Şimdi Ara

Euro 2016 en iyi 11 aciklandi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Euro 2016 en iyi 11 aciklandi



  • Ozan nerde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portekizin en iyisi Naniydi şaşırdım olmamasına

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kroos ???
  • İyi sallamışlar. Ronaldo ne yaptı la turnuvada ? Nani olması gerek portekizde. Payette ilk iki maç iyi sonra sıvadı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nani nasıl koymazlar gerçekten tuhaf.Ronaldo'da laf olsun diye konmuş yine.Komik.
  • Ronaldo yerine Bale, Nani.
    Boateng yerine Glik, Chiellini.
    Kimmich de olmamis

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bonucci yok, Chiellini yok, Bale yok, Nani yok
  • Torpilli ronaldo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moussa Sissoko?
  • neye göre seçiyolar ki
  • Almanya, sağ bek Kimmich yüzünden elendi turnuvadan hala onu en iyi sağ bek diye seçmişler çok ilginç.

    Ne adam gibi orta açtı nede defansta adam gibi durdu. Hele Fransanın Almanya ya attığı 2.golde ki hatasını amatörde yapmazlar.
  • Boateng belki dünyanin en iyi stoperi, lakin Euro 2016da haketmedi. Portekizli Fonte ilk11de yer almayi daha fazla haketti. Sagna saglam oyuncu, Kimmichi begenmesem de, hucumda Sagnadan daha iyi is cikardi. Yine de Cedric olsa daha iyi olurdu. Ortasaha da Allenin olmamasi gerekiyordu. W.Carvalho ve Mario cok daha fazla hakettiler. Özellikle Mario, turnuva boyunca müthisti. W.Carvalho gibi oyunculari sevmiyorum. Payet zayif rakiplere karsi oynadi, zorlara gelince, sahadan silindi. Cedric ve Kimmich zorlanmadan durdurdu. Kross, Griezmann turnuva boyunca harikalardi. Griezmann forvete gecip, Bale kanatta olabilirdi. Zira Ronaldo da hic haketmedi. Gallere kaleci hatasinda bir gol, savunmasi berbat Macaristana 2 gol disinda turnuvada bir sey yapmadi.

    En iyi genc oyuncular,

    1-Renato Sanches
    2-Coman
    3-Guerreiro secilmisler.

    Coman pozisyonun sonunu getiremiyor. Renato Sanches henüz ham yetenek. Yeni Davids yeni Seedorf olmak icin cok daha agresif, savunmada daha sert oynamasi lazim. Savunmasi berbat. Guerreiro yine aralarinda en iyisi. Tuchel Dembeleyle birlikte 2 nokta atisi yapmis.

    Turnuvanin hayal kirikligi; kesinlikle Ronaldo. Güya Messiden sonra dünyanin en iyilerinden birisi olacak. Gercekten sakatlandi mi, ona bile emin degilim.Portekiz golü atinca sakatlanmis gibi görünmedi.2014 Dünya kupasinda Robbenin Hollandayi tek basina o berbat takimla nasil yari finale tasidigini hatirliyorum. Robbensiz, cok kolay bir grupta 3.bile olamadilar. Bale kötü bir takimi yari finale tasidi. Ayni seyleri Ronaldodan göremiyoruz. Realde istatistik kasmaktan baska bir sey yaptigini göremiyoruz.

    Bir baska hayal kirikligi, Schweinsteiger. O kadar tecrübeli bir oyuncu, amatörce penaltiya neden olup, takimi yakti. Bu hatayi Kimmich yapsa, cok görmem de Schweinsteiger yapti. Milli takimi birakmasi yönünde baski var. Aslinda Futbolu birakmali, yan pas yapmaktan baska sey yaptigi yok.

    Bir baska hayal kirikligi Deschamps. O kadar oyuncu varken Martialin Gignacin Fransa Milli takiminda ne isi var? Genc oyuncu kontejanindan Comani alabilir. Ben olsam ,onu da almazdim, o ayri. Yedek oyuncu girince mac kazandiracak.




  • -------Buffon-------
    Boateng------- Bonucci---- Pepe

    ----------Sissokko-------Ramsey-----

    Griezmann--------Özil---------Nani-----

    ---------Bale---Ronaldo---


    Aklıma ilk bunlar geldi daha iyidir bu kadro bence
  • Bale nerde ya? Kim hazırlamış bu 11'i acaba? Finale kadar takımı Nani getirdi o da yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünyanın heryerinde torpil, adam kayırma büyük bir gelenekmiş onu öğrenmiş olduk..

    Ronaldo bile orda olduğuna şaşırmıştır..
  • Kimmich ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimmich'in h.ali'den farkı yoktu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarı finalistlerden koyacaklar diye zorlamışlar İtalya yener bu takımı en basitinden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bale nasıl yok lan? Kroos ne arıyor orda?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.