Şimdi Ara

Et Fajita Nasıl Yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Et Fajita Nasıl Yapılır?

• Aga meksika mutfagı bu sanırım. Ağzım sulandı gece gece.
  • lannn

oyhşşşş
  • yapma arkadasim gece gece, yapma
  • pişirmem lazım her yerde 25 tl

:(
  • Midem kazınıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Said6

Midem kazınıyor

benimde :(

fakirliğin gözü çıksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yemeksepetinde bulabilirsen düzgün bir restorant yarın söylicem getirsinler . Ne aratırsam aratiyim çıkmıyor dandik sitede.
  • Karnım tokken gördüm sorun yok
  • Ayıp la bu saatte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoenix *

Yemeksepetinde bulabilirsen düzgün bir restorant yarın söylicem getirsinler . Ne aratırsam aratiyim çıkmıyor dandik sitede.

Para var huzur var

• onun özel servis tabağı olur dostum öncelikle ondan edinmelisin. çok bi ekstrası yok aslında metal bi tabak. vok tavada kırmızı biber yeşil biber ve soğanı jülyen kesip kızartıyosun. ardından da etleri kızartıyosun ama biliyosun ki onun olayı cızırdayarak gelmesi. onun içinde kızmış yağı o özel tabağına koyup servis etmen gerek. uzun iş yani he bir de eğer bütün gerekli malzemeler varsa evde. vok tavada sebzeleri kızartırken tavanın kenarından dök aşağıya doğru insin. kızarak inmeye başlar daha iyi olur tadını labadanak diye sebzelerin üstüne bırakmaz.

bunları nerden mi biliyorum aşırı meraklıyım türk ve dünya mutfağına. yazın da kısmetse istanbul culinary school veya mutfak sanatları akademisinde eğitim alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abbey Road -- 23 Aralık 2011; 2:22:57 >

• başlığı fena sakat okudum
  • yine bir rakı gecesinde meze gösterdiniz bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abbey Road

onun özel servis tabağı olur dostum öncelikle ondan edinmelisin. çok bi ekstrası yok aslında metal bi tabak. vok tavada kırmızı biber yeşil biber ve soğanı jülyen kesip kızartıyosun. ardından da etleri kızartıyosun ama biliyosun ki onun olayı cızırdayarak gelmesi. onun içinde kızmış yağı o özel tabağına koyup servis etmen gerek. uzun iş yani he bir de eğer bütün gerekli malzemeler varsa evde. vok tavada sebzeleri kızartırken tavanın kenarından dök aşağıya doğru insin. kızarak inmeye başlar daha iyi olur tadını labadanak diye sebzelerin üstüne bırakmaz.

bunları nerden mi biliyorum aşırı meraklıyım türk ve dünya mutfağına. yazın da kısmetse istanbul culinary school veya mutfak sanatları akademisinde eğitim alıcam

Aylık maaşımı alınca yemiştim bi ara ozaman fakir değildim bu kadar

bira ve tekila ile hazırlanan sosun içinde bekletiliyormuş biftek eti 1 gün dolapta

• hoca yanlışlık olmasın bu 25 tl den fazladır yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

hoca yanlışlık olmasın bu 25 tl den fazladır yav.

orta yerlerde 25

nişantaşında yesen 35 tl var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

quote:

onun özel servis tabağı olur dostum öncelikle ondan edinmelisin. çok bi ekstrası yok aslında metal bi tabak. vok tavada kırmızı biber yeşil biber ve soğanı jülyen kesip kızartıyosun. ardından da etleri kızartıyosun ama biliyosun ki onun olayı cızırdayarak gelmesi. onun içinde kızmış yağı o özel tabağına koyup servis etmen gerek. uzun iş yani he bir de eğer bütün gerekli malzemeler varsa evde. vok tavada sebzeleri kızartırken tavanın kenarından dök aşağıya doğru insin. kızarak inmeye başlar daha iyi olur tadını labadanak diye sebzelerin üstüne bırakmaz.

bira ve tekila ile hazırlanan sosun içinde bekletiliyormuş biftek eti 1 gün dolapta

o kadar ayrıntısını bilemiyorum dostum. ama bence yapıcaksan et değilde tavukla yap emin ol daha güzel oluyo. baktığın zaman çok basit bi yemek aslında ya. öyle bekletilmesine falan gerek olduğunu düşünmüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

quote:

o kadar ayrıntısını bilemiyorum dostum. ama bence yapıcaksan et değilde tavukla yap emin ol daha güzel oluyo. baktığın zaman çok basit bi yemek aslında ya. öyle bekletilmesine falan gerek olduğunu düşünmüyorum.

tavuklusuda var etlisine göre 5 tl daha ucuz sanırım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.