Şimdi Ara

Eskişehir de Öğrenci Evi Kiralamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar,

    Bir arkadaşımla ev kiralamak istiyoruz. 2 erkeğiz ikimizde güvenilir, temiz aile çocuklarıyız ve anlayacağınız üzere toyuz. Ben burada sizden tavsiyeler almak istiyorum. Donanıımın tecrübesine güveniyorum. Şimdi sorularımı geçmek istiyorum.

    Evi eşyalı mı almalayız eşyasız mı ? emlakçıya mı gitmeliyiz yoksa ev ev dolaşmalı mıyız ? Yunus Emre Kampüsü'ne ( ana kampüs ) çok yakın olmalı mı olmamalı mı ? Eve eşyaları nerden nasıl almalıyız ? Şimdilik aklıma gelenler bunlar. İlgi gösteren herkese teşekkür ederim. Sağlıcakla. Cevaplarınız benim için çok kıymetli.



  • Zaten Eskişehir'de ev tutacağınız her yer Yunus Emre Kampüsüne yakın olacaktır. Şehrin en güzel yanı o. Ama Eski Bağlar ve Yeni Bağlar taraflarından ev bakmanız hem bulmanız açısından hem de yaşamınız açısından iyi olacaktır.
    Evi çok zorda kalmadıkça emlakçıdan tutmayın. Kendiniz dolaştığınızda birebir sahibinden kiralık birçok evle karşılaşırsınız. Ama olası bi bulamama durumunda emlakçıdan tutun ki tek dezavantajı komisyon vermek. Eğer komisyon vermek gibi bir derdiniz yoksa direk olarak emlakçıdan evi tutmanız işinizi kolaylaştıracaktır doğal olarak.
    Evi eşyalı veya eşyasız tutmak tamamen sizin maddi durumunuzla alakalı. Maddi durumunuz yoksa eşyaları alabilceğiniz bir çok spotçu var. Ama en iyisi de okulu biten öğrencilerin eşyalarını satışa çıkarması gibi bir güzellik var ki ekonomik açıdan çok iyi bir olay. sosyal paylaşım sitelerinde bununla ilgili birçok grup var. Oradan takip edebilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.