Şimdi Ara

Eti Maximus/Video yükle yüzlerce kontör kazan!!! (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.766
Cevap
0
Favori
68.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beni de aradılar galiba attığımız oy üzerine arıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: xfurix

benide etiden aradılar acaba attığım e mail üzerine mi yoksa kullandığım oy üzerine mi sessizdeydi telefon bir daha arıyorlar mı

Ben kampanyaya katıldığım zaman aranmıştım ama duymamışım ben de, sonradan öğrencim etiden olduklarını ve bir daha aramamışlardı.. Dün akşam uzun süre sonra sitelerine girip arkadaşa oy verdim.. O yzden aradıkları kesin..
  • Çok şaşırdım cidden herkesi arıyolar umarım şuan birinci olan sahte oy vermiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: mC aLtIn

bir 10luk da benden geldi AkRaeP

AkRaeP bendede 20 poanı şimdi kaptın.khadi başarılar.listede 2. sırayı kısa zamanda almışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: bymami78

quote:

Orjinalden alıntı: mC aLtIn

bir 10luk da benden geldi AkRaeP

AkRaeP bendede 20 poanı şimdi kaptın.khadi başarılar.listede 2. sırayı kısa zamanda almışsın

Teşekkrüler mami inşallah birinciliğide alıcaz
  • quote:

AkRaeP

Bende 20 puan verdim.

Not: Aslında 4-5 tane hesap varda hesap isimlerini unuttum.
  • ve silinen sahte oyların sonucuna göre 1.liğe yükselmeyi başarıyoruz 416 oyla birinci durumdayız şuan ve 2. 398 oyla son sürat... son 4lüğe girerken şeref bi boy önde sürdüyor yarışmayı
  • 10 puan da benden hayırlı olsun hep beraber 1. yapacağız artık seni
  • Şu an baktım sadece 2 puan farkla geriye düşmüşsün..

Haydi arkadaşlar biraz daha el atalım bizim arabaya.. Elin oğlu koşarak almasın ödülü

Bilmediğim için soruyorum oylama ne zamana kadar devam edecek..

Fazl kullanmadığım 2 hattımla üyelik alıp oy verebilirim ama onları açık tutmak ve müşteri hizmetleri aradığında onay verebilmem için perşembeyi beklememiz gerekecek, yarın nerdeyse tüm gün okulda olacam açık tutamam hatlarımı ama perşembe ve hatta cuma günleri senin için açık tutabilirim..

Ek: Ben bu mesajı yazarken 8 puan farkla öne geçmiş bulunmaktayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikhalit8 -- 25 Kasım 2008; 19:26:35 >

• eyvallah hocam çok teşekkürler :D

oylama ayın 30una kadar sürücek ama tahminimce aranma olayını 5 günde bir yapıyolar çünkü video 5 gündür sitede oy veren kimse aranmamıştı bugün ilk defa arandılar. şuan 18 puanla öne geçtik inşallah böyle sürer hepinizin yardımı için tekrar teşekkür ediyorum...
  • bendende 10 puan kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: AkRaeP

eyvallah hocam çok teşekkürler :D

oylama ayın 30una kadar sürücek ama tahminimce aranma olayını 5 günde bir yapıyolar çünkü video 5 gündür sitede oy veren kimse aranmamıştı bugün ilk defa arandılar. şuan 18 puanla öne geçtik inşallah böyle sürer hepinizin yardımı için tekrar teşekkür ediyorum...

kim tutabilir ki bizi
  • 10 puanda benden inşallah kazanırsın.
  • 50 puan da benden
  • maşşallah 5 hatmı kullanıosunuz çok teşekkürler üstad
  • quote:

Orjinalden alıntı: AkRaeP

maşşallah 5 hatmı kullanıosunuz çok teşekkürler üstad

evet 5 hat kullanıyorum..kampanya ilk çıktığında 3 hatla katılıyordum sonra hiç video göndermedim..baktım ki kampanya yine hareketlenmiş 2 gün önce yine videolar gönderdim..bu arada bişi değil inşallah kazanırsın...
  • eyvallah üstad bişiler olcak bakalım inşallah :D
  • 10 puanda benden
  • Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.