|
Bir firma düşünün ki o kadar pişkin o kadar hak yemekten çekinmeyen , kendileri Eskişehir esform emlak yada yeni iş yeri ismi ile Eskişehir EmlakCity bu firmaya dikkat edin Bunlar ne yapıyor biliyormusunuz sahaya insaları salıyor Sizle ev satım anlaşması imzalıyor sonra evde bir sorun çıkarsa yada gizledikleri bir kusuru fark ederseniz kaporanızı falan iade etmiyor yok dolandırıldım yok mahkemeye git yok hakkını helal et , telefonunuzu açmaz mesajlara cevap vermez öyle ortada kalırsınız . Bizim olay ise kendileri bir sözleşme yaptık ev almak için sonra tapusunda sorun çıktı ilk ev sahibinin üzerine attılar kaporanızı vericez diye sonra 8 9 aydır paramızı vericek . Keşke bu durumu yaşayan bi ben olsam onlarca insan var bu durumu yaşayan kime arsadan alınan evi teslim sıkıntısı var kiminde kapırayı geri vermiyor . Eğer uzulmek yada para kaybetmek istiyorsanız Eski ismi ile Eskişehir Esform emlak yeni ismi ile Eskişehir Emlak City tam aradınız adres . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suratsızadam -- 25 Temmuz 2026; 20:27:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt