Şimdi Ara

Çok tembel ve salagim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hiç bir iş yapmak istemiyorum

Değersiz türk lirası için çalışmak istemiyorum

Hayatımı patronlara satmak istemiyorum

Rabbim beni özgür yaratmisken ben neden insanlara köle olayım

Ayda 1000 dolar maaşı kimse bana vermez

Peki ayda 1000 dolardan az kazanacaksam neden çalışayım ?

Size soruyorum siz kölemisiniz ? Neden 300-500 dolar için patrona kulluk ediyorsunuz ?

Hayatınızı 1 daire ve 1 araba karşılığı neden başkalarına kölelik ederek geçiriyorsunuz ?

Bu hırs neden ? Zenginleri anlamıyorum adam 60 yaşına gelmiş bankada 5 milyon lirası var hala calismanin derdinde , Be mübarek şurda ölmene ne kaldı sen hala dünyalık peşindesin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hayatınızı bir teneke araba ve 20 yıllık 3+1 daire için satacaksiniz

Patronların en büyüğü ALLAH tır.

ALLAH size sonsuz cenneti vaad ediyor

Zaten sonumuz ölüm , Rabbimizin kesin hukmuyken kim kurtulabilir ?

Benim eniştem vardı 60 yaşında vefat etti , kendisi zengin bir iş adamıydı ama hayır severdi , ne götürdü ahirete ? Sadece amelini , belki ayda 500 bin lira geliri vardı

Cevap: Tabi ki köle değilim. Hayatımı da patronlara satmıyorum. Sadece bilgi birikimimi günlük çalışma süresi boyunca işverenlere kiralıyorum. Kendini köle olarak görürsen işin zor. İşe ortak olarak görürsen eğer şirketin yapı taşı gibi daha rahat edersin. Açtığın konulardan biliyorum seni, fazlasıyla bunalmışsın ama bunu işine yansıtma bence. Sonuçta hayatını sürdürmek için bir şekilde emek harcaman gerekiyor.

Patron seni kullanıyor , senin sırtından dünyaya kazanıyor .

Sende ömrünün sonuna kadar çalışıp anca 3+1 daire al

örnek şu videodaki kız eski bir arabayı karavana çevirmiş ülkeyi geziyor youtube videolar yüklüyor. bir yerden maaş almıyor tek geliri youtube. kazancı az ama hayatı doya doya yaşıyor.

• BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt

Ben bundan rahatsız değilim ki. İstediğim bir rahatlık var ve bunu sağlamak için de maaşlı olarak çalışmam gerekiyor. Kendi işimi kursam daha fazla efor sarfedeceğim ve daha çok stres olacağım. Sanıyor musun ki tüm patronların işi çok rahat. Kullanıldığımı hissetsem zaten orada çalışmam. Ayrıca ev almak için hayatımın 7 yılını heba ettim, çok mu yani. Ayrıca tek bir maaşa da bağlı kalmıyorum. Zamanına göre döviz, coin piyasasına giriyorum. Hatta kendim coin basıyordum. Sonra dışarıya proje yapıyorum, hatta zamanımı yemesin diye genelde yapmak da istemiyorum. Yani tek bir maaşlı işe bağlıyken özellikle o işten memnun değilse insan başka bir yol aramamak saçma. Ben kendi işimden memnun olduğum için bahsettiğim diğer uğraşları çok az zaman harcayarak yapıyorum. İş ve şehir değiştirerek maaşımı da 1.5 katına katlayabilirim ama dediğim gibi sana göre köle sahibi olan o patronlarla ben çalışmaktan memnunum. Karamsar zihniyetini değiştirirsen sana da faydası olur. Bunu ciddi olarak söylüyorum.

• Bugün tüm işçiler işi biraksa patronlar yan yatar

Mesela a101 işçileri aynı anda işi biraksa , patron ayvayı yer , çünkü 20,000 tane işçiyi bir anda bulamaz, marketler 2-3 ay iş yapamax

• hayır değilsin kendini insanlara öyle göstererek kendini çalışmaktan alıkoyuyorsun ve büyüyünce ben çalışmadım siz çalışın diyebileceğin bir çocuğun yüksel ihtimal kendini kandırdığın için olmayacak.

He eğer ki trollsen gidip daha AZ YIKIKÇA konular açabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turkiyedeki sartlarin ekonominin iyilestirilmesi gerektiginin farkindayim. Buyuk issizlik oldugunun ve genclerimize yazik oldugununda farkindayim oncelikle bu cok onemli bir konu ve kimse inkar edemez.

Ancak sartlar kotu diye tamamen pes etmek dogru degil ayrica 1000 dolari fln begenmiyormussun 1000 dolar TR de 8 bin lira ediyor o maasa calismayacaksan zaten kimse seni almaz bu kafa yapisiyla da hayalperest hayati gormemis bir adamsin sanirim.

Ilk paragraftaki duruma ragmen yeni nesilin tembelligine bahane bulmak icin o maasa calisacaksam hic calismam geyigi tamamen zayiflik. Gercekten ne is olsa yaparim deyip is bulamayanlar var. Ben de okumus etmis adamim ama zamaninda cocuklugumdan beri marangozluk yaptim, universitedeyken agir islerde de organizasyon firmalarinda da calistim yeri geldi ayda 2 gun is cikti yeri geldi 2 ay Turkiye yi dolastim is ve sicak yuzunden 10 kilo verip geldim vs.

Calis ki baglantin olsun parasini gectim cevre edin, yoksa evde yatarak internetten basvurarak kimse seni arayip gel kocum al 10 bin dolar basla demeyecek.

• askmeafavour A kullanıcısına yanıt

Fakirim aile yanındayım onlarda dar gelirli zaten babam yok

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.