Şimdi Ara

Eskişehirde yüklü miktarda çıktı alınacak yer.? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben şimdi bitirme tezimi teslim etmeye gidiyorum. Toplam 70 sayfa. önce 1 tane çıktı aldık. bunu Odunpazarında ki Cenani Ustada fotokopi ile 8 kopya çoğaltacağız. Orası uygun fiyata çekiyor. Oraya bir uğramanı tavsiye ederim
  • Arkadaşlar sorun çözüldü. Adliyenin orda dersaneler sokağının girişinde hemen solda Atak fotokopi var. Direk cdden veya flash diskten çıktı alabiliyorlar. sayfa başına 35bin tl (0.035 Ykrş)ya anlaştık 3 nüsha toplamda 1000küsür sayfa bana 33 ytl civarına mal olacak bence uygun hede tekrar fotokopiyle uğraşmicam hepsi bir anda hallolcak bu fiyata ciltleme ücretide dahil. Tavsiye ederim.
    İlgilenen herkese teşekkürler...
    (bu arada bahsettiğim bilgisayardan yani printerdan çıktı değil. Flash diski dijital fotokopi makinaları varmış ona takıp direk ondan çıktısını alıyolar yoksa printerdan 100bin liradan aşağı çıktı alan bulmak zor...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozleran -- 7 Haziran 2007; 15:55:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

esnaf sarayına uğra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuulman1 -- 19 Haziran 2007; 19:52:47 >
  • kızılcıklıda var böle bi yer uğramanı tawsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.