Şimdi Ara

eskişehir istanbul arabayla kaç saat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
20.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kaç saat beyler bi de en verimli ve kısa güzergah nerelerdir?? ido ile yalovada mı insek armutluda mı naabsak

• otobüsle 5 saat diye biliyorum arabayla daha az işte
  • Adapazarını geçince osmaneliden bözüyüke kadar yollar çok dar ve tehlikelidir.O kısımda dikkatli olun.Gerçi artık yolları genişletip duble yapıyorlar sanırım.Yinede fazla sollama yapmamaya bakın.İzmitte otobanda araban müsaitse bas basabildiğin kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 15 Şubat 2009; 20:16:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quintana!

otobüsle 5 saat diye biliyorum arabayla daha az işte

en az 5 kere o yolu otobüsle gittim 6 saatten aşagı gittiği olmadı.

otobandan adapazarı girişine kadar geliceksin oradan bilecik kavşağı var o yoldan bilecik bozüyük yapıp bozuyükte zaten bursa ankara karayoluna çıkmış oluyorsun 20dk ya eskişehirdesin.
    bilecik yolu tek gidiş geliş dağ yolu en son 2 ay önce gittiğimde çalışma vardı yeni yol yapıyorlar ondan 5 saati bulmadan eskişehirde olursun.
  • istanbul derken istanbul esenler garımı ? istanbul harem garımı? birde yolcluk yapacağın tarihe ve saate bağlı eğer istanbul içi terafiğine yakalnırsan 5.30saatlik yol olur sana 7 saat neler neelr..
  • walla trenle tam 5 saat.haydarpaşaya 5 saatte iniyon baba ama arabayla bilmiyom
  • Bunun için tam bir şey söyleyemem.
    Yolun durumu, hava durumu, aracın durumu, ne kadar hızda gideceğini bilemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara - Adana arası yol nasıl?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • trenle gece fatih ekspresi 02,30 da eskişehirde sabah 07,30 dada haydarpaşa da oluyor, treni tavsiye ederim, ankara ile aynı anda karşılıklı kalkıyor her gece 23,30 da
  • gercekten arabayla gitme zorunlulugun yoksa trenle git, Cumhuriyet yada Baskent ekspresi, 4 - 4.5 saat de varir rotar yapmazsa. Arabaylada bi yerde tahmini Pamukova heralde Ankara - Istanbul otoyoluna baglaniyosun ama bide Avrupa Yakasi na gecerken 6.5 - 7 saati bulur. Hava durumu da bu saati arttiri, ayrica trafik. Iyi yolculuklar
  • quote:

Orjinalden alıntı: sioux

kaç saat beyler bi de en verimli ve kısa güzergah nerelerdir?? ido ile yalovada mı insek armutluda mı naabsak

Darıcadan arabalı vapura bin, yalovada iniyosun zaten ondan sonra 2.5 saatte eskişehire geliyosun toplam 4 saatte falan gelirsin...
  • quote:

kaç saat beyler bi de en verimli ve kısa güzergah nerelerdir?? ido ile yalovada mı insek armutluda mı naabsak

ben istanbul eskişehir yazdım , eskişehirden istanbula gideceksen eğer bursa yolu üzerinden yalovaya gideceksin sonra topçulardan arabalı vapura binebilirsin,bilecik yolu kötü kara yoluyla gideceksen vapurla git....yol mesafesi 4 saat dedigim gibi.
  • eskisehir - istanbul arasi herseyi toplam 4 saat mi diyorsun yani ?
    quote:

Orjinalden alıntı: __JokeR__

quote:

ben istanbul eskişehir yazdım , eskişehirden istanbula gideceksen eğer bursa yolu üzerinden yalovaya gideceksin sonra topçulardan arabalı vapura binebilirsin,bilecik yolu kötü kara yoluyla gideceksen vapurla git....yol mesafesi 4 saat dedigim gibi.

• f/p olarak tren 15 ytl maksimum tren ücreti ve otobüsten erken varıyon ve cok rahat trenle yolculuk güzeldir gideceklere tavsiye :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.