Şimdi Ara

eskiyi sevmez yeniye bayılır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leon FR

    Ninja Gaiden 3'ün son canavarının üç halinden ilkine gelip de kalmıştım, ulen yav! :)

    Metroid klasiklerden. İlk Metroid'i kaydetme kullanmadan (emülatör), sadece şifreyle oynamaya çalıştım ama beceremedim. Nerden gideceğimi bilemedim. Bu oyunun haritası elinde olacak oynarken. Bakıp bakıp ilerleyeceksin. Yoksa kafa mafa kalmıyor. Düz mantık oynuyorum, bir baktım kayboldum :D Nintendo Power eskiden bu tarz oyunların haritalarını, ipuçlarını, özel şifreleri vb. veriyormuş. Bitiren böyle bitirmiş.

    Alıntıları Göster
    Metroidvania oyunlar öyle beyin vs bırakmıyor




  • Dün bir oturdum 2 küsür saat Capcom vs Snk oynamışım Seneler önce İngiltere'den getirttiğim Vga boxla da bağladım bir güzel değme keyfe,buram buram arcade oldu ortam

    eskiyi sevmez yeniye bayılıreskiyi sevmez yeniye bayılır
    eskiyi sevmez yeniye bayılır
    eskiyi sevmez yeniye bayılır




  • Bilader Pokemona karşı boş yapma
    Sen oyunun matiğını anlamamışin fare falan diyosun.BOŞ YAPMA.😡😡😡

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 kağıt 1 kalem ile kendim çizmiştim haritasını:) yokluk işte ne yaparsın. Bir de şey vardı hocam eskiden mesela abdde paralı hatlar diyelim ki oyunda takıldın geçemiyorsun şimdiki gibi net falan yok telefon ediyorsun sana söylüyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TakeNoPrisoner

    1 kağıt 1 kalem ile kendim çizmiştim haritasını:) yokluk işte ne yaparsın. Bir de şey vardı hocam eskiden mesela abdde paralı hatlar diyelim ki oyunda takıldın geçemiyorsun şimdiki gibi net falan yok telefon ediyorsun sana söylüyorlar.
    Nintendo Power zamanı öyle yapılıyormuş :) Wizard adlı bir film var, orada görmüştüm :) Millet arayıp taktik alıyordu. Filmi izlediniz mi, bilmiyorum. Film Nintendo'nun üstü kapalı reklamıydı. Veledin biri sürekli California'ya gitmek istiyor. Yola çıkıyorlar, yolda durakladığı kafelerde masalardaki NES oyunlarını hızlı ve şimdiki deyişle speedrun olacak şekilde çatır çatır geçiyordu :) Abisi bakıyor çocuk iyi oynuyor, yetenekli; işte NES turnuvaları falan yapılıyor, çocuk katılıyor turnuvaya. Sözde finalde SMB3 oynayıp en yüksek puanı alıyor ve şampiyon oluyordu :)

    Dikkatimi çeken şey, son yarıştaki iki çocuğun ekranındaki Mario aynı yerden aynı şekilde iniyordu. Ekrandaki iki görüntü de aynıydı. Sadece birisi daha ileriydi. Tüm her şey aynı ama bizim sıkıntılı, esas oğlan galip geliyordu :)

    Bir de, bu telefonla bağlanma olayını Nintendo NES Classic Edition'ı çıkardığı zaman bir günlüğüne yeniden gerçekleştirdi. Bir gün boyunca yine çalışanlar telefon başında, arayanlara taktik verdi, yardımcı oldu :)

    Ben o zamanları yaşamadım ama güzel zamanlarmış. Keşke Türkiye'ye de NES ve SNES lisanslı olarak gelip resmi destek verilseydi. Şu Nintendo Power dergilerini kurcalamak o kadar güzel ki. İçinde çok güzel espriler, şakalar, sizden gelenler vs. bir sürü içerik varmış. Mesela Megaman'in ileriki oyunları için hangi boss olmalı diye okuyucuya sormuşlar; Solarman, Frogman, vs. olmayan bir sürü boss önerisi gelmiş :) Ne kadar güzel!

    Off off! Yaşamadığım o zamanların özlemi var içimde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 18 Mayıs 2020; 0:26:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • trde onlara güç yetmezdi en azından orta alt kesim için. o dergilerin çoğunu dijital olarak inceledim. dediğiniz gibi olayın en heyecanlı zamanlarıymış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TakeNoPrisoner kullanıcısına yanıt
    Aynen, oyun dergisi okumak çok güzel oluyor. Dünyadan kopuyorsun ve ayrıca okurken mutluluk hissi veriyor. Eski PS1 zamanı dergileri ayrıca keyif veriyordu. Her sayı heyecanlıydı.
  • ben niye 50 liraya ps one bulamadım
  • Letgoya gir playstation ve playstation 1 diye arat bu iki aramanın bildirimini aç. Bit pazarları hurdacıları gez. İstanbul Ankara İzmir de daha kolay bulunuyo daha küçük bir yerde yaşıyorsan bulmak daha zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 1 tlye bile buldum zamaninda ustune basilmisti duzelttim 50 tane ps1 yapar hem buna kim inanir degil mi..ama gercek.yasadigin yer onemli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.