Lütfen forum kurallarını okuyarak konunun başlığını değiştirip sorununuzu anlatır bir biçimde yazınız.
kitle konuyu mesut
mod değilsen bu uyarıyı modlara bırak
başlık teknik yardımdan çok herşeye benziyor
saoL
quote:
Orjinalden alıntı: Dark_m_Dark
kitle konuyu mesut
İlk başlarda bu tarz başlıklara hiçbirşey demeden cevap yazardım. Sonraları hem uyarırdım hem de cevabımı yazardım. Artık sadece uyarıyorum. Neden dersen,benim gibi bir kullanıcı olursan daha iyi anlarsın ama şöyle söyleyeyim.
Aynı konu hakkında birsürü başlık oluyor forumda.Sen ve senin gibi değerli arkadaşlar başlıkları abuk sabuk yazdığınız için sitenin arama fonksiyonu hiçbir iş görmüyor.Bu yüzden de bir dünya birbiri ile aynı başlık açılıyor. Bizler de aynı başlıklara cevap yazmaktan bıkıyoruz.
Benim gibi bir kullanıcı olsandan kastım bu idi.
Saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: mesuthaksoy
quote:
Orjinalden alıntı: Dark_m_Dark
kitle konuyu mesut
İlk başlarda bu tarz başlıklara hiçbirşey demeden cevap yazardım. Sonraları hem uyarırdım hem de cevabımı yazardım. Artık sadece uyarıyorum. Neden dersen,benim gibi bir kullanıcı olursan daha iyi anlarsın ama şöyle söyleyeyim.
Aynı konu hakkında birsürü başlık oluyor forumda.Sen ve senin gibi değerli arkadaşlar başlıkları abuk sabuk yazdığınız için sitenin arama fonksiyonu hiçbir iş görmüyor.Bu yüzden de bir dünya birbiri ile aynı başlık açılıyor. Bizler de aynı başlıklara cevap yazmaktan bıkıyoruz.
Benim gibi bir kullanıcı olsandan kastım bu idi.
Saygılar
Cevap vermemek lazım aslında, forum kurallarını en azından konu açmakla ilgili olanları öğrenene kadar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme