Şimdi Ara

Eskiler :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
0
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2006dan beri takip ediyorum 2009 uyesiyim gercekten o zamanlar daha guzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: smd

2006'dan beri üyeyim. 1-2 yıl öncesinde de bakıyordum ufaktan. Eski tadı kalmadı artık, pek bakmıyorum da zaten..

bende aynı durumdayım .. takılıyorum arkadasım sıze ..

Orijinalden alıntı: ram1905

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    cscageonly benim adamımdı nerelerde o?

[sm=You_Rock_Emoticon.gif]
    Çabalar sonuç verdi, efsane döndü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

2006'dan beri üyeyim. 1-2 yıl öncesinde de bakıyordum ufaktan. Eski tadı kalmadı artık, pek bakmıyorum da zaten..

Alıntıları Göster
    2005 yılından beri üyeyim ama geçmişimden utanıyorum Özellikle futbol bölümü için gelmemiştim ama 5 senedir buralardayım. Son zamanlarda eski tadı cidden yok buraların, nedenlerini yazmaya gerek yok güzelim konuda.

Devrim neredesin len yoksun ortalıkta
    "Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

• quote:

Orijinalden alıntı: naughtyozi

quote:

Orijinalden alıntı: smd

bende aynı durumdayım .. takılıyorum arkadasım sıze ..

Alıntıları Göster
    evet sadece bu bölüm değil bütün bölümler ölmüş millet eskisi gibi bir birine yardımcı olmuyor 2007 'de üye oldum foruma ondan önceleri abimin hesabı ile takılıyordum playstation ve xbox bölümünden çımazdım şimdi giresim gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fable

evet sadece bu bölüm değil bütün bölümler ölmüş millet eskisi gibi bir birine yardımcı olmuyor 2007 'de üye oldum foruma ondan önceleri abimin hesabı ile takılıyordum playstation ve xbox bölümünden çımazdım şimdi giresim gelmiyor

Alıntıları Göster
    antiyoba diye biri vardı o da yok ortalıkta.

Orijinalden alıntı: Reinhardt

antiyoba diye biri vardı o da yok ortalıkta.

Alıntıları Göster
    Buralarda bi sonerm olacaktı nerde o

AXU'yu da göremez olduk

Akın abi bıraktığından beri hiç görmedim.Keşke tekrar yazsa

Hashus son zamanlarda boş biraz yazmaya başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Buralarda bi sonerm olacaktı nerde o

AXU'yu da göremez olduk

Akın abi bıraktığından beri hiç görmedim.Keşke tekrar yazsa

Hashus son zamanlarda boş biraz yazmaya başladı

Alıntıları Göster
    2007 de kendime bilgisayar toplarken kendimi futbol bölümünde bulmuştum gerçi fazla yazmam okurum genelde

• quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

2007 de kendime bilgisayar toplarken kendimi futbol bölümünde bulmuştum gerçi fazla yazmam okurum genelde

Alıntıları Göster
    akglsercan vardı bak hatırladım fenerli bi üyeydi benim bütün sinirlerimi bozuyordu tek mesajıyla eski bilgisayarda hala resimleri var ne küfür etmişimdir kendisine birde yaratıcıydı arkadaş şimdikiler gibi cacık provokatör değil.. Tabi bende rahat durmuyorum o zamanlar..

Be Cool vardı birde. Haktan abi.. şimdikiler pek hatırlamazlar. recep41, taner abi, demircibu, acimakarna, visualize unuttuklarım kusura bakmasınlar. Gece bir muhabbet oluyordu, aslanlar yuvasında sabahladığımızı bilirim.

Galatasaray & Arsenal

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

akglsercan vardı bak hatırladım fenerli bi üyeydi benim bütün sinirlerimi bozuyordu tek mesajıyla eski bilgisayarda hala resimleri var ne küfür etmişimdir kendisine birde yaratıcıydı arkadaş şimdikiler gibi cacık provokatör değil.. Tabi bende rahat durmuyorum o zamanlar..

Be Cool vardı birde. Haktan abi.. şimdikiler pek hatırlamazlar. recep41, taner abi, demircibu, acimakarna, visualize unuttuklarım kusura bakmasınlar. Gece bir muhabbet oluyordu, aslanlar yuvasında sabahladığımızı bilirim.

Alıntıları Göster
    Katılım zamanı: 20 Temmuz 2005. Ben de foruma katılım olarak eski sayılabilirim ama futbol bölümünü aktif olarak kullanmaya son birkaç sezondur başladım.

Australian Dream

• Aslanlar yuvasi unutulmaz be abi ne gunlerdi simdi sadece okuyorum ortalama gunde 10.saat forumdayim ama hic yazasim yok .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: KUSCUM4283

Aslanlar yuvasi unutulmaz be abi ne gunlerdi simdi sadece okuyorum ortalama gunde 10.saat forumdayim ama hic yazasim yok .
    gazozvar diye birisi vardı burada

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

Yaşlar ilerledikçe anlamsız geliyor artık takım kavgası yapmak. Bu tür şeyler teknoloji kısmında da var. Eskiden ekran kartı vb. haberi çıkar çıkmaz onlarca yorum yapılırdı. Şimdi 15-20 yorum ya yapılıyor ya yapılmıyor. Bende eskisi sayılırım buraların. 2007 de tanıştım DH ile. Çok yorum yazmam ama sürekli takip ederim Galatasaray bölümünü. Ama 5 sene öncesinin abileri artık çoluk çocuk sahibi olmuş, aile kurmuş, hayet galesine düşmüş kişiler artık ve buralardan zevk almazlar sanırım. Ayrıca 30 yaşındaki kişiler buradaki 15-20 arası veletlerle ağız dalaşına da girmez artık.

'intel mi amd mi' konularından gına gelirdi

en azından benim rengim belli, sen ne ayaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: _bertuğ_

quote:

Yaşlar ilerledikçe anlamsız geliyor artık takım kavgası yapmak. Bu tür şeyler teknoloji kısmında da var. Eskiden ekran kartı vb. haberi çıkar çıkmaz onlarca yorum yapılırdı. Şimdi 15-20 yorum ya yapılıyor ya yapılmıyor. Bende eskisi sayılırım buraların. 2007 de tanıştım DH ile. Çok yorum yazmam ama sürekli takip ederim Galatasaray bölümünü. Ama 5 sene öncesinin abileri artık çoluk çocuk sahibi olmuş, aile kurmuş, hayet galesine düşmüş kişiler artık ve buralardan zevk almazlar sanırım. Ayrıca 30 yaşındaki kişiler buradaki 15-20 arası veletlerle ağız dalaşına da girmez artık.

Alıntıları Göster
    Taner Abi çoluk çocuğa karıştı gelmez oldu chakra

Buri arada gelir bakar kaçar, çaktırmaz demircibu

• quote:

Orijinalden alıntı: chiller

quote:

Taner vardı, dürümcü vardı, cdemir kardeşim, tamda seni yazıyordum chiller vardı, hashushuashuda vardı(hastayım nickine). var oglu vardı aslında ama eski tadı tuzu yok artık buraların. gündemi takip etmek babında okuyorum arada birde mesaj atarsam ne ala.
    i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge

• quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

quote:

Orijinalden alıntı: chiller

quote:

Taner vardı, dürümcü vardı, cdemir kardeşim, tamda seni yazıyordum chiller vardı, hashushuashuda vardı(hastayım nickine). var oglu vardı aslında ama eski tadı tuzu yok artık buraların. gündemi takip etmek babında okuyorum arada birde mesaj atarsam ne ala.

Alıntıları Göster
    @Gielenberg, aynen ben de öyle artık sadece okuyucuyum

24 yaşında üye oldum şuan 32 yaşındayım tartış tartış nereye kadar

en azından benim rengim belli, sen ne ayaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: _bertuğ_

@Gielenberg, aynen ben de öyle artık sadece okuyucuyum

24 yaşında üye oldum şuan 32 yaşındayım tartış tartış nereye kadar

Alıntıları Göster
    2006dan beri üyeyim yazmasamda hep takip ederdim son 1 senedir yazma gereksinimi duyuyorum o da eskiler bıraktı buralar boş kalmasın diye takılıyorum heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

2005 yılından beri üyeyim ama geçmişimden utanıyorum Özellikle futbol bölümü için gelmemiştim ama 5 senedir buralardayım. Son zamanlarda eski tadı cidden yok buraların, nedenlerini yazmaya gerek yok güzelim konuda.

Pokemon Crater mi yoksam

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

Pokemon Crater mi yoksam

Keşke o olsa... Oraya da dadanmışlığım vardır, çaktırmadan arada oynarım

Knight Online için girmiştim hiçbir şey bilmiyordum oyunu buradan öğrenmiştim, 2 sene oynamışımdır tam hatırlamıyorum valla.
    "Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

Pokemon Crater mi yoksam

Keşke o olsa... Oraya da dadanmışlığım vardır, çaktırmadan arada oynarım

Knight Online için girmiştim hiçbir şey bilmiyordum oyunu buradan öğrenmiştim, 2 sene oynamışımdır tam hatırlamıyorum valla.

Zaten buraya başlayanların büyük çoğunluğu knight wow diablo ultima online ya da heroes online gibi başlıca online oyunları araştırmayla başladı. Hep bu yüzden düştük kötü yola

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.