Şimdi Ara

Eskilerden özlediğiniz şeyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2002 dünya kupasındaki milli takımımız , arkadaşlarla toplanıp atari oynamamız , mahallede meyve araklamak
    Edit : yazsam roman olur ama bu kadarını yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kegend -- 30 Haziran 2014; 4:12:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hergün baska birsey düsünmeden topun peşinde koşturmak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Dean Wincheaster

Beyblade(yanlış yazmış olabilirim) kapıştırmak

Küçükken bende orta boy beyblade vardı. Arkadaşta büyük vardı. Kapışıyorduk benim beyblade'i parçaladı onun beyblade'i. Bende ağlamıştım babama arkadaşınkinden daha büyük beyblade aldırdım. Kenarları da çakmak taşlıydı kıvılcım çıkarıyordu. Arkadaşa gel kapışalım dedim. Bu sefer ben onunkini parçaladım.
    Buda böyle bir anım niye anlattım bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi green_fire -- 30 Haziran 2014; 4:26:36 >
  • ilkokula başladığım sıralar böyle fazlasıyla kar yağarken evde böyle polarlı kazağımla parkelere minder atıp sırtımı kalorifer peteğine dayayıp annemle hikaye kitabı okurdum. sıklıkla yapılan bir şey değildi ama hala özlemini çekiyorum zaten şu aralar dokunsalar ağlayacağım, birde böyle bir şey sorulur mu ya

Orijinalden alıntı: Sir Wentor

quote:

Orijinalden alıntı: Dean Wincheaster

Beyblade(yanlış yazmış olabilirim) kapıştırmak

Küçükken bende orta boy beyblade vardı. Arkadaşta büyük vardı. Kapışıyorduk benim beyblade'i parçaladı onun beyblade'i. Bende ağlamıştım babama arkadaşınkinden daha büyük beyblade aldırdım. Kenarları da çakmak taşlıydı kıvılcım çıkarıyordu. Arkadaşa gel kapışalım. Bu sefer ben onunkini parçaladım.
    Buda böyle bir anım niye anlattım bilmiyorum

Bizde parçalama yoktu kaybeden diğerninkini alıyodu niyeyse hiç bi zaman kazandığımda almadım ve kaybettiğimde vermedim herkes öyle yapardı Bide unutulmaz misket En değişik şekilde atan bendim en anlamayan bendim ama en çok vuranda bendim

• quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enisten

ilkokula başladığım sıralar böyle fazlasıyla kar yağarken evde böyle polarlı kazağımla parkelere minder atıp sırtımı kalorifer peteğine dayayıp annemle hikaye kitabı okurdum. sıklıkla yapılan bir şey değildi ama hala özlemini çekiyorum zaten şu aralar dokunsalar ağlayacağım, birde böyle bir şey sorulur mu ya

Hey gidi günler hey! O günler bir daha hiç gelmeyecek. O gün ki kadar saf ve mutlu olamayacaksın

• eskiler gibisi varmı ya 2000 in başları on numaraydı gece 12 1 e kadar dışarda oynardık çocuk olduğumuz halde yapmadığımız çılgınlık olmazdı şimdiki çocuklara üzülüyorum gerçekten

Orijinalden alıntı: Sir Wentor

quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enisten

ilkokula başladığım sıralar böyle fazlasıyla kar yağarken evde böyle polarlı kazağımla parkelere minder atıp sırtımı kalorifer peteğine dayayıp annemle hikaye kitabı okurdum. sıklıkla yapılan bir şey değildi ama hala özlemini çekiyorum zaten şu aralar dokunsalar ağlayacağım, birde böyle bir şey sorulur mu ya

Hey gidi günler hey! O günler bir daha hiç gelmeyecek. O gün ki kadar saf ve mutlu olamayacaksın

sanırım..

• Anne bize bi su atsana!

Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
    Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
    Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!

Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir.
  • Legende yikanmak. Yaz tatilinde kuran kursundan cikinca arkadaslarla guresmek. Ne guzeldiya . buyumek hic guzel degilmis

• Dedem bundan 12 yıl evvel bir koluna amcaoğlumu, bir koluna beni alıp bize ekmekle bal yedirirdi. Hayatımda hiçbir zaman öyle lezzetli bal yemedim. Bizde o namaz kılarken sırtına atlardık. Sonra babaannem beni gündüzleri uyuturdu, her uyandığımda yastığımın yanında çikolata bulurdum. Belki küçük şeyler ama, öyle değerli ki, anne babamdan çok babaannem ve dedemin emeği vardır üzerimde. Şimdi dedem 83 babaannem 71 yaşında. Yuvarlanıp gidiyorlar. Allah onlardan razı olsun.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.