Şimdi Ara

Eu east takim kuruyoruz. (ranked icin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30 levelseniz ekleyin. Ranked'a giricez ona gore :)

ledriw
    ibrahimdamar
    silverquasar

EU EAST

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 16 Kasım 2011; 19:14:05 >

• İsterdim tabi ama o kadar özelliği barındırdığımı düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brand*

İsterdim tabi ama o kadar özelliği barındırdığımı düşünmüyorum

hocam sen düzcelisin ya senle bir el atalım. zaten benle silver da düzceli. grup düzce koyarız artık grubun ismini de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 16 Kasım 2011; 16:40:04 >
  • Silverquasar'dan kaç para aldın dostum?

espri amaçlıdır, ciddiye almayınız.
  • Zevkle atarım hocam beğenirseniz ne ala :D Silver'la aynı okuldaydık zaten
  • hwa gibi takimlar reklam alamazken siz nasil para kazanacaksınız :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

hwa gibi takimlar reklam alamazken siz nasil para kazanacaksınız :S

http://games.****.com/

kazanıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EU West Oynayan Varmı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu iş eastte olmaz West geçmeniz lazım :D
  • Şu ana kadar hiç ranked game atmadım ama leblancla ,brand ve bilimum ap carry ile oyun taşıdığım olmuştur.Boş bir zamanınızda 5v5 normal game atar kaynaşırız.

Roxside
  • En çok iddialı olduğum nokta Lee Sin Jungle.İnanın besleyen mal bir takım yoksa çok rahat taşırım.Fakat 9-12 arası bana göre değil.Üzgünüm.
  • Match historyleriniz defeat dolu, en yükseğinizin 200 Win'i var. Pro playerdan kastınız yine 200 win'i olan ve şu ana kadar en yüksek 1300 elo görmüş birileri mi? Biraz daha açarsanız ne demek istediğinizi sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcg

quote:

kazanıyorlar

Siz o kazananlarla kendinizi birmi tutuyorsunuz afedersinzi ama biraz zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brand*

Zevkle atarım hocam beğenirseniz ne ala :D Silver'la aynı okuldaydık zaten

Ekle hacım oyun atalım beraber yahu.

Beyler gelmek isteyen herkese açığız ekleyin eğlencesine de olsa maç yaparız.
  • quote:

quote:

quote:

kazanıyorlar

kardeşim.

başta dedin ki bunlar bile para kazanamıyor siz nasıl kazanacaksınız dedin.
    bende link verdim sana nasıl kazandıklarıyla ilgili. adamların sitesi reklam dolu zaten.

sonra siz kendinizi bir mi tutuyorsunuz diyorsun.

1-ben hiç öyle birşey dedim mi? onlar kadar iyi oynuyoruz ya da daha iyiyiz dedim mi?
    2-ben kimseye para kazanma sözü verdim mi?. zaten sırladım orada. bunları yaptıkdan sonra para kazanma aşamasına gelinecek diye... daha ne açıklama istiyorsun...
    3-sen beni biliyormusun da konuşuyorsun. benim kaç yaşında olduğumu, cebime ne kadar para girdiğini, kimlerle ne kadar bağlantımın olduğunu biliyormusun da aşağılıyorsun beni?

boş yere kavga çıkartıyorsun burada. bana saldırmakdaki amacın nedir? boş yere kalbini kırıyorum burada.

------------------------------------------------

@BaDumTsh

ben senden daha iyiyim demedim. biz türkiyenin en iyi grubuyuz da demedim. elolarımız mühteşem de demedim.

dedim ki ibrahimdamar ve silver pro dedim. şimdi sen haklı olarak elo lara bakıyorsun hocam ama bu arkadaşlar dotada 5 vs 1 çinlilere karşı oynayan adamlar. lol'e birkç ay önce girdim. baktım güzel eğlenceli. dotada her zaman oynayacak adam bulamıyorsunuz. bunun daha güzel yanları var dotadan. sonra 1ay önce ibrahimi bilmem kaç hafta önce de silver'ı çağırdım yani toplasan bikaç aydır oynuyoruz sanırım. tam da bilmiyorum ama uzun bir zaman değil yani. bakılıyorsa bakın.

tabi dotayı yıllardır oynayınca test oyunları yapıyorsunuz sürekli. biz de co-op atmadık. direk normal game attık biran önce rankedlara girelim diye.

hala bilgi açısından pro olmadığımız aşikar.

----------------

3 kişi olunca ranked game'lere giremiyoruz. bir takım kuralım öyle devam edelim dedim. kaç yıldır dh'deyiz madem buraya bir konu açıyım dedim. tabi her zamanki gibi tepkiler aldım..

--------------

ben sadece şunu diyorum. kendini iyi oynuyor diye düşünen arkadaşlar eklesin. grubu kuracağız. bizimle devam edenleri yarı yolda bırakmayız.

o kadar

iyi günler. kızgınım biraz kusura bakmayın. işten yeni geldim liselilerle uğraşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 16 Kasım 2011; 19:03:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BaDumTsh

Match historyleriniz defeat dolu, en yükseğinizin 200 Win'i var. Pro playerdan kastınız yine 200 win'i olan ve şu ana kadar en yüksek 1300 elo görmüş birileri mi? Biraz daha açarsanız ne demek istediğinizi sevinirim.

mmmmonster kill
  • 26 yım şu an(2. char bu 30 un şifre unuttum) ekliyeyim oynarız bi ara normal.ona göre ilerde ranked ..

CarnageBegins
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kazanıyorlar

kardeşim.

başta dedin ki bunlar bile para kazanamıyor siz nasıl kazanacaksınız dedin.
    bende link verdim sana nasıl kazandıklarıyla ilgili. adamların sitesi reklam dolu zaten.

sonra siz kendinizi bir mi tutuyorsunuz diyorsun.

1-ben hiç öyle birşey dedim mi? onlar kadar iyi oynuyoruz ya da daha iyiyiz dedim mi?
    2-ben kimseye para kazanma sözü verdim mi?. zaten sırladım orada. bunları yaptıkdan sonra para kazanma aşamasına gelinecek diye... daha ne açıklama istiyorsun...
    3-sen beni biliyormusun da konuşuyorsun. benim kaç yaşında olduğumu, cebime ne kadar para girdiğini, kimlerle ne kadar bağlantımın olduğunu biliyormusun da aşağılıyorsun beni?

boş yere kavga çıkartıyorsun burada. bana saldırmakdaki amacın nedir? boş yere kalbini kırıyorum burada.

------------------------------------------------

@BaDumTsh

ben senden daha iyiyim demedim. biz türkiyenin en iyi grubuyuz da demedim. elolarımız mühteşem de demedim.

dedim ki ibrahimdamar ve silver pro dedim. şimdi sen haklı olarak elo lara bakıyorsun hocam ama bu arkadaşlar dotada 5 vs 1 çinlilere karşı oynayan adamlar. lol'e birkç ay önce girdim. baktım güzel eğlenceli. dotada her zaman oynayacak adam bulamıyorsunuz. bunun daha güzel yanları var dotadan. sonra 1ay önce ibrahimi bilmem kaç hafta önce de silver'ı çağırdım yani toplasan bikaç aydır oynuyoruz sanırım. tam da bilmiyorum ama uzun bir zaman değil yani. bakılıyorsa bakın.

tabi dotayı yıllardır oynayınca test oyunları yapıyorsunuz sürekli. biz de co-op atmadık. direk normal game attık biran önce rankedlara girelim diye.

hala bilgi açısından pro olmadığımız aşikar.

----------------

3 kişi olunca ranked game'lere giremiyoruz. bir takım kuralım öyle devam edelim dedim. kaç yıldır dh'deyiz madem buraya bir konu açıyım dedim. tabi her zamanki gibi tepkiler aldım..

--------------

ben sadece şunu diyorum. kendini iyi oynuyor diye düşünen arkadaşlar eklesin. grubu kuracağız. bizimle devam edenleri yarı yolda bırakmayız.

o kadar

iyi günler. kızgınım biraz kusura bakmayın. işten yeni geldim liselilerle uğraşıyorum

Bu görüşünü beğendim neden HWA dan daha iyi olamayasınız neden sponsor bulamayasanız siz devam edin önünüze bakın takmayın olmaz diyenleri bir de tavsiye west geçin sk gibi takımlar westte yarın öbür gün online turnuvalarda karşılaşabilirsiniz belki ilerde sponsorla wcg denemeden olmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.