Şimdi Ara

Eskisehir'de lens icin muayene olabilecegim yer onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar lens almak icin muayene olucam, osmangazi universitesinin hastanesinden alicaktim randevu fakat kac hafta yer yok. Onerilerinizi bekliyorum ve muayene ucreti hakkinda da bilginiz varsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Göz hastanesi varsa göz hastanesini tercih et.Yoksa özel hastaneye git.Devlet hastanelerinden uzak dur genelde yanlış numara verirler.Muayene ücreti 100 lirayı geçmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

http://www.eskisehirgozmerkezi.com.tr/doktorlar

G.O.

Muayene ücreti ne kadar veririm buraya gitsem bilginiz var mı? 50 60 tl civarıysa arkadasımın gittigi bi doktor var ona gidicem. Osmangazi'den alıcaktım randevu ama full malesef. Kardeşim Kocaeli Üniversitesi nin hastanesinden almış randevu, 15 tl vermiş ücret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beistrich -- 25 Eylül 2014; 17:56:58 >
  • Ben medline da Serkan Acımaz 'a gidiyorum sürekli güzel ilgileniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Ben medline da Serkan Acımaz 'a gidiyorum sürekli güzel ilgileniyor.

Muayene ücreti nekadar hocam? Birde yeri nerde bu Medline'ın, tramvayla falan gidebilir miyim?

Edit: Abi bu Osmangazi'nin hastanesi nekadar yoğun, dün ayın 10 una randevu alınmıyordu, bugün açılmış dolmuş hemen bu nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beistrich -- 26 Eylül 2014; 15:47:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beistrich

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Ben medline da Serkan Acımaz 'a gidiyorum sürekli güzel ilgileniyor.

Muayene ücreti nekadar hocam? Birde yeri nerde bu Medline'ın, tramvayla falan gidebilir miyim?

Edit: Abi bu Osmangazi'nin hastanesi nekadar yoğun, dün ayın 10 una randevu alınmıyordu, bugün açılmış dolmuş hemen bu nedir

Sigortalıysan muayene ücreti en son 36 liraydı hocam. Malum özel hastane katkı payı veriyoruz.

Ben lens için yıllar önce özel muayenehaneye gitmiştim doktorlar caddesinde birine. Adını unuttum ama sene 2006 falandı herhalde. Ondan birkere lens aldım sonra da eskiden anadolu hastanesiydi şimdi medline oldu orada serkan bey e gidiyorum. Lensleri de netten sipariş ediyorum. Numarama göre o şu şu numarada al diyor.

Lens almak istiyorum dersen ona göre muayene eder.

Adres burası ;

https://www.google.com/maps/place/%C3%96zel+Medline+Eski%C5%9Fehir+Hastanesi/@39.763387,30.5106204,15z/data=!4m5!1m2!2m1!1smedline!3m1!1s0x0:0xcb6ade61c0be7c8a

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doktorlar caddesi İsmet İnönü olmuyormuydu? Haritada Atatürk Bulvari nin oralarda görünüyor. Tesekkürler bilgiler icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beistrich -- 26 Eylül 2014; 18:30:48 >
  • Sanirim gece 12 de aciliyor Osmangazi de diger gün icin randevu, az önce baktim direk acilmis dolmus, bu nasil bi yogunluktur bedavaya mi muayene ediyolar ne

• Beistrich kullanıcısına yanıt
    Biraz karışık yazmışım :) Lens için muayeneyi yıllar önce olmuştum doktorlar caddesinde bir doktora airoptix in ilk modelleri vardı o zamanlar 120 liraya almıştım çiftini 2006 -2007 senesinde.

Ondan sonra netten sipariş verdim zaten lenslerimi. Daha sonra da anadolu da Serkan Bey'e gitmeye başladım yıllık kontroller için. Lens konusunda falan da sohbet ederiz. Numara göre şu lensi al der ya da ne kullanıyorsam bilgi verir vs. Güler yüzlü konuşkan iyi biridir.

Osmangazi tıp deli gibi kalabalıktır hocam bulamazsın randevu falan. Şimdi birde özellerden katkı payı daha fazla alınır oldu ya herkes haliyle bütcesini düşünüyor.

Zaten lens için gideceksin, senin göz numara bakacak doktor, göz çapına birde temel eğrisine bakacak. Ona göre lens verecek. Gözlerin kocaman ya da ufacık değilse standart olarak 8,6 BC kullanacaksın, yine standart olarak dia çapın 14.00 olacaktır. Aslında lens muayenesinde çok abartılacak bişey yok. Ama tabi gözün ne durumda alerjik durumun nedir lens kullanırsan sorunla karşılaşır mısın onu da sorman lazım ya da lens kullandıktan 3-6 ay sonra doktora gitmende fayda var. Bunun dışında olacak herşey standart göz muayenesi çok abartmaya gerek yok. :)

• Anladim hocam bilgiler icin cok tesekkur ederim, özele gidicem artik ya dediginiz Serkan Bey e yada bi arkimin gittigi yere. Dediginiz Serkan Bey Medline dami ve bu Medline İsmet İnönü demi? (doktorlar caddesi de deniyor sanirim)

Edit: Arkadasimin gittigi yer Visnelik Hastanesi imis, oraya da gidebilirim 60 tl vermis bu arada muayene ücreti icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beistrich -- 27 Eylül 2014; 14:49:29 >
  • quote:

Anladim hocam bilgiler icin cok tesekkur ederim, özele gidicem artik ya dediginiz Serkan Bey e yada bi arkimin gittigi yere. Dediginiz Serkan Bey Medline dami ve bu Medline İsmet İnönü demi? (doktorlar caddesi de deniyor sanirim)

Edit: Arkadasimin gittigi yer Visnelik Hastanesi imis, oraya da gidebilirim 60 tl vermis bu arada muayene ücreti icin.

Yok hoca haritada gösterdiğim yerde. Tramwaydan statyum durağında inersen orada aradan kaptırıp dümdüz gidersen medline 'a ulaşırsın. Kime sorsan gösterir zaten. bilmeyen çıkarsa da eski anadolu hastanesi dersin :)

Otobüsle gidersen, öğretmen evi durağında ya da müzeye gelmeden inersen HALK BANKASI 'nın orada. Müze cadde den dümdüz gidersen yine varırsın.

• Medline'ı arayıp sordum, ssk lı 37 tl, ssk sız 120 tl dedi muayene ücreti Pazartesi gidip öğrenci belgemi göstererek babamın ssk dan yararlanıcam 18 yaşından sonra 6 ayda bir bunu yapmak gerekiyormuş, hocam birde SSK yazan tramvaylar ile giderim demi ben bu ssk binasına?
  • quote:

Medline'ı arayıp sordum, ssk lı 37 tl, ssk sız 120 tl dedi muayene ücreti Pazartesi gidip öğrenci belgemi göstererek babamın ssk dan yararlanıcam 18 yaşından sonra 6 ayda bir bunu yapmak gerekiyormuş, hocam birde SSK yazan tramvaylar ile giderim demi ben bu ssk binasına?

Yok hocam SSK yazana binersen tepebaşına gidersin SSK hastanesine götürüyor o. Sen sosyal sigortalar binasına gideceksen o iki eylül caddesinde. Hani şu otobüsleri yukarıdan alıp aşağıya taşıdılar ya Aleaadin parkının altına işte orada SSK binası. Otogar tramwayına binip Atatürk lisesi durağında ineceksin.

Ha eğer Yunus Emre hastanesine gideceksen SSK ya bineceksin. Devlet hastanesine gideceksen de Otogar'a bineceksin , zaten sana söylüyor yaklaştığında.

Benim dediğim medline 'a gideceksen de çarşıdan osmangazi üni 'e gidene bineceksin, stadyum'da ineceksin. Okulun yanından beri bir ara yol gider durağın karşısında. O arayola girip dümdüz gidersen Medline 'a ulaşırsın.

SSK olayı öyle maalesef. GSS diye lane t bişey getirdiler başımıza reşit olan her kişi okusa dahi sürekli bildirmesi gerekiyor 24 yaşına kadar 25den gün alana kadar yani. Eğer okumuyorsa 18 den sorna gelir testine girip belli bir miktar para ödemesi lazım. Ben zaten hastane gitmiyorum demekte yok, genel sağlık sigortası değil zorunlu sağlık sigortası bunun adı. Hemde gelirine göre alıyor parayı. Hem ona para ver, hem muayeneye para ver, hem raporları kaldırsın devlet habire hastaneye git ilaç için, muayene olunca eczaneden ilaç alırken 5 liralık ilacı 10 liraya al yine para kessin devlet.

• Pazartesi ssk binasına gidip salı da medline'a gidicem Serkan Acımaz'a, ssk varsa 37 tl imiş, ekstra bişeyler çıkmaz umarım
    Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler hocam

Edit: Hocam bu Yunus Emre Hastanesi özel mi devlet mi? Ordan da alabilirim randevu duruma göre.

Edit2: Google'a Yunus Emre Hastanesi yazıp siteden randevu aldım, İstanbul'daymış halbuki ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beistrich -- 27 Eylül 2014; 21:57:03 >
  • quote:

Pazartesi ssk binasına gidip salı da medline'a gidicem Serkan Acımaz'a, ssk varsa 37 tl imiş, ekstra bişeyler çıkmaz umarım
    Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler hocam

Edit: Hocam bu Yunus Emre Hastanesi özel mi devlet mi? Ordan da alabilirim randevu duruma göre.

Edit2: Google'a Yunus Emre Hastanesi yazıp siteden randevu aldım, İstanbul'daymış halbuki ya

puhaha

http://www.hastanerandevu.com/eskisehir-yunusemre-devlet-hastanesi.html

• Hocam bugün dersim erken bitti ve hem sosyal sigorta binasına ordan da Medline'a geçtim, verdiğin adres bilgileri çok işime yaradı çok rahat buldum teşekkür ederim bunun için
    Şimdi ben 3,5 ve 3,75 olmak üzere 2 lens aldım, zar zor uzun uğraşlar sonunda takabildim Fakat bi ara lensleri karıştırır gibi oldum ve şuan biraz değişik geliyor görüntü, mesela gözümün tekini kapadığımda sağ ile okuduğum küçük yazıyı sol ile okuyamıyorum, doktor ikisine de ayrı numara verdi yani okumam gerek. Doktor bunu gözümde ölçebilir mi acaba? Yada bunları çıkarıp kutuya koysam, yeni açsam bunları da bir ara ölçtürsem mi hocam nedersin?

• quote:

Hocam bugün dersim erken bitti ve hem sosyal sigorta binasına ordan da Medline'a geçtim, verdiğin adres bilgileri çok işime yaradı çok rahat buldum teşekkür ederim bunun için
    Şimdi ben 3,5 ve 3,75 olmak üzere 2 lens aldım, zar zor uzun uğraşlar sonunda takabildim Fakat bi ara lensleri karıştırır gibi oldum ve şuan biraz değişik geliyor görüntü, mesela gözümün tekini kapadığımda sağ ile okuduğum küçük yazıyı sol ile okuyamıyorum, doktor ikisine de ayrı numara verdi yani okumam gerek. Doktor bunu gözümde ölçebilir mi acaba? Yada bunları çıkarıp kutuya koysam, yeni açsam bunları da bir ara ölçtürsem mi hocam nedersin?

Şimdi tam anlamadım 3,5 ve 3,75 olarak iki lens mi aldın yoksa iki çift mi aldın her bir numaradan. Ve göz numaran ne çıktı ?

Lensleri karıştırdıysan mesela sağı sola solu sağa taktıysan yüksek numaralı gözüne düşük numara geldiyse bulanık görebilirsin. Diğer gözünde olduğundan yüksek numara takıldığı için yüksek numara gözlük takmış gibi baş ağırısı yapar. Anlamanın tek yolu lensleri çıkarıp yer değiştirmek

• Sağ 3,50 - sol 3,57 Aslında birdaha kontrol ettim tek tek kapatıp da aynı gibi ya Sanırım bana öyle geldi Ben bir ara çıkarttığım zaman ölçtürücem bakalım ama bunun için de randevu alıp hastaneye gitmek zahmet olur çok, en iyisi ben bi yerlerini değiştireyim emin olmak için.
  • Yerlerini değiştirdim denedim, doğru takmışım ilkte 3 defa tak çıkar yaptım prof oldum iyice Tekini çıkarırken baya bi zorladı ama takarken çok rahat takıyorum.
    Hocam son bir sorum daha vardı, benim lensler Air Optix, 1 hafta çıkarmayabiliyorsun ama ben yinede max 2 günde bir çıkarıcam, doktor Serkan Acımaz da pek önermedi zaten devamlı kalmasını gözde, ben bunlarla uyuyacağım ama tırsıyorum birşey olmaz değil mi?

Edit: Hocam lens biraz oturmamıs gibiydi kafam az eğikken bi oturtmaya çalıştım gözümü az açtım oynatım falan göz bebeğimi, yere düştü lens, aldım solisyona koydum salladım az sonra elime alıp solisyon döküp biraz ovaladım tekrar solisyona koydum, sonra taktım, yeterli olur demi bukadar temizleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beistrich -- 29 Eylül 2014; 22:23:51 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.