üniversiteler başlamak üzere bende başlamadan konudışı ekibine bi sorayım dedim. ailem eskişehirde ve üniversitem istanbul teknik yani avrupa yakasında.
kayıt için falan ismail ayaz konfor ile kişi başı 38 tl ye gittik. otobüs fena değil tv si müziği falan var koltuklarda rahattı ancak 38 tl den daha ucuz bir ulaşım şekli mevcut mu? 4-5 saat arası bir sürede esk istanbul ve istanbul esk arası gidip geldim. ayda 2 kere ailemin yanına gelsem bu bana 4 kere otobüs demek. 38*4=152 tl gibi büyük bir mebla.
bildiğim kadarıyla esk ist arası hızlı tren yapılıyor. ancak bu yht bitmeden ben en ucuz ve en hızlı bir şekilde nasıl ulaşımımı sağlarım?
(sadece ismail ayaza sordum ve onla gittim (eskişehirin markası biizm şehir kaznasın diye düşünerek )
diğer markaların fiyatlarını bilmiyorum ancak çok uçuk değildir sanırım. bildiğiniz markaları söyleme imkanınız var mı?
her türlü yorum yardıma açığım....
malesef yok hocam. yht açılana kadar bekleyeceksin
bende anadoluda okurken bir kere tren ile arifiye oradan da yıkılan köprünün oradan sarı minibüsler var küçük 8 kişilik felan onla gelmiştim bir kere masraf olmasın diye 20 liraya mal olmuştu bana ama ben pendikte oturuyorum karşısı sıkıntı