Şimdi Ara

Eşzamanlı Sinirbilimi + TIP 2 LISANS 2 ULKE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hali hazırda, McGill'de sinir bilimi okuyorum ve hedefim nöroloji. Liseyi de yurtdisinda bitirdiğim icin yabancı öğrenci olarak belirli üniversitelere tip icin başvurdum. Haftaya deadline, kayıt yaptirirsam onumuzdeki 2 sene, 2 ülke ve 2 degree arasinda mekik dokumam gerekicek.

Turkiyedeki tip basamak gorevi gorecek bir nevi, hem paradan hem de vakitten kazanmış olacağım. High pressure ve competition a alisigim, sikinti çekeceğimi zannetmiyorum. Ancak, öte yandan ciddi anlamda hiçbir bos vaktim kalmayacak - gönüllülük, research, extracurriculars derken. O yüzden daha yavan bir özel üniversite tercih etmeyi düşünüyorum.

Uskudar üniversitesi tip icin bilgisi olan arkadaslar yazabilir mi?

• şöyle türkçeyle ingilizceyi karışık yazanlara ayar oluyorum aw

• o kadar yazmışsın yazmışsın ama son cümleye zortladım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

8 senedir konuşmuyorum aktif olarak. Full İngilizce yazsaydım cevap alabilir miydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posvibes -- 18 Eylül 2022; 12:17:37 >
  • Ne acidan dandik? Tamamen yabancı kaldigim icin Turkiyedeki üniversitelere, biraz daha acar misin? Para ödemiyorum ve bazı anlaşmaları var. Transfer acisindan düşündüğümden isimden ziyade devamsızlık icin esneklik onemli benim icin çünkü Istanbul Unide ayni seyin laciverti olarak goruluyor kanadadan bakilinca.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp 1.sınıf nasil
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.