Bildirim
ESKİŞEHİR VE ANADOLU ÜNV.LİLER BAKSIN :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: sssihirbazzz
Arkadşlar ;Bu anadolu ünversitesinin içinde atm var ve bzen lazım oluyor ev yeşiltepe de neyse malum öğrenci değiliz ve kimlik bırakayım desemde güvenlik içeri almıyor. hangi mazartele girebilirim
Sportif giyin ve eline bir krampon cantası al kapıdan girerken niye girdiğini sorarlarsada Anadolu Ünisinde futbol takımında oynadıgını söyle alacaklardır içeri :) -
quote:
Orijinalden alıntı: black jack
quote:
Arkadşlar ;Bu anadolu ünversitesinin içinde atm var ve bzen lazım oluyor ev yeşiltepe de neyse malum öğrenci değiliz ve kimlik bırakayım desemde güvenlik içeri almıyor. hangi mazartele girebilirim
Sportif giyin ve eline bir krampon cantası al kapıdan girerken niye girdiğini sorarlarsada Anadolu Ünisinde futbol takımında oynadıgını söyle alacaklardır içeri :)
Eyvallah da uzun iş ve tehliklei olabilir.Bu ünv içinde hastane var bildiğim mavi hastane orda öğr ve ünv çalılşanı olmayanlar bakınıyormu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssihirbazzz -- 12 Nisan 2010; 22:04:53 >
-
quote:
quote:
quote:
Sportif giyin ve eline bir krampon cantası al kapıdan girerken niye girdiğini sorarlarsada Anadolu Ünisinde futbol takımında oynadıgını söyle alacaklardır içeri :)
Eyvallah da uzun iş ve tehliklei olabilir.Bu ünv içinde hastane var bildiğim mavi hastane orda öğr ve ünv çalılşanı olmayanlar bakınıyormu?
Niye tehlikelı olsun ve uzun iş olsun canta almanada gerek yok sportif giyin git tamam .
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Niye tehlikelı olsun ve uzun iş olsun canta almanada gerek yok sportif giyin git tamam .
anten güvenliğin sorcağı tutar birde; bir daha uğraş dur.Zamanında orda çalıştım salak gibi girş kartımı geri teslim ettim ayrılırken
-
ben 1-2 aya önce arabayla girdim nereye gidiyon diye sordu bende bilgi işlem merkezine dedim ruhsatı aldı bana misafir kartı verdi girdim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X