Şimdi Ara

Etrafta renkli hareket eden lekeler görüyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Çocukluğumdan beri oluyor herkesde aynıdır diye düşünüyordum ama bugün biraz daha farklı geldi.

Bazen ışığa bakınca içinden renkli lekerin geçtiğini ve gözümü kırptığımda yenilenerek hareket ettiğini görüyorum lekelerin.Kafamı oynatarak o lekeleri hareket de ettirebiliyorum.Genellikle morumsu oluyor.Ve yorgunken farkına varıyorum.Bazen ışık veren (lamba,bilgisayar vb.) cisimlerde de oluyor bu lekeler.Etrafa bakınca da görüyorum.Hele beyaz kağıtta falan çok belli oluyor.Araştırdım ama bir sonuca varamadım.Paintte yapayım benzerini:

Etrafta renkli hareket eden lekeler görüyorum?

Bunun gibi birşey işte yardımlarınızı bekliyorum

Düzeltme: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genesis. -- 4 Aralık 2009; 22:06:56 >

• Tam seninki gibi değil ama, bende suratımı yastığa bastırıp uzun süre öyle kalınca garip garip şeyler görüyorum senin dediğin gibi hareket ettirebiliyorum. Farklı, anlam veremediğim şeyler görüyorum.

Canlılarda psikolojik ve fiziksel duruma göre renkler değişir.
    Kendi vücudunda yada başka bir kişinin vücudunda bu tarz şeyler görüyor ve bunlar yer değiştirmiyorsa
    merak etme.O bir sıkıntı değil lütufdur.

Ama sanmıyorum.Göz ile ilgili bir sıkıntıda olabilir.Bilgim olmadığı için yazmıyorum.
  • Bazen bendede oluyor ama rengine dikkat etmedim hiç -_-"
  • Aynı şey bende küçüklüğümden beri oluyor. Hatta kreşteyken uykum gelmediğinde bu nokta cinsi lekeleri takip ederdim. Çok fazla kenara kaydığında daktilo gibi başa alıp kendi çapımda eğlenirdim. Sonra uyuyakalırdım. O zamandan bugüne bu durum ciddi anlamda azaldı ama haftada bir kez yine fark ediyorum bunları.(Özellikle karanlıkta) Yalnız benimkilerin hepsi morumsu değil. Çoğu renkten var.

Bunun nedeni nedir bilmiyorum ama bir ara izlediğim yabancı bir komedi dizisinde bu problem canlandırılırken "gözdeki fazla hücreler" diye bahsedilmişti. Doğru mudur bilmiyorum ama umarım böyle bir şeydir. Diğer olasılıkların problem olma olasılığı yüksek sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulamadim -- 5 Aralık 2009; 10:37:14 >
    tavşan humması olmuşssun
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.