Şimdi Ara

Et Balık Kurumu Kavurma 1 kg 35,90 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
5
Favori
27.972
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kuyruk magazada bir tur atip disari cikiyordu, magaza disinda da bir tur atiyordu. Onumde en az 50 kisi. Belki hizli ilerler diye 10 dk sirada bekledim. Toplamda 2 metre ilerledi sira. Ben de ciktim gittim. Iceriye goz ucuyla baktim orta yagli kiyma 26 liraydi sanirim, kuzu namina hicbirsey yoktu. Sadece kiyma kusbasi tavuk ve islem gormus et.

Ogleden sonra da tesaduf onunden geciyordum. Hadi bir daha sansimi deneyeyim dedim. Koca magazada sadece isil islem gormus sucuk ve salam vardi. Et namina hicbirsey kalmamisti.
    Siz nasil boyle kolay alisveris yapiyorsunuz sasirdim valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

EBK sıra olmasının en önemli sebebi taze etin piyasadaki en kaliteli etlerle yarışması ve fiyatının çok uygun olması. canı kavurmalı yumurta çeken aldığı üründen %100 emin ise alışveriş yapacak yoksa soğanlı kıymalı sahanda yumurtanın canını seveyim. pişmiş ürün kavurma olsun, hazır döner olsun vs. hep soru işaretidir, bir çok mecrada misal hazır pişmiş dönerler için kötü şeyler okudum. maceraya ne gerek var?

Son olarak, MAP ambalaj çok iyi teknoloji, koruyor ürünü demi? peki ambalajla içerik aynı şey mi? gözünüzün önünde çekilmeyen kıymayı rahat tüketebiliyorsanız buyrun devam edin marketten hazır kıyma almaya.

• Karşıyaka ebk'de fiyat 50 küsürdü sanırım her şubede aynı olmuyor fiyatlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: fezalii

Bu esk urunleri forumda baya ovuluyor diye dun ankara sincan daki subeye gideyim dedim. Bir de aklimca etin tazesi olsun vs hesabi erken gideyim dedim 10.30 da gittim.
    Kuyruk magazada bir tur atip disari cikiyordu, magaza disinda da bir tur atiyordu. Onumde en az 50 kisi. Belki hizli ilerler diye 10 dk sirada bekledim. Toplamda 2 metre ilerledi sira. Ben de ciktim gittim. Iceriye goz ucuyla baktim orta yagli kiyma 26 liraydi sanirim, kuzu namina hicbirsey yoktu. Sadece kiyma kusbasi tavuk ve islem gormus et.

Ogleden sonra da tesaduf onunden geciyordum. Hadi bir daha sansimi deneyeyim dedim. Koca magazada sadece isil islem gormus sucuk ve salam vardi. Et namina hicbirsey kalmamisti.

Millet et derdine ölüyormuş meğer.

Halbuki, az aklı çalıştırıp boykot etse, tüm stokçuları patlatıp iyi bir ders verirlerdi.

Bu ülkede atık kağıt toplamanın cezası yaklaşık 15 bin tl.. Eminim stokçuluk yapmanın cezası bunun yanında daha hafif kalıyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

beylikdüzündeyim bildiğim yakında ebk yok. internetten falan temin etme olayı yok mu bu koca kurumda

Büyükçekmece de var..

Orijinalden alıntı: dekareme

quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

Bu esk urunleri forumda baya ovuluyor diye dun ankara sincan daki subeye gideyim dedim. Bir de aklimca etin tazesi olsun vs hesabi erken gideyim dedim 10.30 da gittim.

Millet et derdine ölüyormuş meğer.

Halbuki, az aklı çalıştırıp boykot etse, tüm stokçuları patlatıp iyi bir ders verirlerdi.

Bu ülkede atık kağıt toplamanın cezası yaklaşık 15 bin tl.. Eminim stokçuluk yapmanın cezası bunun yanında daha hafif kalıyordur.

O kağıt toplamaya verilen cezayı aklım almıyor yahu.

Bu stokçulara bu ülkede hiç bişiy olmaz, bakın zeytin yağını stokladı adamlar , kaç para oldu. fındık ceviz vs uçtu gitti. stok yapan vatandaşı öpüyor.

• 3 haftadır et almıyorum. Fiyatlar ucuzlayana kadar da almak yok

Orijinalden alıntı: albati

Karşıyaka ebk'de fiyat 50 küsürdü sanırım her şubede aynı olmuyor fiyatlar.

Bingöl kavurma dışında 50 tl nin üstünde kavurma varsa fiyatları fotoğraf çekip şikayet edebilirsiniz

Fiat 500 3K 1.2 Pop Rock Siyahı

Ssangyong XLV 1.6 AT Diesel LACİ
  • @ ve balık kurumu iyidir

Orijinalden alıntı: hedef1k

3 haftadır et almıyorum. Fiyatlar ucuzlayana kadar da almak yok

bu boykotu daha önce yapmalıydın... çok kimse portakalı c vitamini kaynağı olduğu için yediğini söyler, halbuki maydonoz ve biberdeki c vitaminin portakaldan daha fazla olduğunu hiç bilmez.. Bunun gibi et yerine protein ihtiyacını karşılayacak alternatifler boldur. Bizde boykot kültürü olmadığı için satıcılar tarafından geçirilmeye alışmışız, hiç koymuyor bize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 22 Şubat 2016; 15:37:59 >
  • burada konuyu gördüm bir uğrayayım dedim. bingöl alacaktım 50 liradan, sordum hangisi daha çok gidiyor diyince yozgat dedi ondan aldım. çevresi biraz yağla çevrili, 1 kiloda 150-200 gram yağ vardır. ama bence 35 liraya harika birşey bitince tekrar alacağım.
    Ezop köleyken insafsız bir efendisi varmış. Bir gün ya kızdığından ya da efendi olmanın vahşi zevkini tatmak istediğinden Ezop'un kolunu tutup kıvırmaya başlamış. Ezop, sakin bir sesle kıracaksın demiş. Efendisi aldırmadan kıvırmaya devam etmiş, Ezop bir kez daha kıracaksın diye uyarmış. Biraz daha zorlayınca kolu çat diye kırılmış, Ezop acısına rağmen sükunetini hiç bozmadan kırdın demiş. Ampul epeydir toplumun kolunu kıvırıyor. Biz, Ezop kadar sakin olmayan bir sesle kıracaksın diyoruz. Ampul zorlamaya devam ediyor. Emin olun, toplumun kolu kırıldı mı, canı çok acır. O acıyı çekmeye çok yaklaşıyoruz. Ve elimizden geldiğince uyarmaya çabalıyoruz. Kıracaksın.
    TÜRK, TÜRKÇÜ, ATATÜRKÇÜ, IRKÇI
  • Merhaba;
    Metro'dan aldığım blok kavurma 70 TL iken bunu anlayamıyorum.

• 40 yaşındayım. ömrümün ilk 35 senesi koyun ve kuzu eti yemedim. kokusu ve tadı ağır gelirdi. ama sonra sağlıklı et diye 1-2 kendimi zorladım. şimdi de alışkanlık yaptı be meret. danadan da ucuz galiba.. valla ben direk buttan falan kuşbaşı kuzu yaptırıyorum. ona yağ falan katmadan kavuruyorum. 3-4 parça yapıyorum atıyorum buzluğa. sonra çıkarıp çıkarıp yemek yapıyorum. yemeğe de ekstra yağ katmıyorum. mesela kuzu etli kereviz mükemmel oluyor. hatta tost içinde de denedim. ama biraz yağlı oluyor. tost için dana kuşbaşından yapıcaz mecburen. yani demem o ki biraz zorlayın insan alışabiliyor. şimdi tavuk eti zaten saman gibi. bana dana eti de artık vasat geliyor. eskiden midemi bulandıran o kuzu kokusu ve tadı artık hoşuma gidiyor.
  • hazır kavurma için de ben torkuyu beğendim. zaten açıktan olup kesilenden almayın. paketli olanın da tarihine mutlaka bakın. açılnca buzdolabında max 1-1,5 hafta. sonra kavurmada koku başlıyor. belki bölüp dondurulabilir. ama onu denemedim. sucuğu bölüp donduruyordum tadı bozulmuyordu.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.