Ekmek teknesi'ndn sonraki en kaliteli mahalle dizisi. İnsanımız mahalle hikayelerini sever, hele hele Eşref tipli adamlara daha bir hayrandır. Raci Şaşmaz, Polat Alemdar'ın soğuk, acımasız yüzünün aksine özünde kabadayı olan ancak çok farklı iki tip çıkarmış karşımıza. Eşrefler mert, dürüst, biraz saf ve çokça edepliler. Yani eşrefler eski Türk mahallesini temsil ediyor.
Başarılı bir müzik, iyi oyuncular ve sağlam replikler. Sevildi bu dizi ve sanırım uzun soluklu olacak.
quote:
Orjinalden alıntı: barisdragon
ultra seviyesiz bir dizi
Böyle düşünmene neden olan nedir? Oldukça eğlenceli tam çerezlik bir dizi
sarııı karaaaa bacımı vermem bacını alacam ne bu ya kendi elin kızkardeşine yavşıyo ama kendi kardeşini anormal koruyo çarpıklığa bak.
Sanırım tepki gösteridğin noktayı anladım ancak dizinin genel içeriğine bakarsan olaylara bu kadar gerçekçi yaklaşmanın aslında pekte doğru olmadığını görürsün.
-Ayrıca Türkiye ' de olmayan bi durumu mu da yansıtmamış eğer gerçkeçi bakmak gerekirse. _
Hemen hemen çoğunluğu böyle değil midir? Başkasına laf atarken atıp tutarken kendi ailesine yapılanı hazmedemez?
s£stavina sonuna kadar haklı
1-)Bu bir kurmaca dizi.. Gerçek hayattan esinlenerek hazırlanmış olsa bile kurmaca 2-)Bugün Türk halkının çoğu böyledir Kendi sevgilisi vardır ama kendi kız kardeşinin sevgilisi olamaz diye düşünür
3-)Dizi de o kadar çok mantık hatası varken sadece orasının dikkatini çekmesi ilginç
Yani eğlencelik bir dizide mantık aramak ne kadar doğru olur orasıda meçhül!
Mantık ,gerçekçilik aradığımızda Türkiye'de kaç tane diziyi izleyebilriz orası ayrı bir soru
Birde kaçımız akşam yemeğini özel uçağımızla Paris' te yeyip üzerine tatlı yemeye Londra'ya geçtikten sonra Türkiye' ye dönüp sevgilimizi omzumuza yatırıp ayaklarımızı uzatıp İstanbul'u izliyoruz ?
ßu dizinin müzigine bayılıyorum
çok güzel dizi ya
Dizi çok hoş özellikle Yavuz Bingöl beni de düşündürdü en başta ama şimdi en iyi rolu yapıyor dizide diyebilirim...Ceylan diyim kime diyim....
Zaten Pana Film'in Kurtlar Vadisinden sonra adını unuttuğum kayal kırıklığı yaratan bir dizisi daha vardı hemen bitirilmişti, bu proje ile ikinci ciddi adımlarını attılar. Herkese tavsiye ederim, hoş vakit geçirebilirsiniz...Bu arada diziye sonradan giren Ahmet Yenilmez hiç oturmadı ve gereksizdi.
Dizi tüm güzelliğiyle sahne almaya devam ediyor. Dizi boyunca yüzümden tebessüm hiç eksilmiyor özellikle sarı çıktığında :)
bu dizide benim favori karakterim Ahmet Uğurlu'nun canlandırdığı karakter
çıkınca çok gülüyorum yaa adam çok güzel rol yapıyor
bence sarıyı oynayan(ismini unuttum,bakmaya da üşendim) abartı rol yapıyo bazen ya
quote:
Orjinalden alıntı: .ceylan.
bu dizide benim favori karakterim Ahmet Uğurlu'nun canlandırdığı karakter
çıkınca çok gülüyorum yaa adam çok güzel rol yapıyor
bence sarıyı oynayan(ismini unuttum,bakmaya da üşendim) abartı rol yapıyo bazen ya
o abartı halleri bile kendine öyle yakıştırıyo ki :)
Vay dizime bak nerelere düşmüş
Şuan 16.bölümdeyim
15 ve 16. bölümler Benim için Nirvana oldu bu dizide..İnanılmaz güldüm eğlendim.Ve 16.bölüme gelene dek yavuz bingölün hergün birşeyler daha kattığına şahit oluyorum oyunculuğuna..Sarı için dicek birşey yok zaten
quote:
Orjinalden alıntı: REM1903
Şuan 16.bölümdeyim
15 ve 16. bölümler Benim için Nirvana oldu bu dizide..İnanılmaz güldüm eğlendim.Ve 16.bölüme gelene dek yavuz bingölün hergün birşeyler daha kattığına şahit oluyorum oyunculuğuna..Sarı için dicek birşey yok zaten
Dizi Türk aile hayatına yakın bir mantıkta devam ediyor bu yönünü beğeniyorum .
quote:
Orjinalden alıntı: s£stavina
quote:
Orjinalden alıntı: REM1903
Şuan 16.bölümdeyim
Dizi Türk aile hayatına yakın bir mantıkta devam ediyor bu yönünü beğeniyorum .
Özellikle mahalle Adabına.. Oyuncu seçimleri ayrı bir güzellik.. Bazı dizilerde olur..Bi oyuncunun bölümü çıkar kanal değiştirmek ister insan ama bu dizide kimin sahnesi olursa olsun izleniyor..
gene kanalların yanlış reyting taktiklerine maruz kalan bir dizi asi dizisi başladıktan sonra izleyeni azaldı die düşünüorum ilk başlarda bende beğenerek izliodum farklı bi yapısı var dizinin
inanamiyorum ya esref saati gibi bir dizi ekonmik kriz yuzunden nsil yayindan kalkar
ay lutfen baska bir kanal yayinlasin ya , bitecek en son dizilerden esref saati
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme