Şimdi Ara

Euro 2008 (PC-PS3-Xbox360) inceleme videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
20.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • UEFA EURO 2008 aynen FIFA08 gibi konsolda oynanır PC resmen üvey evlat bu oyunlarda......
  • İsteseler pc içinde çok kaliteli bir futbol oyunu yaparlar ama ne gerek varki consol oyunları varken arakdaşında dediği gibi korsandan dolayı bu tür satış politakasına başvuruyolar normal ama yeni özellikler konulmuş ama eksileride göz önünde bulundurmak gerekir 98 senesinden beri fifa 98 le başlıyan maceram ea gamesle devam ediyor bana pes çok uzak geliyo ea nın oyunlarından aldığım hazı başka oyunlardan alamıyorum fifa herzaman in benim için
  • quote:

Orjinalden alıntı: brk_066

quote:

Orjinalden alıntı: Boidae

quote:

Orjinalden alıntı: brk_066

gözüme çarptı cyprus demişler ama hangisii

Rum kesimi hocam bayraktan anlaşılıyor

hocam demek istediğim orda bir Türk kesimi olmamış gibi direk cyprus demelerine takıldım

Hocam bildiğim kadarıyla Kıbrıs Türk Kesimi Dünya kupasınada Katılamıyordu izin verilmior sanırım.Hatta bir ara kendi aralarında düzenlemişlerdi protesto amaçlı

• "laf dağarcığı" yerine "kelime dağarcığı" kullanımı daha doğru olur.

Nedense EA Sports PC oyunlarına özen göstermiyor. Hele ki NBA Live 2008 tam bir hayal kırıklığı idi..
  • İnceleme için çok teşekkürler,futbol hayatımın büyük bir bölümünü işgal ederken bizi bu grafiklerle futbol "oyun"u oynatmaya zorlayan ea sports'akonsollarda insanı deli edercesine kendine bağlattıran oyunu yapan EA Sports büyük bir alkış yolluyor ve xbox almanın yollarını arıyorum.
  • oyun müthiş olmuş.pc den başka heryerde oynayabilirsiniz bu oyunu
  • öf be şu grafik - atmosfer - oynanabilirlik pc de olucakki
  • 360 versiyonu maç esnasında durmadan dvd-rom dan okuyup adamı deli ediyor. GTA bile bu kadar okumuyor oyun esnasında... Müzik, spiker, seyirci sesleri vs kapadım belki keser okumayı diye ama hala okuyor. Çok merak ediyorum ne okuyor bu kadar oyun esnasında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Maxximum_ -- 11 Mayıs 2008; 14:24:33 >
  • Berbat bir oyun uzak durun. Insan sinir oluyor!
    Macların skorları sanki onceden belliymis gibi. Orta sahada faul oluyor, 15metre one gelip Moldova'lı bir oyun 30 metreden gol atıyor ya da Tüm savunmayı geçen bir moldova'lı bir forvet oluyor!! Resmen nefret ettim oyundan!
  • yani pc de oynamayalım diyosunuz! -ki zaten şu sistem gereksinimlerine bakarsak..kalitesiz bişi gibi geliyo kulağa
  • Bence mükemmel olmuş gerçekten.
  • oyunun şut ve orta tuşlarını değiştirme şansımız yok mu xbox'da?
  • konsolda muhtesem olmus...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Bayazıt

bune ya sene 2008 olmuş hala hakem koymuyorlar.
    böyle next gen mi olur.

...

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.