Şimdi Ara

EUNE de ping kaç oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tr de yaklaşık 80 civarı oluyor pingim 50 olduğu zamanda oluyor.
    Merak ettiğim eune de ping ne durumda?

• 80-120 arası değişebilir. Daha fazla olacağını düşünmüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tr serverı eune serverı aynı sanırım euw de aynı hepsi frankfurtta zaten istanbulda olsa serverlar 20den yukarısını gördüğüm gibi modeme kafa atarım şimdi 2k pingde bir şey diyemiyorum çünkü suçlu modem değil
  • 80 100

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60-70-80 tüm herşeyi kapadığımda
  • TR de internetim bursada iken 60 idi sabit , şu an zonguldaktayım 80 ping geceleri gündüzleri 200 olmaya başladı problem ttnetten şikayet ettim port, şebeke uzaklığı filan ekipler halledecek bakalım keyifleri ne zaman gelirse artık
  • Euw, eune, tr de ayni ping olmasi gerekiyor hepsi frankfurt ta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • euw frankfurtta değil amsterdamda ama eune'yi bilmiyorum, o da amsterdamdaysa tr'dekinden 30-40 ping fazla olabilir
  • OXI ABIYE SOR O WESTİ ELE GEÇIRDI

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Westte 80-95 ping arası alıyorum Tr de ise 65-80 arası
  • EUNE ' de bir avrupa sunucusudur. Ben 53ms alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vAsilevsky

TR de internetim bursada iken 60 idi sabit , şu an zonguldaktayım 80 ping geceleri gündüzleri 200 olmaya başladı problem ttnetten şikayet ettim port, şebeke uzaklığı filan ekipler halledecek bakalım keyifleri ne zaman gelirse artık

TTNET ping sorununu asla halletmez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Westte 80-95 ping arası alıyorum Tr de ise 65-80 arası

Halbuki aynı ping süresini alman gerekiyor bilinç altına yerleşmiş o tr düşük west yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: bildircan

quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Westte 80-95 ping arası alıyorum Tr de ise 65-80 arası

Halbuki aynı ping süresini alman gerekiyor bilinç altına yerleşmiş o tr düşük west yüksek

İki serverdede oynuyorum bilinç altı degil de eskiden iki server de aynı yerdeydi. Sonra West serveri amsterdama taşındı.
  • sorun olacak kadar yüksek olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR'den 5-10 ping fazla olabilir. Çok büyük bir mesele değil.
  • Vodefone vinn var. Westte stabil 96 pingdi tr de 120 civari

Ama son 2 haftadir 100 un altina inmiyor hep dalgalanmalar var. Duzelir umarim. Bu kadar para kazanan bi sirket bence gelistirmeli sistemi. Cok kotu durumda su an.

Stabil 150_200 ping olsun oynarim da 200 u gectimi sıkıntı oluyor

• UKisuke kullanıcısına yanıt
    Geçen sene bursada yaşarken 120 lere çıkıyordu sürekli yoğun ısrar ve aramalarım sonucunda 1 ay sonra düzeltildi

Edit : Dostum nasıl bir şeydir bilmiyorum o kadar saattir geldim pc yeni açtım tam sana bu cevabı yazarken tel çaldı önce yazayım sonra telefonu açarım dedim, baktım ttnet arıyor arazınız düzeltidiyse 1 düzeltilmediyse 2 ye basın diyor hemen speedtest e baktım 25 30 ms görünüyor ama cevap vermediğim için telefon kapandı uğurlu geldin sorunu düzgünce anlatırsan ve yapmaları gerekeni kendin söylersen düzeltiyorlar şekil A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vAsilevsky -- 19 Ekim 2014; 19:40:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vAsilevsky

Geçen sene bursada yaşarken 120 lere çıkıyordu sürekli yoğun ısrar ve aramalarım sonucunda 1 ay sonra düzeltildi

Bende aradım istanbuldayken 1200 lere çıkıyordu bizim problemimiz diyip görüşme sonlandırıldı ve şimdi Superonline kullanıyorum 70 olduğunda bile hemen arayıp 40 lara düşüyor
  • UKisuke kullanıcısına yanıt
    yukardaki edit' e bak superonline hizmet verse 1 dk durmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vAsilevsky -- 19 Ekim 2014; 19:41:43 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.