Şimdi Ara

ETS 2 Şöforler İşe Gitmiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. ETS 2'de kendi tırım, bir de garajım var. Garajımı bir kez genişlettim, seviye atlattım yani. 2 tane de şöfor tuttum. Ancak bu şöfor kardeşlerimizin bana hiçbir katkısı yok. Hiç işe gitmiyorlar. Ben genellikle kendi tırımla seyehat ediyorum. Acaba başka tır olmadığı için mi boş boş oturuyorlar ? Cevabınız hayır ise ne yapmalıyım ?

• Bilen yok mu ?
  • Evet onlarında tırı olmak zorunda.
  • bir kaç gün çalış baktın parasını alıyor ve çalışmıyorlarsa onlara tır al
  • Kesinlikle her şöföre ayrı ayrı tır alman gerekiyor.Senin kullanmadığın tırını felan kullanamıyorlar.Ben en ucuz tırı almıştım şöförlerime tek tip 80.000€ civarlarındaydı.Tırda biraz oynamalar yapıp üst aynayı felan kaldırınca bu rakamlara düşüyor.Sen kullanmadığın için farkı anlamıyorsun zaten.BU ARADA AKŞAMKİ MAÇTA BAŞARILAR. (GALATASARAYLIYIM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR.Oyun -- 25 Ağustos 2014; 1:24:07 >
  • adam tır olmadan nasıl çalışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DR.Oyun

Kesinlikle her şöföre ayrı ayrı tır alman gerekiyor.Senin kullanmadığın tırını felan kullanamıyorlar.Ben en ucuz tırı almıştım şöförlerime tek tip 80.000€ civarlarındaydı.Tırda biraz oynamalar yapıp üst aynayı felan kaldırınca bu rakamlara düşüyor.Sen kullanmadığın için farkı anlamıyorsun zaten.BU ARADA AKŞAMKİ MAÇTA BAŞARILAR. (GALATASARAYLIYIM)

Teşekkürler, maç için ayrı teşekkürler. Sizede. Ne bileyim canım, bende başta tırım olmadan çalışıyordum .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carl2

quote:

Orijinalden alıntı: DR.Oyun

Kesinlikle her şöföre ayrı ayrı tır alman gerekiyor.Senin kullanmadığın tırını felan kullanamıyorlar.Ben en ucuz tırı almıştım şöförlerime tek tip 80.000€ civarlarındaydı.Tırda biraz oynamalar yapıp üst aynayı felan kaldırınca bu rakamlara düşüyor.Sen kullanmadığın için farkı anlamıyorsun zaten.BU ARADA AKŞAMKİ MAÇTA BAŞARILAR. (GALATASARAYLIYIM)

Teşekkürler, maç için ayrı teşekkürler. Sizede. Ne bileyim canım, bende başta tırım olmadan çalışıyordum .

Senin şirketinin elemanları olduğu için başkalarına çalışamıyorlar.

• tır almazsan 3 gün içinde istifa ediyorlar zaten
  • başlığa güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

tır almazsan 3 gün içinde istifa ediyorlar zaten

Vay yüzsüzler etmedide :D.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rajj

Zaten tır alıncada pek bi katkıları olmuyor çok az para kazanıyorlar

iyide onlar da seviye atlıyor bir zaman sonra 15k-20k kazandırıyorlar sana. Şu an 40 a yakın tırım var 1 haftalık kazancım 1 milyonun üzerinde böyle düşünmelisin
  • gidip şu şöförlere dandik tır almayın. oyunda şöförün en sevdiği ya actros ya da renault. scania alırsan çok daha para getiriyor da kim para vercek 180 200 bin scaniaya ?

emin ol iyi yükseltme yaparsan kazandığın parayı katlarsın. veya alırken iyi al
  • işten atttt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.