Şimdi Ara

ESŞ ve UÖ sorunsalı (mezunlar içeri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
3
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hedefi yüksek temeli olan evde çalışacak bir mezun için esş ve uö paketleri alınmalı mı yoksa youtube ve diğer kitaplar yeterli olur mu ayt fizikte +11 net için
    (gereksiz zaman almasından korkuyorum. Lütfen mezunlar cevaplasın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F63595470 -- 14 Temmuz 2019; 13:15:59 >

• up bende merak ediyorum ikisinden birini alacam.umut'un ornek parali olan ornek videolarini izledim cok begendim ben eşş izlemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben esş video + fasikül ve bi kaç ek kitap ile ilerliyeceğim bakalım yazarım ara ara
  • 13D-1Y yaptım esş(ilk22ders)+suparafizik çözdüm birde özel derse gittim ama esas katkıyı kendi yaptığım çalışmadan aldım o zaman imkanım olsa tüm derslerini alırdım başlamadan önceki netim 2-3-4 civarıydı umut nasıl bilmem esş alırsan memnun kalırsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçen sene nihat bilgin ve yayın denizi ayt çözen biri bu sene supara fizik çözerse uygun olur mu seviyesi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wjéasz

ben esş video + fasikül ve bi kaç ek kitap ile ilerliyeceğim bakalım yazarım ara ara
    +1
  • Youtube bazı konularda yeterli olmuyor esş set+nb sb ve denemeleri tyt fiziği fullemene ayt fiziği 11+ üzerine çıkartmana yeter

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    biyoloji ve coğrafya sorunsalı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 12-2 geldi umut öncül izle karaağaç çöz 2 soru dikkat hatasından gitti bilgi olarak eksiğin kalmaz

• Esş al hayatını yaşa

• Supara orta bir kitap kolay gelir diye düşünüyorum eğer netler bunları çözmene rağmen 8in altındaysa çözebilirsin değilse aydın aytye bak özel derste hocayla birkaç test çözüyorduk baya güzel kitaba benziyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 14 Temmuz 2019; 14:5:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 13 D 1 Y yaptım ben de. Hayır paketleri almana hiç gerek yok. 2sinin kanallarından da videoları izle , yetmezse Fizikle Barış'a da bak.
    Palmeler , Bilgi Sarmal AYT Fizik ve peşlerine de Karaağaç, Nihat Bilgin denemelerini çöz. 12. Sınıf ders kitabını da mutlaka baştan aşağı oku notunu çıkar. Tamamdır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.