Şimdi Ara

Eskiler :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 0nur!

quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

2005 yılından beri üyeyim ama geçmişimden utanıyorum Özellikle futbol bölümü için gelmemiştim ama 5 senedir buralardayım. Son zamanlarda eski tadı cidden yok buraların, nedenlerini yazmaya gerek yok güzelim konuda.

Devrim neredesin len yoksun ortalıkta

Pokemon Crater mi yoksam

Keşke o olsa... Oraya da dadanmışlığım vardır, çaktırmadan arada oynarım

Knight Online için girmiştim hiçbir şey bilmiyordum oyunu buradan öğrenmiştim, 2 sene oynamışımdır tam hatırlamıyorum valla.

2005-2007 arası üyelerin %95i knight online üyesi zaten.

Galatasaray & Arsenal

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

quote:

quote:

quote:

2005 yılından beri üyeyim ama geçmişimden utanıyorum Özellikle futbol bölümü için gelmemiştim ama 5 senedir buralardayım. Son zamanlarda eski tadı cidden yok buraların, nedenlerini yazmaya gerek yok güzelim konuda.

Devrim neredesin len yoksun ortalıkta

Pokemon Crater mi yoksam

Keşke o olsa... Oraya da dadanmışlığım vardır, çaktırmadan arada oynarım

Knight Online için girmiştim hiçbir şey bilmiyordum oyunu buradan öğrenmiştim, 2 sene oynamışımdır tam hatırlamıyorum valla.

2005-2007 arası üyelerin %95i knight online üyesi zaten.

Alıntıları Göster
    Bende daha ilk okuldayken pokemon için gelmiştim buraya 2007 de üniversiteli olduk hala buralardayız.

FATİH ÖLDÜ O ÖLDÜ BU ÖLDÜ AMA BİZ BURADA İÇİYORUZ HALA

• Ben 2008 uyesiyim. 2011de kesfettim burayi. 1 yil icinde ben bile skor taraftarlarindan vs. sikildiysam eski uyelerin gelmemesi normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Steam ID: aeyi
    Origin ID: andaceyi
    PSN ID: andaceyi
  • quote:

Bende daha ilk okuldayken pokemon için gelmiştim buraya 2007 de üniversiteli olduk hala buralardayız.

FATİH ÖLDÜ O ÖLDÜ BU ÖLDÜ AMA BİZ BURADA İÇİYORUZ HALA

Alıntıları Göster
    Malesef taraftar forumları çocuk parkına döndü.. Burada ki yeni yetmeleri taraftar olarak bile görmüyorum ben, canınız sıkılırsa sizde dalga geçin, burayı asla taraf kitle olarak kabul etmeyin ama

• eskidendi o işler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

eskidendi o işler...
    Bırakıp giden eskilerden selam selam bekleniyor!

Orijinalden alıntı: YazıYorum

Bırakıp giden eskilerden selam selam bekleniyor!

Alıntıları Göster
    Yukarı

Yukarı

Alıntıları Göster

Yukarı

Alıntıları Göster
    Düşünüyorum da eskiden birilerine laf yetiştirmek için yemek yerken bile yazardım. Şimdi o kadar boş geliyor ki inanamıyorum o zamanar yaptıklarıma. Eski ortam tabi ki yok, önce FENERBAHÇELİLER konusuna çekilmiştik, artık orada da takılmıyoruz. 5-10 arkadaş kendi grubumuzu facebookta kurduk, küfürlü konuşmayana ceza veriyoruz

• quote:

Yukarı

Alıntıları Göster
    Cümleten A.s. kardeşler, arkadaşlar, forum dostları.

Konuyu gördükten sonra, başta Akın abimiz olmak üzere (Reef1905) tüm arkadaşlarımızın selamlarını ve iyi dileklerini sizlere ulaştırma ihtiyacı duyduk.

Genelimiz yazmıyor ama ara ara da olsa uğrayıp okuyoruz, sizleri takip ediyoruz.

Forumda yaşadığımız rahatsızlıkların pek düzelme eğilimi yok, bu foruma uğradığımız kısa zaman diliminde bile hemen göze çarpıyor.

Neyse, anımsanmak güzel, sizler de özleniyorsunuz ve maçlarda muhabbetinizi yapıyoruz.Bizler geneli bu forumdaki kardeşlerimiz olmak üzere tribünlerdeki yerimizi iç saha maçlarında alıyoruz.Maç öncesi Nevizade veya Ali Sami Yen Sokak'ta buluşup önce günün tadını çıkartarak hasret gideriyor, ardından stadın yolunu tutuyoruz.

Gelmek isteyen tüm kardeşlerimize kapımız ardına kadar açıktır, katılırsanız bizler de çok memnun oluruz.

Kendinize çok iyi bakın, birbirinizi kırıp üzmeyin. Farklı renklerin ortak sevdalılarısınız bunu unutmayın.Yeni yılınız şimdiden, sağlık, mutluluk, başarı ve huzur getirsin. . .

Akın abi (Reef1905) başta olmak üzere, herkesin selamı var.

Çok büyük aksilikler olmadığı sürece hemen hemen her maç öncesi toplanıp, hayatımız boyunca hatırlayacağımız anılar bırakan güzel organizasyonlar düzenliyoruz. Dileyen arkadaşlar aramıza katılabilirler, kapımız herkese açık.

Son olarak, hep birlikte gittiğimiz ve tüm gün eğlendiğimiz Fenerbahçe derbisi öncesi 1-2 fotoğrafı paylaşıp, tekrardan herkese iyi seneler diliyoruz...

Maç öncesi Ali Sami Yen Sokak' da eğlenirken :)

Eskiler :)

Soldan sağa ; Johnny Bravo (Uğur), Reef1905, VGroove, Ümit abimiz, _UETS_ , Hakan
    En önde vuvuzelayı üttüren : Hashus

Bu da maç sonrası staddan ayrılmadan önceki güzel bir kare ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Konuyu gördükten sonra, başta Akın abimiz olmak üzere (Reef1905) tüm arkadaşlarımızın selamlarını ve iyi dileklerini sizlere ulaştırma ihtiyacı duyduk.

Genelimiz yazmıyor ama ara ara da olsa uğrayıp okuyoruz, sizleri takip ediyoruz.

Forumda yaşadığımız rahatsızlıkların pek düzelme eğilimi yok, bu foruma uğradığımız kısa zaman diliminde bile hemen göze çarpıyor.

Neyse, anımsanmak güzel, sizler de özleniyorsunuz ve maçlarda muhabbetinizi yapıyoruz.Bizler geneli bu forumdaki kardeşlerimiz olmak üzere tribünlerdeki yerimizi iç saha maçlarında alıyoruz.Maç öncesi Nevizade veya Ali Sami Yen Sokak'ta buluşup önce günün tadını çıkartarak hasret gideriyor, ardından stadın yolunu tutuyoruz.

Gelmek isteyen tüm kardeşlerimize kapımız ardına kadar açıktır, katılırsanız bizler de çok memnun oluruz.

Kendinize çok iyi bakın, birbirinizi kırıp üzmeyin. Farklı renklerin ortak sevdalılarısınız bunu unutmayın.Yeni yılınız şimdiden, sağlık, mutluluk, başarı ve huzur getirsin. . .

Çok büyük aksilikler olmadığı sürece hemen hemen her maç öncesi toplanıp, hayatımız boyunca hatırlayacağımız anılar bırakan güzel organizasyonlar düzenliyoruz. Dileyen arkadaşlar aramıza katılabilirler, kapımız herkese açık.

Son olarak, hep birlikte gittiğimiz ve tüm gün eğlendiğimiz Fenerbahçe derbisi öncesi 1-2 fotoğrafı paylaşıp, tekrardan herkese iyi seneler diliyoruz...

Soldan sağa ; Johnny Bravo (Uğur), Reef1905, VGroove, Ümit abimiz, _UETS_ , Hakan

İşte GS bölümünde görmek istediğim taraftar profili.

Çoğunluk beni tanımaz bu bölümde, çünkü uzun yıllar hiç yazmadan sadece takip ettim yazılanları. (Yaklaşık 4 sene sadece okudum, 3 yıl kadardır da üyeyim)

Bu süre zarfında çok insanı tanıdım. Mesela şu an GS bölümünde yarbay takılanlardan birinin bundan 4-5 yıl önce KO' da milletin çarını çaldığını bilirim

Attığı postlardan tanıdığım çok değerli insanlar oldu. ****olü değil, harbi taraftar olan, ağırlığı olan, samimi olan insanlardı. Hem tribün kültürü hem de sosyal iletişim kültürü olan insanlardı. Selamını beklediğim, tekrar forumda yazılarını görmek istediğim insanlar da bunlar işte...

Yukarıdaki resimler pek çok şeyi özetliyor zaten. Aranızda olmayı çok isterdim ama kombinem olmasına rağmen bu yıl yalnızca 2 maça gidebildim. İş-güç boğuyor beni.

Yazacak çok şey var da kafa bunaltmayalım şimdi. Sizi de, diğer eski kaliteli forumdaşları da tekrar aramıza bekleriz. Biliyorum, forum kalitesi düştü, ama sizler de giderseniz meydan iyice boş kalır

Allah'a emanet olun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

İşte GS bölümünde görmek istediğim taraftar profili.

Çoğunluk beni tanımaz bu bölümde, çünkü uzun yıllar hiç yazmadan sadece takip ettim yazılanları. (Yaklaşık 4 sene sadece okudum, 3 yıl kadardır da üyeyim)

Bu süre zarfında çok insanı tanıdım. Mesela şu an GS bölümünde yarbay takılanlardan birinin bundan 4-5 yıl önce KO' da milletin çarını çaldığını bilirim

Attığı postlardan tanıdığım çok değerli insanlar oldu. ****olü değil, harbi taraftar olan, ağırlığı olan, samimi olan insanlardı. Hem tribün kültürü hem de sosyal iletişim kültürü olan insanlardı. Selamını beklediğim, tekrar forumda yazılarını görmek istediğim insanlar da bunlar işte...

Yukarıdaki resimler pek çok şeyi özetliyor zaten. Aranızda olmayı çok isterdim ama kombinem olmasına rağmen bu yıl yalnızca 2 maça gidebildim. İş-güç boğuyor beni.

Yazacak çok şey var da kafa bunaltmayalım şimdi. Sizi de, diğer eski kaliteli forumdaşları da tekrar aramıza bekleriz. Biliyorum, forum kalitesi düştü, ama sizler de giderseniz meydan iyice boş kalır

Allah'a emanet olun.

Alıntıları Göster
    **** yazan yerde "forum tro.llü" yazıyor ama sansürledi, neden bilmiyorum.

• quote:

**** yazan yerde "forum tro.llü" yazıyor ama sansürledi, neden bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Bende eskiymişim
    İnsanlar neden domino'nun yıkılışını izlemeyi sever ve ya küçük düzeneklerin birbirini tetiklemesini izlemeyi sever,neyini sever hiç düşündünüz mü?İnsanın içinde hiç bilmediği bi yeri dürter çünkü.Tanrı olmayı hissetmeyi, bir şeylerin sonunu bilerek ayarlamayı ve izlemeyi.Her şeyi yönetebilirsiniz ve uğraştıkça ustalaştığınızı göreceksiniz,insanlığın geçmiş bilgeliğinden faydalanın.Kontrol edilerek değil ederek yaşamayı öğrenin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kramers Lawyer

Bende eskiymişim

Alıntıları Göster
    Sistemli olarak eski üyeler küstürüldü foruma.Ya bıraktılar ya sınırsız çizildiler...

Adam forumu bile karistirdi arkadas ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Kim ne derse desin sike olayi ciktiktan sonra bitti burasi.hep sikeci aziz yuzunden

Bazen boşuna tartışıyoruz diyorum kendime 5-6 yıl sonra bende girmem artık.

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Kim ne derse desin sike olayi ciktiktan sonra bitti burasi.hep sikeci aziz yuzunden

27 Haziran 2006'da bu profili açmışım. Bundan önce de 1 yıl kadar kullanıp banlandığım bir üyeliğim vardı. Üyelik almadan öncede çok girip çıktık DH'e. Ama ben hiç futbola uğramazdım hocam Hep bir AMD, hep bir nVidia kavgasındaydım o zamanlar. AMD, Ati'yide satın alınca mecbur kaldık nvidia fanlığından kurtulmaya. Sonra baktım intel'i bastıramayacağız döndüm komple futbola

Yüksel TÜRK; Senin İçin Yükselmenin Hududu Yoktur!
    Yüzde Yüz TÜRK Olduğun Gün; Cihan Senindir!

MSI GE72VR 7RF Apache Pro : i7 7700HQ, 2x8 GB Kingston DDR4 2400Mhz RAM, GTX1060 3GB, 500GB Kingston A2000 M.2 SSD, HGST 1 TB 7200Rpm HDD, Intel(R) Wi-Fi 6E AX210 160MHz, 17.3" AntiGlare FHD 120 HZ LCD, SteelSeries RGB Keyboard, Dynaudio 4x2w + 3w Sub. Zalman NS2000, MSI GG GM08 Clutch, MSI DS502 Gaming 7.1, XBOX 360 Wi-Fi Gamepad, Seagate Backup Plus 4TB 2.5" USB 3.0 HDD
    iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple, Fiat Egea Hatchback 1.4 Lounge Plus Export (2020)
    İstisnalar "Galatasaray" ise, Kaideyi Parçalarım!

• Bende kendimi eskilerden biri olarak sayarak lafa girmek istiyorum.2007 yillarinda cok guzel muhabbetler vardi.internet benim icin sadece donanimhaber spor bolumunden ibaretti.cok kaliteli insanlar vardi.bugunde olmayan sey o zaman rakip takimlarla seviyeli muhabbet vardi.benim bircok fenerli dostum oldu forumdan tanidigim.

Eskilerden isim vericem muhakkak ki unuttuklarim oacak ne olur affedin beni.
    Becool nescafe07,beckhir,nikini hatirlamadim ama yusuf kardesim,antiyoba,akin abi,acimakarna,energy (niki yanlis hatirliyor olabilirim murat abi) axu,malumat:) cok vardi yaa bu unutkan limle simdilik bunlar geldi aklima ama gercekten cok gece sabahladigimi bilirim.

Hatta bi ara spor bolumune en cok mesaj atan kisiler yazilmisti birinci cikmistim ben.simdi ancak kumeye oynayabiliriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: recep41

Cayim sogudu la yazarken:)))
    ben,DMC,saw_giray,microsoftlu_fasulye gibileri oldukça bu forumdan hayır gelmez
    İnsanlar neden domino'nun yıkılışını izlemeyi sever ve ya küçük düzeneklerin birbirini tetiklemesini izlemeyi sever,neyini sever hiç düşündünüz mü?İnsanın içinde hiç bilmediği bi yeri dürter çünkü.Tanrı olmayı hissetmeyi, bir şeylerin sonunu bilerek ayarlamayı ve izlemeyi.Her şeyi yönetebilirsiniz ve uğraştıkça ustalaştığınızı göreceksiniz,insanlığın geçmiş bilgeliğinden faydalanın.Kontrol edilerek değil ederek yaşamayı öğrenin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.