Şimdi Ara

ethernet karti driveri yükleme (bir bakın lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam benim pc win xp 32 bit format attım ve ethernet kartimin yuklenmesi gerek. Dahili oldugundan anakartin mumarasina gore uygun driveri indirip bilgisayarima attim. Fakat bir dosya var ve icinde bikac dosya daha var setup dosyasini goremedim. Nasil kurabilirim ? Dosyanin adi VIA823x_40 . Anakartin modeli P4M800PRO-M2 . Direk setup dosyası varsa atarsaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aygıt yöneticisine gir ethernet kartının üzerinde ünlem işareti vardır sağ tıkla sürücü yazılımını güncelleyi seç otomotik güncelleştirmeyi değilde altındaki şıkkı seç (xp kullanmayalı çok oldu hatırlayamıyorum tam olarak ne yazdığını) indirdiğin dosya klasörünü göster tamam de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirkin_01

Aygıt yöneticisine gir ethernet kartının üzerinde ünlem işareti vardır sağ tıkla sürücü yazılımını güncelleyi seç otomotik güncelleştirmeyi değilde altındaki şıkkı seç (xp kullanmayalı çok oldu hatırlayamıyorum tam olarak ne yazdığını) indirdiğin dosya klasörünü göster tamam de..

Ah keske ethernet karti olsa aygit yoneticinsinde

• quote:

Orijinalden alıntı: xxfurkan00

Selam benim pc win xp 32 bit format attım ve ethernet kartimin yuklenmesi gerek. Dahili oldugundan anakartin mumarasina gore uygun driveri indirip bilgisayarima attim. Fakat bir dosya var ve icinde bikac dosya daha var setup dosyasini goremedim. Nasil kurabilirim ? Dosyanin adi VIA823x_40 . Anakartin modeli P4M800PRO-M2 . Direk setup dosyası varsa atarsaniz sevinirim.

ethernet kartın atheros mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trname -- 15 Eylül 2013; 23:40:46 >
  • tek önerim driver pack solution. hiç uğraşma tek tek driver aramak için
    bu programı temin et çok iyi bi driver tanıtma programıdır bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: trname

quote:

Selam benim pc win xp 32 bit format attım ve ethernet kartimin yuklenmesi gerek. Dahili oldugundan anakartin mumarasina gore uygun driveri indirip bilgisayarima attim. Fakat bir dosya var ve icinde bikac dosya daha var setup dosyasini goremedim. Nasil kurabilirim ? Dosyanin adi VIA823x_40 . Anakartin modeli P4M800PRO-M2 . Direk setup dosyası varsa atarsaniz sevinirim.

ethernet kartın atheros mu

Ethernet karti onboard hocam. Anakartin modeli yani

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahhlvc

tek önerim driver pack solution. hiç uğraşma tek tek driver aramak için
    bu programı temin et çok iyi bi driver tanıtma programıdır bence

Tamam deneyeceğim Sağol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xxfurkan00 kullanıcısına yanıt
    http://softreviews.co/get/smart-driver-updater/?pk=904891&aid=11547&part=s-afdl&tag=aftdl demosu ama eksik driver larını yükler
  • deniyorum saol
  • trname hocam olmadı ınternet gerekiyor ama benim sorunum zaten ınternetsizlik
  • emrahhlvc hocam olmadı ınternet bağlantısı istiyor galiba
    :D doğru diyosun :D
  • quote:

dostum aygıt yöneticisinde mutlaka görünmesi lazım ethernetin, ağ bağdaştırıcılarının altında görünmüyorsa da aşşağılarda bi yerde "sarı ünlem" işareti şeklinde başka ad altında görünebilir, onlara girip sürücüyü güncelle seçeneğiyle daha önce indirdiğin driveri tanıtarak deneyebilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sno

quote:

dostum aygıt yöneticisinde mutlaka görünmesi lazım ethernetin, ağ bağdaştırıcılarının altında görünmüyorsa da aşşağılarda bi yerde "sarı ünlem" işareti şeklinde başka ad altında görünebilir, onlara girip sürücüyü güncelle seçeneğiyle daha önce indirdiğin driveri tanıtarak deneyebilirsin..

Hayir hocam unlem felan yok biliyom unlem meselesini ama yok iste ag bagdastiricilarinda yok ethernet adi

• quote:

http://www.driver-indir.com/yukler.php?id=868 3.2 mb

Deniyorum hocam.....

• quote:

Sanirim yanlis driver su hatayi aldım kurarken installer cant find atheros ............ ethernet controller on your system. Sen nerden indirdin siteyi ver ben bulayim ordan..

aynı ekranı çekip yollarmısın orda yazıyo hangi driver olduğu
  • quote:

quote:

Deniyorum hocam.....

çok basit işlem için çok uğraşmışsınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

quote:

Deniyorum hocam.....

çok basit işlem için çok uğraşmışsınız..

güzel abicim ağ bağdaştırıcılarında bişey olsa bende bakarım kimliğine ama yok ağ bağdaştırıcıları gizli aygıtları göster diyorum Wan miniport felan bikaç tane çıkıyor yani anlayacağın ethernet kartı çıkmıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.