Şimdi Ara

EU West Oynayan Varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben EU Westte 6 aydır oynuyorum.Artık sıkıldım tek başıma oynamaktan.Oynayan varsa beraber olmak isterim.Vent , skyp , teamspeak. hepsini kullanırım.Oyundada iyim bana göre.

• Girelim usta nolcak . LazyVoice ekleyebilirsin . Evet internet sıkıntısı var şuan .
    Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymişki zaman, hep acele etmem bundan, anladım...
    Friedrich Nietzsche
  • nick:ZodiJackly aynı sıkıntı bendede var düzelsin hemen eklerim.iyi oldu hiç yoktan 2 türkle oynamak daha iyi sarar
    skype istiyorsan nickim : legend.coder35
    FC Mobile Oynayan var mı?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
  • Jackly kullanıcısına yanıt

oha zodi sen yaşıyo musun

herhalde daha ölmedik. Yaş oldu 30

hala LoL oynuyorum  

Selim gibi, günlük tutmaya başlayalım bakalım. Sonumuz hayırlı değil herhalde onun gibi. Bu defteri bugün satın aldım. Artık Sevin olmadığına göre ve başka kimseyle konuşmak istemediğime göre, bu defter kaydetsin beni; dert ortağım olsun. "Kimseye söyleyemeden, içimde kaldı, kayboldu," dediğim düşüncelerin, duyguların aynası olsun. Kimse dinlemiyorsa beni -ya da istediğim gibi dinlemiyorsa- günlük tutmaktan başka çare kalmıyor. Canım İnsanlar! Sonunda, bana, bunu da yaptınız.
  • Nickim oyundaki ile aynı bende 32 yaşındayım. beraber takılabiliriz .

@Jackly

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 26 Mayıs 2023; 12:34:37 >

OneAutumnNight

eklerseniz oynarız hocam, akşamları 19:00 - 20:00 arası bir iki el atıyorum, sup,jung,mid oynarım

OneAutumnNight

eklerseniz oynarız hocam, akşamları 19:00 - 20:00 arası bir iki el atıyorum, sup,jung,mid oynarım

Plat 1

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.