süper avrupa şampiyonasını türkiyede bir izlersek varya
vayy süper olcak bu ya
hayırlı olsun umarım en kısa sürede biter ve anadolu güzel bir stada daha kavuşur..
yazık oldu Eses taraftarına Batıkent veya Sazovaya yapılmalıydı stat. Muttalıp nedir ya nasıl gidilir oraya etrafında kışla jet üssü kampüs var gelişmeside imkansız bence.
suanki stadın yerini rant ugruna bizi sehir dısına attılar sesimizi bile cıkartamadık yazık ki ne yazık
stadın yeri açısından ahlanmaya vahlanmaya gerek yok sizin derdiniz maç biter bitmez adalara gidip bağıramamak muttalıp bölgesi gayet geniş bir alan stad yapıldıktan sonra salon olimpik yüzme havuzu spor kompleksi yapmaya müsait ulaşımda sorun olmaz tranvay uzatılır böylece hem stad hemde iki eylül kampüsüne gitmek kolaylaşır belki köhne kalan şarhöyük ve fevzi çakmak mahalleleride gelişmiş olur...dua edelim ki şehrimize yeni bir stad yapılıyo avrupa şampiyonasını alırsak şehrimizde bir avrupa şampiyonası düzenlenecek bundan mutlu olmamız gerekirken başınızı duvarlara vuruyorsunuz....
Türkiye’nin aday olduğu 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası için Eskişehir’e yapılacak olan 33 bin kişilik yeni stadyum ve ev sahibi şehir anlaşması imzalandı. Eskişehir Valisi Mehmet Kılıçlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, valilik makamında anlaşma metnini imzaladı. Eskişehir’e yeni yapılacak olan stadyumun sevindirici olduğunu belirten Vali Kılıçlar, "2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın yapılacağı iller arasında Eskişehir’in de bulunması, hepimize çok büyük bir sorumluluk yükledi. Bu organizasyon için valilik olarak üzerimize düşen her konuda destek vereceğiz" dedi. Başkan Büyükerşen ise, Muttalip bölgesinde yapılması planlanan yeni stadyumun kente büyük bir hareketlilik getireceğini söyledi. Ünal da, yaklaşık 80 milyon Euro’ya mal olacak 33 bin kişilik yeni stadyumun Eskişehirspor taraftarlarını heyecanlandırdığını ifade ederek, "Bu projeye destek veren Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak’a, TFF başkanımıza, valimize ve Büyükşehir Belediye başkanımıza çok teşekkür ederim" diye konuştu.
umarım güzel bir stada sahip olursunuz Eskişehirspor ve taraftarı iyi bir stadı hakediyor
Stadın şehir dışına yapılması zorunlu.Şükrü Saraçoğlu Stadı da bu yüzden alınmamıştı listeye hatırlarsanız.
tmm biraz uzak kalıyor stad şehir içine ama şu anda bile maç sonunda stadın orda trafik allak bullak oluyor ambulans olsa geçemez itfaiye olsa geçemez ben mevcut sradın yerine düzgün bir alışveriş merkezini tercih ederim avrupada şehrin içinde stad görmedim ben
Yakışır Eskişehir'e ve O'nun büyük taraftarına. Kazasız belasız en yakın sürede bitmesi dileğiyle. Hayırlı olsun kardeşlerim şimdiden...
adamlar bile 80 milyon euro ayirmislar , bizim bursa stadi 30 milyon euro bile tutmuycak . ama akp belediyesi "super stad olucak " diyip duruyor . zten 3 senedir secim oyunu oldu stad. Bari para ayirsinlarda birseye benzesin . 50 milyon TLye stat yapicaklarmis , hemde yapanlar Alianz arenayi yapan alman sirket olucakmis . bizim stat da 34 bin kisilik olucak . 1,5 milyonluk bursaya 34.000 kisilik stat , 600.000 eskisehire 33 binlik . en az 45.000 lik olmasi gerek .
f]
yeni proje aşşağıdaki resimlerde belli oldu yanlız hali hazırda olan kadir has stadı nı bile çizimlerinde bi acayiplik var eğer eskişehirspor stadı aşşağıdaki resimlerdeki gibi olacaksa dışardan bakıldığında öyle ahım şahım bir görüntüsü yok ve kale arka tribünleri sahaya hepey bi uzak çatısı hariç bu stad şu anki kadir has stadına benziyomu???
tff nin sitesindeki yeni eskişehirspor stadı
Stad şarttı. Şehrin göbeğinde stad millet ağaçlara bilmem nerelere çıkıyordu maçı beleşe izlemek için.Hatta ilk yarıda Fenerbahçe maçında adamın birisi ağaçın taa en üst noktasına çıkmış yuh dedim Artı maç öncesi ve alınan galibiyetten sonra maç sonrası o tranvaylardan ne istiyor millet onu hiç çözemedim. Amacım bok atmak değil yanlış anlamasın Eskişehirsporlu arkadaşlar. Yeni stadınız şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum ayrıca işin içinde Büyükerşan'ında olması stadın nasıl olacağı konusunda beni bile heycanlandırıyor.
Muttalip çok da kötü bir yer değil bence ya. Hayırlı olsun şimdiden
33 000 kişi az değil mi ? ben yeni yapılan her stadın en az 45 000 kişilik olması gerektiğini düşünüyorum ... ki eskişehir bursa gibi futbol kültürü olan illerde bilet fiyatları uygun olursa 45000 kişilik statlar dolar ....
şuanki stadyumun yeri uygun değil. çok sıkışık olur. stadyum oraya yapılırsa bizim kampüse de tramvay gelecektir herhalde. daha iyi olur hem, sevinirim.
yok eskişehirspor'u kollamakmış vs. galatasaray store yok, ama formalar her yerde satılıyor merak etmeyin. aynı kapıya çıkıyor. kendinizi avutmayın.
ua eskişehir yok demişler, üniversite yapılanmaları bile var
bursa'da 4 sene kaldım. bursaspor taraftarını çok severim. bursa'da çok maça gittim. ankara'da bile bursa maçlarına gittim. onlar takımlarını çok iyi kolluyor merak etmeyin. takım kollamak öyle milleti baskı altına aldığını sanmakla olmaz
Bu başkandan da bu beklenir.
şuraya bak koskoca trabzona yapılmıyo hersene ligde ortalarda durmayı amaç edinen bir avuç taraftarı olan eskişehire stad yapılıyo niye trabzona yapılmıyo dersenizde tek sebebi tranvayın olmaması o stad avrupa şanpiyonasından başka ne işe yarayacakki eskişehir taraftarı taş patlasa o stadın ancak bir tiribününü doldurur. eskişehirlilere bişe dediğim yok orayada yapılsın ma bu ülkede modern büyük stadı en çok hakeden takım trabzon ve beşiktaşdır.
quote:
Orijinalden alıntı: tulamistad
şuraya bak koskoca trabzona yapılmıyo hersene ligde ortalarda durmayı amaç edinen bir avuç taraftarı olan eskişehire stad yapılıyo niye trabzona yapılmıyo dersenizde tek sebebi tranvayın olmaması o stad avrupa şanpiyonasından başka ne işe yarayacakki eskişehir taraftarı taş patlasa o stadın ancak bir tiribününü doldurur. eskişehirlilere bişe dediğim yok orayada yapılsın ma bu ülkede modern büyük stadı en çok hakeden takım trabzon ve beşiktaşdır.