Şimdi Ara

ESL One Cologne 2015 | Şampiyon Fnatic

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
9
Favori
25.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şampiyon Fnatic bu şampiyonluk ile üst üste 2 olmak üzere toplamda 3. major şampiyonlukları.

[simage] ESL One Cologne 2015 | Şampiyon Fnatic

Muhteşem oyunları ile bizleri heyecanlandırdığı için Team ENVYUS ve Virtus.Pro'ya teşekkürler.

Mutlaka izlemelisiniz :

http://oddshot.tv/shot/esl-csgo-20150823163637196
    http://oddshot.tv/shot/esl-csgo-201508231571796

[/simage]Görsellerin büyük kısmı tarafımdan hazırlandı izin almadan lütfen kullanmayın.

Turnuvaya dair size yardımcı olacak her şey.

ESL Cologne 2015 başlıyor. Daha önceki turnuvalarda maçlara yorumlar yapmıştım belki hatırlayanlar olur. Yarın elemeler başlıyor. Bende konu açıp görüşlerimi yazmak istedim.

ESL One turnuvaları Valve'den desteği alarak bu yüzden Major olarak kayıtlara geçmekte. ESL One 250.000 Dolarlık bir ödül havuzuyla geliyor. 1. olan takım ise 100.000 Dolar ödül kazanıyor.

Büyük Finaller 20-23 Ağustos Köln, Almanya.

CS:GO'nun yeni comdomları, şaka şaka oyuncuların imzalarının bulunduğu paket

Şampiyon Takımın Sahip Olacağı Rozet (Katowice 2014ün aynısı)

Pick Em Rozetleri

Bronz

Gümüş

Altın

Tüm stickerlere ulaşmak için :http://csgostash.com/stickers/tournament/Cologne+2015

Oyuncuların imzalarını aynı linkte bulabilirsiniz.

Yararlı Linkler :

HLTV.org
    CSGO Reddit
    Turnuvaya dair size yardımcı olacak her şey.
    Takımların Kadrosu (Elemeler)
    Elemeler İçin Kullanıcı Kılavuzu
    Oyunculara ait hs, k/d gibi detaylar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antocio -- 23 Ağustos 2015; 22:20:55 >

• Takip.
    Sticker çıkacak demi stok yapmak mantıklı olur mu?
    Bu arada nV den bişeyler bekliyorum bu sefer finale oynayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArianaFan kullanıcısına yanıt
    nV'den çok bir şey beklememek lazım henüz yeni bir takım ama hazır oyuncular ve birbirini tanıyor. Yarı finale çıkacaktır ama Na'Vi ile yolları kesişirse işler sarpa sarar. :)

Evet sticker çıkacak.
  • Tsmden umutluyum bu turnuva, nip şampiyon olamazsa tekrar değişikliye gider bence yada kokten takim dagilir.TSM ve NAVI şu ana kadar gosterdigi LAN larda gösterdigi performansı gosterirlerse zevkli bi turnuva olur. Birazda kinguin acilsa artik zevkli bi turnuva gecer.

• tsmye ne kadar güvensemde fnatic bırakmaz bu tarz büyük turnuvaların geçilmez takımı bana göre. jeton için başlasın yarış
  • Kinguin kazanır bu turnuvayı rez alın. Ben bu işlerden en iyi anlayan kişilerden biriyim bas geç yapıştır gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BOSS

Kinguin kazanır bu turnuvayı rez alın. Ben bu işlerden en iyi anlayan kişilerden biriyim bas geç yapıştır gelsin

Facebook bet grubu onaylı mı devrim ? 50 TL bayılayım da bana banko maç söyle. Sen nasıl olsa en iyisisin. Kim tutar seni. Hadi bakalım alıntılarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kinguin kazanır bu turnuvayı rez alın. Ben bu işlerden en iyi anlayan kişilerden biriyim bas geç yapıştır gelsin

Kinguin Kendi arasinda hangi dili hangikonustugunu bilmiyor uyumlari icin daha var, elemelerde gecer fakat turnuvayi kazanacagini sanmam. Daha takim icinde tam uyum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blaize -- 24 Temmuz 2015; 23:16:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semphis

quote:

Facebook bet grubu onaylı mı devrim ? 50 TL bayılayım da bana banko maç söyle. Sen nasıl olsa en iyisisin. Kim tutar seni. Hadi bakalım alıntılarım

tamam hepiniz kıskanıyorsunuz da mesajı eksileyince bu hırsınız geçiyor mu?

• Turnuvada NiP elinden gelen her şeyi yapacak. nV'de aynı şekilde finallere katılmadılar sadece Cologne için NiP final oynama şansı %70 şu an. Belki düşük performans gösteriyorlar ama şu ana kadar en fazla final oynayan takım. Finale çıkmaları onlara yeterli olmuyor ki bu sene rakipleri çok tehlikeli. C9 gibi bir psikopat var Skadoodle takımı taşıyor, turnuvada diğer oyuncular çok daha iyi oynayacaktır Çeyrek Finaller gelecektir bu sefer. TSM ise ne kadar başarı sağlasada oyunları ortada çok iyi bir oyunları yok sürekli şansları var. Oyunları iyi değil ama oyuncuları iyi sorun burada. Fnatic ise oyuncuları iyi + iyi oyun + biraz şans ve gelen başarı. Zaten başarı bu şekilde gelir. NiP'de şanslar azaldı ve taktikler eskidi. nV'de aynı şekilde oldu taktikler eskidi oyuncular ile iyi taktik kuramadılar bu yüzden değişikliğe gitti klasik Fransız oyunu. VeryGames, Epsilon, Titan, LDLC değişimi.
  • quote:

quote:

quote:

Hltv ye girmek ne zaman paralı oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat.aycin

quote:

quote:

quote:

Biz turnuvada kutularını 100er 100er stoklayan kişileriz sizin paranız kendinize kalsın anca yeter zaten laf atan mı oldu ne bu hıncınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

Turnuvada NiP elinden gelen her şeyi yapacak. nV'de aynı şekilde finallere katılmadılar sadece Cologne için NiP final oynama şansı %70 şu an. Belki düşük performans gösteriyorlar ama şu ana kadar en fazla final oynayan takım. Finale çıkmaları onlara yeterli olmuyor ki bu sene rakipleri çok tehlikeli. C9 gibi bir psikopat var Skadoodle takımı taşıyor, turnuvada diğer oyuncular çok daha iyi oynayacaktır Çeyrek Finaller gelecektir bu sefer. TSM ise ne kadar başarı sağlasada oyunları ortada çok iyi bir oyunları yok sürekli şansları var. Oyunları iyi değil ama oyuncuları iyi sorun burada. Fnatic ise oyuncuları iyi + iyi oyun + biraz şans ve gelen başarı. Zaten başarı bu şekilde gelir. NiP'de şanslar azaldı ve taktikler eskidi. nV'de aynı şekilde oldu taktikler eskidi oyuncular ile iyi taktik kuramadılar bu yüzden değişikliğe gitti klasik Fransız oyunu. VeryGames, Epsilon, Titan, LDLC değişimi.

Fnatic'de takım uyumu cok iyi gecen katowiceyi kazandiran olofla krimz oldu Bence. Olofla krimzin uyumu cok iyi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhat.aycin

quote:

quote:

quote:

Biz turnuvada kutularını 100er 100er stoklayan kişileriz sizin paranız kendinize kalsın anca yeter zaten laf atan mı oldu ne bu hıncınız

Stoklayin hocam napayim? Milletin 50 TL leri ile stokluyorsunuz sonucta. Herkez Kör olmaza hltv he girip kendi analizini yapar. Ha Tabi pardon sizin sunucularinizda yaş ortalamasi 12 oldugu icin hltvyi bilmiyorlar. Hayirli işler.

• ben çıkartma için şimdiden itemleri satmaya başladım bile. son gün %75 ile alıp satsak bile zarar etmeyiz.
  • Sticker muhabbeti nedir arkadaşlar. Eskiler kıymetemi binecek olay nedir ? Bizde alalım hangisini tavsiye ediyosanız

• fnatic yine kazanir gibime geliyor adamlar cok iyi. finalde karsisina ya yine nip gelir yada virtus pro

• Titan HR gibi takimlarin challenger olupta keyd starsin legend olmasi dusundurdu

• Bu durum geçen sene turnuvada üst tura kalmayla alakalı diye biliyorum. Titan bir başarı sağlayamıyor Majorda ve HR. KeyD ise başarı sağladı.
  • Ben yorumumu belirttim Menejerleri gitti Kinguin'in işleri zor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.