Seneler evvel anadoluda üni yerine ovalar varken (bkz konya ovası) delinin birisi eskişehirde cafe var okunur diye laf atmış daha da o lafı düzelten çıkmamış bence |
Eskişehirin abartıldığı gerçeği

-
-
iç anadolunun hiçbir yerini sevmiyorum eskişehir de dahil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
esk cybh acisindan cok riskli uyarıyorum!!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
esogü ve anadolu gibi türkiye'nin köklü üniversitelerine sahip öğrenci kentidir. ayrıca lise 1. si ve şu sıralar esogü tıpta döneminin en iyilerinden biri olduğunu duyduğum bir arkadaşım sürekli parti parti dolaşıyordu.
uzaktan bakınca eskişehir underrated bir şehir gibi duruyor.
ytd.
-
ogrenci sehri yhaa
-
kendim sevmem ama laf da söyletmem
Tecrübeniz mi var hocam
-
ortam takılma konusunda esesin ayarında yer yok trde top ünisi olsa net yazardım
-
bende
-
Bi redlight yada pattaya değil.
-
gidicem yerinde görücem
-
= kocam değil mi sever de döver de
-
eskişehirde okuyacağınıza gidin muğla sıtkı koçmanda okuyun en azından ortamı güzel
Eskişehir'e laf yok Eskişehir benim gibi Kütahyalıların aşık olduğu ilk kadındır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eskişehir istediğiniz şeyi istediğiniz şekilde yapabileceğiniz özgür şehirlerden biridir. Elinizde alkollü bir içecekle gezebileceğiniz Türkiye'deki ender yerlerden biridir. Herkes işine bakar kimse bir diğerinin giyimini kuşamını sallamaz. Eskişehir I güzel yapan şehir değil şehrin insanıdır. Eğer halk ile temas etmeden şehirden ayrılırsanız kesinlikle bir balondur. Eskişehir in parkları ve avmsi dışında takılacak adamakıllı yer yok. İnsanıyla konuşunca ise şehre karşı iyimser yaklaşırsınız. Ayrıca evrensel şirketlerin yapmış olduğu araştırmalarda en güvenilir şehirler arasında yer alır benim canım memleketim.
Benim için büyükşehir olması yeterli, daha standart bir hayat yaşadığım için bazı yorumlarda gördüğüm acaba alkole bir şey derler mi vs demiyorum çünkü hiç girişmiyorum ama büyük olsun o yoldan girip bu yoldan çıkalım her şey elimizin altında olsun, birçok üni odaklı etkinliklere ev sahibi olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 1 Haziran 2023; 21:19:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X