklemiyeceğimide senden öğrenecek değilim. Yobaz çomar

• 
Sayfa: önceki 890891892893894
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.