Şimdi Ara

Eu West Gerçekten Anlatıldığı Gibi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu başlığından anlaşıldığı gibi Türkiye sunucusunda oynuyorum. TR sunucusunun durumu malum küfür, hakaret, feed, afk her ne ararsan bol bol war.. En korkutucu yönü ise küçük arkadaşlarımızın çok fazla olup, ağza alınmayacak kelimeleri söylemeleri..

Bu yüzden gerçekten sıkıldım bu durumdan.

Silver 3 tekli çiftli ve esnek hesabım war. 50 şampiyon filan açıktır. 150 tl gbii bir tutarda oyuna yatırmışımdır.

EU WEST sunucusuna geçmeyi düşünüyorum, biraz araştırdım Durumun Gold'a kadar herşey aynı fakat Gold'tan sonra fark edilir derece olduğu değiştiği genel itibariyle yazılıyor.

EU WEST geçsemmi kalsammmı bilemedim. Eu westeki arkadaşlar ne derler bu duruma cevaplarınızı bekliyorum

• aman aman bir fark yok. low elo her yerde aynıdır.

kendini daha çok geliştirmek istiyorsan geç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litendria -- 15 Mayıs 2018; 18:7:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki oradada arızalı tipler var ama tr kadar çok degil. Trdeki gbi tilt olmadim hiç bir zaman. 5 yıldır trde 3 yıldır euwda oynuyorum. Yani arkadaşların varsa sv farketmez ama tek basina takikiyorsan Westi tavsiye ederim. Düşük eloda cok Smurf var ama tokatlayabiliyorlar. Bide anlamadigim söyle birsey var. Suan trde elmasim westte altin. Koridorda adami kesemiyorum westte safe oynuyor biliyor. Altin elo bu bide. Trde elmasta bile daha cok kesiyorum. Bu 1 değil 2 degil yillardir basima geliyor..Sanirim seviye farkı var baya

• West>NA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • West'te bariz daha elit bir ortam var.
  • West'te İngilizce sövüyolar

• Her konuya yazıyorum buraya da yazıcağım.

Tr'de oynanan şey lol değil orada oynanan şey bir oyun bile değil. Sadece chatten birbirine hakaret eden insanlar var.

5 yıl westte oynadım orada başladım orada bitirdim bronzda da oynadım platta da oynadım. Aklımda bir tane bile kötü anı kalmadı sadece aldığım zevki hatırlıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abartıldığı kadar değil. Ancak oyunların TR'ye göre biraz daha kaliteli ve mekanik anlamda olması gerektiğine yakın şekilde geçtiği de bariz ortadadır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • West Dia'yım. Tr'de de her sezon dia'ya çıkarıp bıraktığım 30 heroluk bir mini-hesabım var. Kıyaslama yapacak olursam flame vs açısından iki server da eşdeğer. West'te oyun daha akıcı daha güzel oynanıyor, oyunu daha iyi bilmen gerekiyor yükselebilmen için. Tr'deyse spamlayarak çok rahat yükselebilirsin. Ama sadece küfür için bırakıyorsan tr'yi, çok da şey yapma derim ben. Çünkü flamer her yerde her eloda var. West'e geçersin bu sefer sana ingilizce küfrederler yani. O yüzden oyunu oynayışını geliştir, hata yapmadan oynamaya çalış ki küfreden sen ol, küfür yiyen değil.
  • Hocam ben ne küfür yiyen taraf olmak istiyorum, ne de küfür eden taraf olmak istiyorum. O yüzden tr serverında akşamları girmeye çalışıyorum. En azından yaş kitlesi biraz daha aklı başında insanlar çıksın diye ümit ederek...

EU Westte yaş aralığıda TR serverında olduğu gibi düşük mü?

Tekli çiftli mi / Esnek mi kasılmalı? ( Her ikisindede Silver III'üm )
  • Westtin pek farkı yok sadece en tepedeysen daha iyi olur.Flame,küfür,troll ordada var ama TR deki kadar çok değil.Chati bizim millete göre daha az kullanıyorlar bir yerden sonra sıkılıyorsun bu yüzden sanki bot oyunu.Eğer tek başına takılıyorsan TR de geç Westte yoksa geçmeni pek tavsiye etmem pek bir fark göremeyeceksin.

Tekli Çiftli senin asıl ligindir,kimse esnek ligini önemsemez takmaz
  • Trde 30 ping alıyorum weste geçsem kaç alırım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archer the Archer

Trde 30 ping alıyorum weste geçsem kaç alırım?
    Tr sunucusu taşınmadan önce kaç alıyorsan onu alırsın yaklaşık
  • Reyis ben eski yarı e-sporcu sayılabilirim tam anlamında ulaşamadım :D
    liglerim geçen sezon euw master 100-150lp idi trde chall hesabım vardı.
    s4-s5-s6-s7 tr chal
    s5-s6 euw dia
    s7 euw master da oynadım yani

westte oyun farkı ciddi anlamdı diamond 3 ve üzeriysen fark eder mesela dia1 iken meta ve iyi oynadığım karakterle zor lane kazanırken trde metada olmayan sadece zevkine oynadığım bir karakterle challengerda lanede 4-5 kill basitinden alıp lanei kazanabiliyorum trdeki oyuncular daha çok hata yapıyor. Ama amacın ne asıl önemli olan bu?

ben westte her ligde oynadım ama zevk vermiyordu. Artık sadece zevkine trde oynuyorum 1 sene aradan sonra tekrardan başladım. Şimdiki hesabımı challengera kasıyorum ama oyun zevk veriyor en azından, westte midde 2 kere ölürler sonra oyundan çıkarlar sebebide ben oyunu zevk için oynuyorum ölünce zevk almıyorum derler giderler gerizekalıdan boş yok westte. trde söve söve oyun oynuyorlar ama bence zevkli. Ama silver gold plat vs. bir farkı yok aynı oyun.

Ayrıca artık trde ping 10-15lerde oynadığım için tr daha büyük avantaj.

• Tr binbasar westde
    "1)Irkçılar çok var
    2)Elo boosted çok var
    3)Tr tye göre kötü oynuyolar ben shene karşı oynarken west dia eloda adam 2/0 geliyo shenle adam trade bilmiyo ölüyo trde bu olay olunca lene alır tr oyuncusu oyuna hakimdir
    4)Afk kalıyolar tilt olup trde troll adam bile win almaya çalışıyor
    5)Rankım Diamond 2 tek bişey diycem weste taşımayın pişman olursunuz paranıza yazık tr binbasar
  • quote:

tr oyuncusu oyuna hakimdir
  • Yüksek elo west oyuncusuyum şunu açıkça söyleyelim sana westte d4 eloya kadar trden bir fark yok rq dersin cs çaldın diyip feedleyen dersin hepsi aynı yüksek elosu daha iyi tabii ki tr sunucusuna göre
  • west, tr'ye göre %100 daha nezih ama ping biraz daha fazla oluyor ve bu beni rahatsız ediyor çoğu zaman.
  • Archer the Archer A kullanıcısına yanıt
    Ben genelde 50-60 arası alıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.