Şimdi Ara

ETS YE SAHİP OLUP ATS ALANLAR GELİN Bİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yav kardeşim paranız mı bol görüntü olsun diye mi alıyorsunuz anlamıyorum adamlar haritayı Amerika yapıp 2 amerikan tırı koymuşlar dalga geçer gibi dlc çıkarır gibi oyun çıkarmışlar 50 60tl verip alanlar var ya şaka gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum fikirlerine saygımız sonsuz aynı düşüncelerdeyim ama bunun için konu açmana gerek yoktu.Ats konu topiğinde herkes muzdarip bu konudan.
    Zaten çogu kişinin de satın aldığını sanmıyorum mağlum yerlerden indirmek varken(bu oyun için tabi)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 9 Şubat 2016; 12:05:28 >
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Olayın öyle olduğuna inanmıyorum hocam adamlar çatır çatır da alıyor.Steamdeki saçma oyunları kimler alıyo? bu adamlar niye böyle oyunlar yapıyo kim alır ki diyodum öğrenmiş oldum
  • Satış stratejisi. İnsanlar paralarını kullanmak varken neden kafalarını kullansınlar ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 9 Şubat 2016; 18:25:53 >
  • Etsye bu kadar ilgi olunca milleti nasıl söğüşleriz diye düşünmeye başlamışlar. Parayı gören firma bozuluyor. Hatırladığım kadarıyla ets çıktığında bu kadar pahalı değildi. İşin saçma tarafı da ilerde şunu getircez bunu getircez demeleri. Oyunu tam yap öyle sun piyasaya millet para verip aldığı oyunun gelişmesini mi bekleyecek.
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    Ben onları suçlamiyorum adamın politikası o alan da suç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz sanıyorsunuz ki oyun ebedi şekilde böyle kalacak. SCS bir çok eyaletler ve tırlar ekleyecek. Bu eklediklerinin bir kısmı ücretsiz olacak diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.