Caner bazen çok güzel orta kesiyor ama Uğur Boral ve Stoch varken Caner'in oynaması iyi olmaz
cristian yerine gökay caner yerine stoch
lan yine stoch yok be
tek artımız Emre. Özer'in kesik yiyeceği belliydi ama yerine Caner'i koyacağını kimse tahmin etmedi. şahsen ben Özer'i tercih ederdim Caner'e.
Yaw bu adam niye oynatmıyor stoch u
Caner'le başlayıp ikinci yarı Stoch'un süratını kullanacağız. Gökay'ın da yeteneklerini geliştirmesi için ve tecrübesine tecrübe katabilmek için nispeten daha yorulmuş bir Es Es daha iyi olacak diye düşündük. Bu iki isim maçın 2. yarısına damga vuracak.
tam tahmin ettigim gibi. oynayan yabancilarin hepsi formda oldugundan dolayi stochu koyamadi. caner bence kanatta iyi oynuyor. en azindan ozer gibi degil. eger isler ters giderse hemen stoch caner gokay baroni degisikligi yapmali. kadro bence iyi. Allah utandirmasin.
quote:
Orijinalden alıntı: Cris..
tam tahmin ettigim gibi. oynayan yabancilarin hepsi formda oldugundan dolayi stochu koyamadi. caner bence kanatta iyi oynuyor. en azindan ozer gibi degil. eger isler ters giderse hemen stoch caner gokay baroni degisikligi yapmali. kadro bence iyi. Allah utandirmasin.
şuanlık stochun yapabildiğini rahat yapar caner... sözlerine katılıyorum..
Stoch nerde
Kasımpaşa bile bu kadar defansif kadroyla oynamıyor aykut korkmuş belli ki.
ilk yarı şansa atarsam bi tane yatarım,olmadı 2. yarıda santos-stoch değiştiririm diye düşünmüş olmalı.değişiklikte geç kalmassa güzel aslında.
quote:
Orijinalden alıntı: mumble1905 Kasımpaşa bile bu kadar defansif kadroyla oynamıyor aykut korkmuş belli ki.
Zate her hafta boyle oynuyoruz ? Sadece kontenjandam dolayı stoch yok.
quote:
Orijinalden alıntı: mumble1905
Kasımpaşa bile bu kadar defansif kadroyla oynamıyor aykut korkmuş belli ki.
bursa'dan etkilenmiştir belki de..
Ya yuuh be bu hafta bile stoch yoksa niye aldık bu adamı ya caneri 10'a katlar bu adam yuh ya
quote:
Orijinalden alıntı: HeartQuake ilk yarı şansa atarsam bi tane yatarım,olmadı 2. yarıda santos-stoch değiştiririm diye düşünmüş olmalı.değişiklikte geç kalmassa güzel aslında.
Son cumlene katiliyorum. isler yolunda gitmezse en geç 60 da almali stochu. 75den sonra almasinin anlami yok.
Hay Stoch'unuza. Her hafta her hafta fenalık geldi artık. Ben de oynamasını isterim ama oynatmıyorsa oynamaması gerekiyor demektir.
Ya yabancı Kontenjanı diye bir şey var Stoch nerde diye bağırıp durmayın.
Eğer açıkta Stoch olsaydı bekte Caner olacaktı ve Caner'in defansif yönünü biliyoruz, Eses bizi parçalardı.
Ama ben Canerin ofans yönüne güveniyorum geçen hafta da son 20 dakika gördüğümüz gibi.
Eğer 0-0 giderse 2.Devre Stoch Gökay girer, Santos Baroni çıkar.
Bence de gayet iyi bir kadro.
quote:
Orijinalden alıntı: dolcia Ya yabancı Kontenjanı diye bir şey var Stoch nerde diye bağırıp durmayın.
Eğer açıkta Stoch olsaydı bekte Caner olacaktı ve Caner'in defansif yönünü biliyoruz, Eses bizi parçalardı.
Ama ben Canerin ofans yönüne güveniyorum geçen hafta da son 20 dakika gördüğümüz gibi.
Eğer 0-0 giderse 2.Devre Stoch Gökay girer, Santos Baroni çıkar.