Şimdi Ara

EŞREF SAATİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en fazla 4 hafta gider... akibeti belli yani...
    pana film in maalesef kurtlar vadisi ve ekmek teknesinden başka tutan bir dizisi olmadı. bu da onlara dahil olacak diye düşünüyorum.

not : pana film in yaptığını burda öğrendim ayrıca...
  • Umuyorum çok güzel bir dizi bizi bekliyor
  • valla şimdilik dizi konusuyla falan diğerlerinden çok farklı bekliyoruz bakalım nasıl devam edecek güzele benziyor
  • başlamadı ki bu ben baktım yoktu dün
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tolga_Pan11

başlamadı ki bu ben baktım yoktu dün

18 ekimde başlayacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedimanter

quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

quote:

Orjinalden alıntı: sedimanter

güzel bir diziye benziyorda yavuz bingöl sırıtır gibime geliyor. ama sonuç olarak şimdilik benim görüşüm. hem yavuz bingöl kendi sesi ile oynamaz gibime geliyor sonuç olarak eğitimli bir oyuncu değil. şimdi hatırladım onun bayanlar baylar diye iğrenç bir komedi dizisi vardı değilmi

dizileri
    zerda
    yanık koza
    ah be istanbul
    baylar bayanlar

oynadıgı filmler
    o şimdi mahkum
    o şimdi asker
    salkım hanımın taneleri
    cumhuriyet

dizileri
    zerda: buna lafım yok tutan bir dizisi ama kendi sesiyle oynamadı
    yanık koza: bana sorarsan ortalamanın altında bir dizi idi ama bayağı yayınlandı yine kendi sesi ile oynamadı
    ah be istanbul: tutmadı ve kendi sesi ile oynamadı
    baylar bayanlar: tutmadı üstelik kendi fikrimce kötü bir dizi idi(oktay kaynarcanın tek sevmediğim dizisidir)

oynadıgı filmler
    o şimdi mahkum: burhan öcalın gölgesinde kaldı
    o şimdi asker : fazla oynamadı. sadece isim olarak vardı en azıdan aklımda öyle kalmış
    salkım hanımın taneleri: izlemedim yorum yapamam
    cumhuriyet: valla yavuz bingölü o filmde hatırlamıyorum bile

SONUÇ diziler arasında bir tek bayanlart baylarda kendi sesi ile oynamıştı oda kötü ve tutmamış bir dizi idi.

zaten bende cok iyi oyuncu diye ısrar etmiyorum
    ama bu dizide cok ta kotu durmaycak gibime geliyor

• yavuz bingölü oldum olası hiç sevmem zaten.bu dizi bence güzel olacak ama yavuz bingöl olmasaydı çok daha iyi olurdu.yetkin dikinciler ise süper olmuş zaten tipiyle filan tam kabadayı

eğer senaryosu sağlamsa iş yapar....
  • Kmise izlemedi mi diziyi?

Bence diziyi çeken yönetmende simetri hastalığı var. Her şey simetrik dizide. Hareketler olaylar....

Her olay iki defa oluyor. (Sarı Kara)
  • İzledim ama yarım yamalak,fazla ilgimi çekmedi diyebilirim.Tamamını izlemediğim için de fazla yorum yapıp kötülemek istemiyorum diziyi.
  • bence tuttu
  • diyaloglar daha kaliteli olabilirdi.bence basit olmuş ve sürükleyiciliği yok
  • BEN BEĞENDİM AÇIKÇASI.İLERLEYEN BÖLÜMLERİN DAHA İYİ OLACAĞINI TAHMİN EDİYORUM.
  • Biraz sıktı doğrusu. çÜnkü birbirlerini çok tekrarlıyolar aynı şeyi 2 kez dinliyip izliyoruz gibi bişey olmuş. Ama bu ilk bi kaç bölüm için böle gelebilir ondan sonra belli bir akıcılığa kavuşabilir umarım.

Ayrıca bi kaç sahne baya hoşuma gitti Eşrefler hapisten çıkınca Mahalle gençlerinin berbere koşuşturması piercingli gençlerin nalburda söktürmeleri felan
  • biraz baktım ama güzel degildi diyaloglar fln kötü bide yavuz bingol harbi berbat oynamış bu dizi tutmaz
  • ben dün ilk defa seyrettim, epey hoşuma gitti tutar gibi geliyo bana
  • bn cok sevdim,
    gzl vakit gecirdim bakalım öbür bölümler nasıl olucak
  • yarısınıa kadar izleme şansım oldu.beğeniyle izledim.
  • 1 KURTLAR VADISI TEROR [NET] SHOW 13 35,7

2 ESREF SAATI [NET] SHOW 8,3 21,4

3 KAVAK YELLERI [NET] KAND 8,2 20,9

ilk günden kavak yellerini geçmiş

bu arada 9800xtx arkadaşım dün ilk bölümü yayınlandıgı için ilk defa seyretmen normal
  • Ben biraz seyrettim pek sarmadı ama Yavuz Bingöl o kadarda kötü bir oyuncu değilmiş. Sadece seslendirme olması bozmuş.
  • Geleceği olmayan bir dizi. Benzer konular çokca işlendi sürekli aynı didişme aşk vs
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.