Şimdi Ara

etc 2 klavye ile oynayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
30.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • param yok anı zamanda aile tarafından çocok muamelesi görüyoruz yaşım 22 şimdi alacakm çocuk gibi işlerle uğraşıyon diyecekler dersler nolacak falan uğraşamam :)

ama klavye ilede gayet iyi oynanıyor etc 1 ile arasında uçurum var kontrol açısından böyle de zevkli sadecesol el biraz yoruluyor

• Yapay Zekanın Yanıtı

Euro Truck Simulator 2'de Klavye ile Oynama Kılavuzu

Euro Truck Simulator 2 (ETS 2), kamyon sürme simülasyonu oyunu meraklıları arasında oldukça popüler. Oyunu klavye ile oynamak mümkün olsa da, en iyi deneyim için bir direksiyon simidi kullanılması önerilir. Ancak klavye ile oynamak isteyenler için bazı ipuçları ve ayarları bu metinde bulabilirsiniz.

ETS 2 Klavye Direksiyon Hassasiyeti Ayarı

Klavyeyi direksiyon olarak kullanırken, hassasiyet ayarı büyük önem taşır. Hassasiyet çok yüksekse, kamyon hızlı ve kontrolsüz bir şekilde dönecektir. Çok düşük hassasiyet ise yavaş ve tepkisiz bir direksiyona neden olur. İdeal hassasiyet ayarı, kişisel tercihlere ve kullanılan klavyeye bağlıdır.

ETS 2 Klavye ile Oynanır mı?

Evet, ETS 2 klavye ile oynanabilir. Ancak direksiyon simidi ile oynamaya kıyasla bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Klavye, hassas direksiyon manevraları yapmak için yeterince analog giriş sağlamaz.

ETS 2 Klavye Ayarları

Klavyeyi ETS 2'de kullanmak için aşağıdaki ayarları yapmalısınız:

• Direksiyon: Sol ve sağ ok tuşları veya A ve D tuşları
    • Gaz: W tuşu
    • Fren: S tuşu
    • Farlar: L tuşu
    • Kamera Görünümü: C tuşu
    • Harita Görünümü: M tuşu

ETS 2 Klavye Direksiyon Dönmüyor

ETS 2'de klavye ile oynarken direksiyonun dönmemesi sorunu yaşıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

• Klavyenizin düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
    • Oyunun klavye ayarlarını kontrol edin ve direksiyon tuşlarının doğru şekilde atandığından emin olun.
    • Bilgisayarınızın sürücülerinin güncel olduğundan emin olun.

ETS 2 Direksiyon Yavaş Dönüyor

Klavyenizi kullanarak direksiyonun yavaş döndüğünü fark ediyorsanız, hassasiyet ayarlarını kontrol edin. Hassasiyet çok düşükse, direksiyon daha yavaş dönecektir. Hassasiyeti artırmayı deneyin.

Klavyeyi kullanarak ETS 2 oynarken yukarıdaki ipuçlarını ve ayarları dikkate almak, oyun deneyiminizi iyileştirmenize yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Klavyeyle oynuyorum memnunum
  • direksiyon setiniz yoksa klavye + mouse ile oynamak daha kolay ve zevkli. sadece klavye ile 150-160 km hız ile bi viraja giremezsiniz yada takla atmadan çıkamazsınız. direksiyon olarak mouse ile kullanım derim tabi benim fikrim bu...
    ayarlarını düzgün yapmak lazım bu arada. mouseyi oynatır oynatmaz tam sol tam sağ yapmamalı hassasiyet önemli...
  • aynen direksiyon açısını çok iyi yapmışlar aslında tam logitech gt lik bi oyun
  • Mouse ile denemeni de öneririm Gayet güzel oluyor
  • Arkadaşlar klavye ile nasıl h vites kullanacağı yardım
  • Klavye birazda mod Tmmdır :) Konumda var gız yaması fren yaması ve arac agırlık yaması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS Source ile 1.6 Farkı Nedir?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Klavye ile oynuyorum bende fakat klavyedeki hassasiyet Germen Truck tan farklı. Sağa veya sola dönerken klavyedeki oklara kesik kesik basmak gerekiyor yoksa araç istendiğinden fazla dönüyor. tabi gerçek otomotik vitesde oynarken.
  • Fareyle oynayamıyorum heycan yapıyorum araç devriliyor.
  • klavye ile oynanmaz bu oyun. direksiyon şart
  • Ben klavye ile oynuyorum yükü bırakırken çok zorlanıyorum tepe kamerası ile falan ama onun dışında bi sorun yok alıştım zaten yıllardır ...
  • bende direksiyon ile oynayamiyorum ya , kac senedir alistim klavyeye direksiyonsa zigzag ciziyorum paso

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klavye ile oynarken kontrol ayarlarında direksiyon hassayetini minumuma indirin. araç yavaş giderken aracı döndürmek zor oluyor ama 100km ile giderken rahat rahat viraja girip çıkabiliyorsunuz. hatta virajda araç bile sollayabilirsiniz.
  • oyunun orj ayarlarına hiç dokunmadım klavye ile oynuyorum, 1 oyun için milyarlık oyuncak alamam (g27)
  • bende logitech momo vardı kullanmadığım için satmıştım sattığım günün gecesi scs oyunu satışa çıkardı konuyu takip etmiyordum pek çıkış tarihi ile ilgili bilgim yoktu yoksa hayatta satmazdım :) :) :)

ilk çıktığı günden beri klavye ile oynuyorum 100.000 km ye yakın yol yaptım neredeyse her gün oynuyorum toplam 3 kere virajda tırı devirdim onlarında tamamında hava yağmurluydu ve kısa dorse takılıydı ...

onun haricinde hiçç problem yaşamıyorum ben klavyede aksine bu tarz araba yarışlarında klavye ile daha çok zevk alıyorum ne bileyim ...

eh işte tır sabitken ve çok yavaşken manevra yaparken biraz zor oluyor şehir içlerinde dar yerlerde garajlarda falan biraz hamle yapması zor oluyor tam sağ yapıyorum sonra toplamak biraz zor oluyor :) :)
  • klavye sıkıyor bi zamandan sonra direkson şart oyundan %100 zevk alırsın ama tabi yaş büyük olsun 20 yani aldımı bu direksonu evdekilerin papaz olurum
  • Klavye ile oynamakta çok zevkli oyunu :) Üstelik Volvom ile virajlara çok rahat 140-145 ile girip çıkıyorum. Eh gönül elbette ister bi Logitech G27, ama çok para ya.
  • Bende mahalesef klavye ile oynuyorum Aslında klavye o kadarda kötü değil şükretmek lazım
  • Multiplayer çıkarırlar ise direksiyon seti alirim simdilik gereksiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g27 cidden pahalı ben 2.el dfgt düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.