10 da benden aslında bir çok arkadaşımın numarası var hepsini kaydedip oy veririm ve aradıklarında evet katıldım deyin derim.. birinciye ne ödül var acaba ?
Bugün derstenken beni aramışlar ilk telefon tamamen sessizdeydi hissetmedim, diğer telefon ise titreşimdeydi açtım maximus kampanyasına katıldım dedim. Şimdilik sadece cevaplayabileceğim telefondan 10 puan vereceğim. İleride gerekirse 20 puan daha verebilirim ancak telefonlara ulaşılamayabilir.
Son iki PS3 için puanlama sürüyor. Son PS3 için bende de sizden oy isteyeceğim.
quote:
Orjinalden alıntı: fuckulteli
Bugün derstenken beni aramışlar ilk telefon tamamen sessizdeydi hissetmedim, diğer telefon ise titreşimdeydi açtım maximus kampanyasına katıldım dedim. Şimdilik sadece cevaplayabileceğim telefondan 10 puan vereceğim. İleride gerekirse 20 puan daha verebilirim ancak telefonlara ulaşılamayabilir.
Son iki PS3 için puanlama sürüyor. Son PS3 için bende de sizden oy isteyeceğim.
tamam hocam..sıradakine ben de destek çıkarım merak etmeyin.şimdilik liste yapıorum
10 puan verdim haftaya da ben bekliyorum oylarınızı
quote:
Orjinalden alıntı: HmB_SaL
10 puan verdim haftaya da ben bekliyorum oylarınızı
eywallah hocam..bu arada 15 gün sonra demek istedin heralde
Ben 500e kadar puan verebilirim ama aradıklarında hepsine cevap veremem
quote:
Orjinalden alıntı: Snaqe
Ben 500e kadar puan verebilirim ama aradıklarında hepsine cevap veremem
50 hattın kayıtlı mı hocam.. bişi olmaz cevaplayabildiklerin de kardı tabiki de..bi sonraki arkadaş için de kullanırsın onları
quote:
Orjinalden alıntı: AmigaOS
Bu her oyda aramaları can sıkıcı, beni de aradılar. Video gönderince de arıyorlar mı?
evet arıyolar aranmak için kampanyaya katılmıs olman yeterli...
KAZANDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM EVET EVET EVET BEN KAZANDIIIIIIIM
Ben kaybetmeyi kabullenmişken siteye biraz önce bi baktım duyurularda kazanan olarak benim ismim yazıyor ama etiden aramadılar henüz bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: AkRaeP
Ben kaybetmeyi kabullenmişken siteye biraz önce bi baktım duyurularda kazanan olarak benim ismim yazıyor ama etiden aramadılar henüz bekliyorum
hayırlı olsun güle güle kullanın forumdan birisinin kazanması çok güzel
umarım 9 günün sonunda ikinciside gelicek forumda webkurdu sayesinde :D
quote:
dostum valla çok sevindim..zaten senin 1.olacağını biliyordum çünkü son dakikalarda fake hesaplar açtığı belliydi..evet inşallah 9 gün sonra da ben kazanırım..şuan birinci gidiyorum..imzamdaki videoyu oylamaya devam edin arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: bungee20
Oy verildi.
quote:
Orjinalden alıntı: webkurdu47
quote:
dostum valla çok sevindim..zaten senin 1.olacağını biliyordum çünkü son dakikalarda fake hesaplar açtığı belliydi..evet inşallah 9 gün sonra da ben kazanırım..şuan birinci gidiyorum..imzamdaki videoyu oylamaya devam edin arkadaşlar
1 puan mı? buna da şükür...teşekkürler
quote:
hayırlı olsun kardeşim,
quote:
Orjinalden alıntı: bungee20
Tekrar 10 puan verildi.
eywallah hocam tekrar teşekkürler
ayın 2 sinde video , poster yükledim ne zaman yayınlanır ?
en son yayınlanan video 23 kasımda gönderilmiş..ben de ayın 24ünde bi sürü video gönderdim ama o tarihten beri yayınlamayı bıraktılar.ne zaman devam ederler allah bilir orasını.
Kampanyaya önceden katıldım ama videoları geç yüklüyorlar diye bırakmıştım
Şimdi durumlar ne videoları 1 gün içerisinde yüklüyorlarmı evet ise katılalım