Şimdi Ara

Oldschool runescape oynayan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni başladım ne yapmam lazım biraz bilgi verebilecek olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir şey yapmak zorunda değilsin. inek kes atak defansı falan 10 seviyeye çıkar.
    inek derilerini bankaya at satarsın sonra.
    oyunu keşfet.

atak defansını arttırdıktan sonra görevlere başla.
    grand exchange kullanmak için quest puanının olması lazım onu tamamlamalısın.
    g.e çok önemli bu oyunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 5 Ocak 2021; 12:26:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OSRS'ye bakmıştım ilk; fakat grafiklerinden midir nedir pek çekmedi kendisine ilk başta. Bende steam üzerinden yeni versiyon Runescape'e başladım. Aşağı yukarı 100 saat olmuş ve oyunun mantığını kavradım sayılır.

Biraz daha kavradıktan sonra OSRS'ye de gireceğim. Nedense RS3'e alıştıktan sonra OSRS'de çekici gelmeye başladı :D

Yukarıda arkadaşın dediği gibi görevleri yapmaya çalış. Oyunu öğretiyor. Bunun yanı sıra kasılırken para kazanabileceğin bölgeleri belirlemeye çalış. Ben ilk başladığımda level atlıyorum diye seviniyordum; fakat cebimde 200-300k anca para olmuştu. Millet nasıl milyonlar yapıyor diyordum ki keşfettikçe yarım saatte 2milyona yakın para kasmanın aslında basit bir şey olduğunu öğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 5 Ocak 2021; 13:1:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    4 yıl önce açıldı
    Point Blank oynayan var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.