Şimdi Ara

espri yetenegim yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bir insana ısınana kadar ciddi oluyorum...samimi davranamıyorum....soguk bir insan oldugumu dusunuyorlar...espri yetenegi için ne yapmam lazım :) cem yılmaz izlemek dısında...

• bu iyiydi
  • Mizah dergisi oku
  • Kardeş hiç tanımadığın insana karşı espri yapmak zorunda değilsin ciddi isen ciddisindir. Neden komik olmak için uğraşıyorsun ki?
  • Ciddi olmak her zaman iyidir. nadiren espri yap. Hele bir de normalde çok az gülüyorsan herhangi bir şeye gülümsediğinde insanlar gülümsediğin şeyin önemli olduğunu düşünürler yani ciddiye alınırsın. Ben de senin gibiyim ama hiç şikâyet etmiyorum. Az gülmek iyidir.
  • Git balık pazarından balık pulu al sonra onu alıp... komik olmuyosun ama iyi geliyo.
  • Yumurtayı kırıyorsun.. akı ile sarısını ayırıyorsun sürmüyorsun bile !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    liseli vardi ya ah o liseli
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana kalırsa herhangi bir sorunun yok. Sen yine ciddi bir insan olduğunun farkındasın.

Peki ya komik olduğunu zannedip komiklikten nasibini almamış insanlar ne yapsın? Onları aklına getirdikçe (hatta şahit oldukça) muhtemelen bu düşüncenden yavaşça uzaklaşırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 23 Mayıs 2011; 14:50:42 >
  • Özgüvenin yerinde olacak ve konuşurken kasmayacaksın, rahat olacaksın.
  • kemal sunal izle. rahatlarsın. gülersin. o kadar. başka bişey bekleme.
  • geçmiş olsun. yetenek doğuştan gelir, sonradan kazanılmaz.
  • ciddilik özelligimden dert yanmıyorum..ciddi insan olmamı hatta cok severim...ama insanlarla ozellikle bayanlarla konusmalarda bu olmuyor...26 yasımıza geldik...3 aydır her gun gordugum bir kızla anca tanısabildim gecen gun.hayatımdaki ilk tecrubemdi sokakda bi bayanla tanısmak :) bayanlar konusgan esprili insanlar arıyor genelde..ama tanısıp ısınmayınca ben de kendimi gosteremiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevemem1985
    ciddilik özelligimden dert yanmıyorum..ciddi insan olmamı hatta cok severim...ama insanlarla ozellikle bayanlarla konusmalarda bu olmuyor...26 yasımıza geldik...3 aydır her gun gordugum bir kızla anca tanısabildim gecen gun.hayatımdaki ilk tecrubemdi sokakda bi bayanla tanısmak :) bayanlar konusgan esprili insanlar arıyor genelde..ama tanısıp ısınmayınca ben de kendimi gosteremiyorum...

Kardes cem yilmaz kesinlikle izle. Kizlara karsi serseri gibi davran tepeden bak kiz senindir hayirli olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.